Příprava na porod

saminomimino
26.4.12 14:20

na to se nedá připravit :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
26.4.12 14:41

andrej ty jsi fakt maniak v zakládání diskuzí na téma porod :mrgreen: už aby si porodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.4.12 15:27

A kdy jsi měla termín dle utz? Vyvolávání je kvůli tomu, že „přenášíš“? Já se přiznám, že bych se teda na vyvolání nějak extra netěšila :lol:
Vždyť do příštího čtvrtka času dost, ještě se to může rozjet samo, ne? ;)

Jinak bych zkontrolovala tašku, zda tam máš všechno (přihoď časopis nebo knížku, křížovky, rádio na sluchátka, na šestinedělí je nuda, když máš štěstí na spavý mimino :mrgreen: ).
Taky mysli na pitný režim při porodu a nějakou malou svačinku, dobrý je třeba hroznový cukr, dodá ti energii.
Pročti si diskuze o různých přírodních metodách na vyvolání porodu, nemusí ho přímo vyvolat, ale čím víc se připraví porodní cesty, tím lépe.
A pokud nemáš, tak si zařiď nějak donášku jídla domů (maminka, tchýně, zjisti, jaká restaurace u vás dováží, nakup hotový jídla do mražáku atd), ať nemusíš řešit vaření hned jak přijdeš z porodky a můžeš odpočívat.
A vyvolání může častěji skončit císařem, nebo rozsáhlejšími poraněními, takže bych určitě měla doma připravenou dubovou kůru na případné oplachování porodních zranění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
26.4.12 15:36

@Gladys Musím říct, že jsi mě svou radou na přípravu velmi, ale velmi pobavila, zejména posledním odstavcem :D :D :D . Ale jinak mohu potvrdit a k dubové kůře bych ještě přidala dobrý a pevný kruh na sezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
26.4.12 16:09

Pripravit se na porod? Asi nic noveho piju ten slavnej malinik no tak krom zbalene tasky nevim, nevim jestli se da na to pripravit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.4.12 16:20

@Opičářka já jsem praktická žena, nemedituju, nepromlouvám k nenarozenému dítěti, ale snažím se předvídat různé situace a belhat se pár dnů po porodu do lékárny pro dubovou kůru je jedna ze situací, které je lepší se vyhnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
26.4.12 16:25

Dej si nohy nahoru a nedelej NIC. 8) Po porodu na to budes jeste se slzou v oku vzpominat.....bane, na porod se dost dobre pripravit neda.nejlepsi jsou vsechny predstavy a porodni plany, ktery pak jdou vetsinou do haje a vsechno je jinak

• Citovat
  • Upravit
8265
26.4.12 17:34
@andrea555 píše:
Ahojky všem :lol: Tak jak pak se vy připravujete na porod? Já se připravuji a už se nemůžu dočkat ve čtvrtek jdu na vyvolání a konečně budu mít svého malého u sebe :lol:

Ahoj, zatim se nijak extra nepripravuji :nevim: piju malinik, jim lnene seminko..a cekam co dalsi dny prinesou :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.4.12 17:36
@Opičářka píše:
k dubové kůře bych ještě přidala dobrý a pevný kruh na sezení.

ja slysela, ze pry ta dubova kura neni moc dobra :nevim: a segra rikala, ze se mam naucit sedat hned od zacatku bez kruhu, tak porad premyslim, jestli ho poridit nebo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
26.4.12 17:50

@werunqa Hehehe, pozdravuj ségru, má príma rady :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.4.12 19:17

Já někde četla, že je lepší sedět na dvou srolovaných ručnících, na kruhu se prý víc prokrvuje ta postižená část, protože nemůže krev pořádně proudit - ze všech stran jsou tkáně stlačené a tím pádem pak poranění víc bolí.
Neměla jsem tu čest ani s jednou pomůckou, naštěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
26.4.12 19:29

určitě si do tašky zabal kuchynske utěrky jsou lepší jak ručnik na jízvy i na spodek :pankac: to mi poradila jedna mamina co ma porod za sebou ručnik je drsnějši, taky už bych rada rodila :? zítra mám kontrolu a to mi řeknou co se mnou dal, obavam se vyvolaneho porodu :,( doufam že se maličkej umoudři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
26.4.12 19:54

no holky moc vám přeju ať už se rozrodíte,já už to mám za sebou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.4.12 20:17
@Opičářka píše:
@werunqa Hehehe, pozdravuj ségru, má príma rady :lol: .

segra mi rikala jen o tom kruhu-ze ona hned po porodu sedela normalne, ze je to lepsi, aby si telo zvyklo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.4.12 20:24

@vikoušek vždyť máš týden do termínu, tak neplaš ;) Když to jde ve spoustě porodnic, že když jsou monitory a vše v pořádku, tak se vyvolává nejdřív 11dnů po termínu, tak proč plašit s vyvoláním před termínem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí