Mallorca, nebo Egypt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
TO_IT
30.6.22 09:37

Miluji Mallorcu, určitě tam, navíc je to krásné misto. Do Egypta bych nejela už z principu.

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
30.6.22 09:51

Určitě Mallorca. Byli jsme tam 3×, španělské služby jsou super a můžete vyletovat.
Letos už mi děti Mallorcu zamítly, proč prý zase tam (rozmazlenci:)), jinak bych letěla znovu.
Byli jsme i vedle na Menorce a ta byla taky super.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.22 10:05

Alcudia Mallorca. Tam jediné mimo sezónu(turisti dělají binec a místní nestíhají uklízet. Všude se kupili odpadky,),taky bez postřiku na komáry se člověk neobešel. :roll:
Co bylo moc fajn a opravdu se mi líbilo, byla dračí jeskyně. Jedno s největší podzemních jezer. Muzeum perel. :think: od rezortu nam jezdil vláček do vedlejšího města. Cesta na Mallorcu z Prahy necelé 3 hodinky.

• Citovat
  • Upravit
34322
30.6.22 10:06

Mallorca.
A jeste bych vybirala misto, kde je prevaha anglicky mluvicich, je to prijemnejsi nez nemcina a deti muzou trenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
30.6.22 10:27

Do Egypta jezdím každý rok, vzhledem k chlapovo zalíbení v potápění a já ráda snorchluju je tam moře opravdu nádherné, ale nejlépe jet květen až červen ale červen už je dost teplo a nebo cca to září až říjen. V létě je to fakt smažak a nedá se tam vylétit. Nádherný je výlet do Luxoru a Káhira taky nebyla zlá, dá se z Marsa alam i na asuán nebo z taky do Izraele na Petru atd… ale vše je organizovany a nic bych nepodnikala na vlastní pěst, takže je člověk furt ve skupinkách. Takže kdo chce víc volnosti atd tak určitě Mallorca :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí