Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Z 6 embryí, které se začaly vyvíjet to zvládlo do 5. dne jediné. Brala jsem jen předepsané léky a jinak dělala všechno to, co normálně a vůbec to neřešila.
Embryo se uchytilo a jsem momentálně 11tt.
@Anonymní píše: Více
Take jsem brala pri KETu a vyslo to
samozrejme netusim, jestli jeho zasluhou, ale ver a vira tva te uzdravi ![]()
Jinak hned po KETu jsem jela na vikend na Moravu (jsem abstinent, takze bez nutnosti vymluv), takze jsme uplne neodpocivala. Potrebovala jsem vypnout. Nemyslet jen na to.
Sklenicku prossecca si rozhodne dej, ta problem fakt neni. Pokud fakt chces 14 dni neschopenku, hledala bych nejaky program, at se uplne nezblaznis!! "Nemyslet na to' je fakt tezke, kor kdyz nemas nic jineho na praci..
Preji hodne stesti ![]()
Ahojky, určitě být v pohodě, ale to ti řekne a napíše každý, až to už nechceme slyšet. Všem se to snadno říká ale realita je jina ![]()
Užijte si wellness pohodu a relax a nalaď se na to malé embryjko co tě vyhlíží
![]()
Vitamíny jsou taky fajn
Myslím, že děláš vše proto, aby se u tebe cítil kraaaaaasne a všichni budeme držet palečky ![]()
Holka, já přirozeně otěhotněla dvakrát v životě, pokaždý to bylo po flašce Jégra.
Víš, on ten alkohol pomáhá prokrvovat a lepší je se uvolnit než se o něco křečovitě snažit. Mně zůstalo jedno embryo z šesti. Deset dní po transferu jsem dost krvácela. Dneska má devět let
.
Ugluk má pravdu, co se má stát, se stane. Já bych se spíš bála toho, že to všechno překombinuješ a tělo spustí nějakou divnou reakci. U mě celý ivf proběhlo hrozně hekticky, měla jsem pocit, že jsem se na nic nestihla připravit, všechno dělám blbě, řvala jsem, že máme jen jedno embryo, totální depka a žádný uvolnění….. A mimčo z toho bylo….