Příprava - císařský řez

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
27.8.16 22:47
@Russet píše:
Nebo Heparin :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: a nebo Clexane - hele vidět tam napsáno Heparin, tak docela dost znejistím :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.16 22:47
@lucypaja píše:
Mám za sebou dvě sekce a každá byla jiná, první i když plánovaná byla o dva dny dřív, epidurál, na Jip tři dny, miminko mi nosili, chodit sem začla zkoušet až za dva dny, kdy úplně zmizelo „umrtvení“ spodní části těla, na bolest sem si nebrala nic, u druhé sekce už plánování vyšlo opět epidurál, tři dny Jip, tentokráte mě to bolelo více hlavně otáčení na bok, tudiž i vstávání přes bok, tak sem si jednou vzala čípek a super, ani u jednoho mi nevadila cévka, bolest jizvy, břicha cca týden doma sem už musela fungovat, tak nebyl čas ale opravdu mě to pak už nějak nebolelo ani sem si nebrala čípky, po deseti dnech po propuštění sem byla na vyndání uzlíků z jizvy takže se vše nestřebalo, je to asi jak v které porodnici i s tím šitím i s případným Jipem apod. hodně štěstíčka a brzké zotavení to miminečko za to stojí :D

No sestra pyšně hovořila o té samovstřebàvací niti. Holt jsou dneska věci! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.16 22:49
@Ginuš píše: :lol: :lol: :lol: a nebo Clexane - hele vidět tam napsáno Heparin, tak docela dost znejistím :lol: :lol: :lol: :lol:

Zvlášť když je to z rukou statného zdravotního bratra. On měl jen tu stříkajdu, tak jsem věděla houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
27.8.16 22:50

@Ginuš mě bylo divný že mě posílá doktorka tam a i ženský že vždy na Lochotín a ted že at jdou k Mulačům :think: Na Lochotíně jsou kovové žaluzie takže tohle je lepší protože bez žaluzií je to výheň :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.8.16 22:50
@Russet píše:
Zvlášť když je to z rukou statného zdravotního bratra. On měl jen tu stříkajdu, tak jsem věděla houby.

8o 8o 8o ty jo, tak to je docela maso :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.8.16 22:51

@Markéta80 no u Mulačů závěsy které jsou na prd :roll: tak v tomhle je Locháč lepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.16 22:54
@Ginuš píše:
8o 8o 8o ty jo, tak to je docela maso :lol: :lol: :lol:

A hrozně kašlal. Divily jsme se s tou druhou maminkou na pokoji, že ho s tím pustí na novorozenecké 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
27.8.16 22:55

@Ginuš pichala jsem cele tehotenstvi a jeste dva medice po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
27.8.16 22:56

@Ginuš ale jinak se tam ted na vše objednává s dlouhou čekačkou, jestli je nedostatek doktorů? tady jsem šla v po pro termín a doktor kdy to chci tak říkam že to musim stihnout do konce srpna takže ve čtvrtek nástup, v pá v 10h na sál a po 16h domů. Nejhorší pro mě bylo to divné povlečení, zatim všude byla klasika a tohle teda ve vedrech byla lahůdka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20402
27.8.16 23:00

@Russet-vůbec si nepamatuju, že bych po první sekci byla na těch stehech něco mi vyndali ještě v porodnici, no časy se mění a možná se předem optat, ale nevím, zda na tom vůbec nějak záleží, to je už prkotina, vůbec to nebolelo a šla bych klidně zas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.8.16 23:01

@Markéta80 no lékaře na gyndu hledají, tak to bude asi i tím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.16 23:01
@Markéta80 píše:
@Ginuš ale jinak se tam ted na vše objednává s dlouhou čekačkou, jestli je nedostatek doktorů? tady jsem šla v po pro termín a doktor kdy to chci tak říkam že to musim stihnout do konce srpna takže ve čtvrtek nástup, v pá v 10h na sál a po 16h domů. Nejhorší pro mě bylo to divné povlečení, zatim všude byla klasika a tohle teda ve vedrech byla lahůdka :jazyk:

Já v porodnici propotila několik košil. Byl prosinec a topilo se o sto šest. Aby miminka byla v teple. Mně nešlo slézat z postele. Mám kràtké nohy a ty postele dělají na vysoké lidi nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.8.16 23:02

@lucypaja mně stříhali jen uzlíky na koncích jizvy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.8.16 23:03
@Russet píše:
Já v porodnici propotila několik košil. Byl prosinec a topilo se o sto šest. Aby miminka byla v teple. Mně nešlo slézat z postele. Mám kràtké nohy a ty postele dělají na vysoké lidi nebo co.

jojo z postele jsem vždy nějak seskočila ale vyškrábat se nahoru to byl akrobatický výkon :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.8.16 23:05
@lucypaja píše: @Russet-vůbec si nepamatuju, že bych po první sekci byla na těch stehech něco mi vyndali ještě v porodnici, no časy se mění a možná se předem optat, ale nevím, zda na tom vůbec nějak záleží, to je už prkotina, vůbec to nebolelo a šla bych klidně zas :D

Po slepáku to trvalo týden, než mi je ustřihali. Ale to bylo v roce 91.
Tady u toho je jizva větší, tak jsem si říkala, co to mám za stehy. A sestra mi řekla, že u nich šijí samovstřebávací. A je to prkotina, po tom všem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí