Příprava příkrmů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
já rozmačkávám vidličkou a u něčeho ještě pasíruju přes sítko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pasírovala jsem přes sítko, teď lisuju lisem na česnek, syrové jablko „strouhám“ o ten strouhací talířek pro mimina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mixovala jsem ze začátku (byla jsem líná to pasírovat
), pak jsem třeba základ mixla a přidala něco s kouskama - někdy od ukončenýho 8.měsíce - (vidličkou namačkanou mrkev, kuskus, červenou čočku). Malej hned kousky v pohodě baštil, takže to mixování ze začátku asi ničemu nevadilo… Teď už to mixnu jen rychle, ne úplně dohladka, nebo jen rozmačkám vidličkou, jak kdy a jak co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já to mixuju, protože to vařím „ve velkým“ a následně mrazím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to nevím. Někde jsem to vyčetla, ale nepsali proč a když se dítě učí jíst, tak si myslím, že by se mixovat mohlo.
- Citovat
- Upravit
Háta_x píše: teď lisuju lisem na česnek
A jak dlouho to trvá? Nebo máš nějaký megalis?
Zakladatelko - menší množství jsem mačkala vidličkou. Větší množství určené na mrazák mixerem. I to lze mixnout tak, že to není úplně hladké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normální lis na česnek, malý, kulatý. Mrkev nebo banán trvá asi 5s, brambora asi 10, obráno lisuju na dva dny 2jablka a třeba hrušku, to trvá asi 2min. Mačkání vidličkou je dřina proti lisu ![]()
Alpaka píše:Háta_x píše: teď lisuju lisem na česnekZakladatelko - menší množství jsem mačkala vidličkou. Větší množství určené na mrazák mixerem. I to lze mixnout tak, že to není úplně hladké.
![]()
![]()
A jak dlouho to trvá? Nebo máš nějaký megalis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
Jak připravujete příkrmy. Někde jsem četla, že není dobré je rozmixovat. Jak je tedy rozmělňujete? Díky za rady a nápady.