Příprava - císařský řez

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
28.8.16 09:51

@ejhle .

Příspěvek upraven 05.06.18 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
28.8.16 10:01

@MartinaCV brno. Ale tipuju, ze tak nejak to chodi vsude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
28.8.16 10:25

@MartinaCV já rodila v Chebu, ale přesně jak píše @ejhle si myslím, že takhle to chodí +- všude. Nemůžou mít nějak zásadně jiné postupy u operací tohoto typu. Připrav se podle mě na to nejhorší. Že budeš vstávat 16 hodin po, a že dostaneš vyndavací stehy. Pokud budou postupy u vás v nemocnici jiné, tzn že třeba budeš vstávat až dýl, třeba za den, za dva, nebo dostaneš samostřebávací vztehy. A pak budeš jen příjemně překvapena :)

Ale co se týče toho vstávání, tak mi bylo rečeno, že se to musí takhle brzy. Jestli kvůli srůstům? Nevím, ale údajně je to to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1727
28.8.16 13:19
@MartinaCV píše:
Dren se dává jen někdy?

Jen nekdy kdyz z Tebe asi tece vic krve. Jeste se sleduje kolik krve vyteklo. Mela jsem dreny dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
19.10.16 20:32
@MartinaCV píše: Čeká mě plánovaný císař, je to první porod. Jednak uvažuji mezi porodnicí Žatec, Most a Chomutov a stále nevím.. a pak nevím, jak se připravit dobře na porod a na následné hojení a fungování. Budu ráda za každou zkušenost ;)

Ahoj. Tak jak jsi to zvládla? Jakou formu anestezie jsi zvolila :-) Čeká mě druhý císař sice, ale i tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí