Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Určitě Mallorca. Byli jsme tam 3×, španělské služby jsou super a můžete vyletovat.
Letos už mi děti Mallorcu zamítly, proč prý zase tam (rozmazlenci:)), jinak bych letěla znovu.
Byli jsme i vedle na Menorce a ta byla taky super.
Alcudia Mallorca. Tam jediné mimo sezónu(turisti dělají binec a místní nestíhají uklízet. Všude se kupili odpadky,),taky bez postřiku na komáry se člověk neobešel. ![]()
Co bylo moc fajn a opravdu se mi líbilo, byla dračí jeskyně. Jedno s největší podzemních jezer. Muzeum perel.
od rezortu nam jezdil vláček do vedlejšího města. Cesta na Mallorcu z Prahy necelé 3 hodinky.
Mallorca.
A jeste bych vybirala misto, kde je prevaha anglicky mluvicich, je to prijemnejsi nez nemcina a deti muzou trenovat.
Do Egypta jezdím každý rok, vzhledem k chlapovo zalíbení v potápění a já ráda snorchluju je tam moře opravdu nádherné, ale nejlépe jet květen až červen ale červen už je dost teplo a nebo cca to září až říjen. V létě je to fakt smažak a nedá se tam vylétit. Nádherný je výlet do Luxoru a Káhira taky nebyla zlá, dá se z Marsa alam i na asuán nebo z taky do Izraele na Petru atd… ale vše je organizovany a nic bych nepodnikala na vlastní pěst, takže je člověk furt ve skupinkách. Takže kdo chce víc volnosti atd tak určitě Mallorca ![]()
Miluji Mallorcu, určitě tam, navíc je to krásné misto. Do Egypta bych nejela už z principu.