Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byla jsem v Egyptě i na Mallorce.
V Egyptě budete nejspíše zavření v resortu. Výlety jsou hromadné a většinou trvají celý den. Neskutečný vedro, ale jinak krásná pláž, krásné moře.
Na Mallorce je svoboda. Nám tam teda docela dost ale foukalo, nicméně hotely jsou na úrovni, jídlo je super. Výlety na každém rohu. Doporučuji ranní výlet na lodi za delfíny. Neskutečný zážitek.
Pláž i moře Ok, ale není to nic extra.
Záleží jestli se chcete vyloženě válet u moře, nebo se i někam podívat.
Ty jo, tak tady bych se vůbec nerozmýšlela
jednoznačně Mallorca ![]()
Záleží kdy, v sezóně bych Egypt nevolila kvůli vedrům. Obecně mě víc láká Mallorca.
Na Mallorce se můžeš půjčit auto a jezdit po ostrově, nádherná příroda, hory, jeskyně. V Egyptě budete zavření v areálu hotelu a šílené vedro.
@Anonymní píše:
Ahoj, co byste volili radši? Chceme all inclusive (odpočinout si) a zároveň něco zažít, vidět. Anonym prosím, kvůli rodině (bereme s sebou rodiče)
Mallorca ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, co byste volili radši? Chceme all inclusive (odpočinout si) a zároveň něco zažít, vidět. Anonym prosím, kvůli rodině (bereme s sebou rodiče)
Tak asi záleží kdy tam chcete jet a jak jsou staré děti.(rodice)Taky Egypt nejspíš vyjde levněji. My byli teď v červnu poprvé v Egyptě. Zázemí pro děti super, dalo se i trochu šnorchlovat, krasny moře. Výlety jsou ale vesměs delfíni, šnorchlování nebo pak pyramidy. My byli jen na hotelu A na mě bylo i v tom červnu dost horko. Na Mallorce jsem nebyla jen ve Španělsku.
Mallorca bude asi co se týče klimatu A možnosti výletu lepší. Kamarádka co s dětmi lítají pravidelně malorcu, ale říkala že letos je to už nad jejich finanční možnosti.
Volila bych podle počasí - červenec a srpen Mallorca, od září dále Egypt. Dobrý hotel seženeš všude, hromadu výletů uděláš taky v obou lokalitách…ale úmorné vedro je nadovolené otravné, stejně jako kosa - a to právě ovlivníš jen výběrem lokality
Teď v létě je v Africe strašný vedro, v devadesátých se tam liralo na dovcu mimo letní měsíce výhradně.
Takže jak by to snaseli rodiče taková vedra? A vy taky.
@Ahep píše:
Teď v létě je v Africe strašný vedro, v devadesátých se tam liralo na dovcu mimo letní měsíce výhradně.Takže jak by to snaseli rodiče taková vedra? A vy taky.
V Egypte se ted uvarite a budete zavreny v resortu. Urcite Mallorca.