Příprava Sunaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
16.5.12 12:31

Rozhodně udělat radši víc UM, než dát víc odměrek do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.5.12 12:32

Taky tak - udělala bych více mlíka a vzala bych mu to, než dávat víc odměrek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.5.12 12:36

A co mu dát tu flašku dřív než za ty tři hodinky?Třeba má nějaký spurt a potřebuje jíst častěji.Dcera to tak měla, ale byla kojená.Mívala období, kdy chtěla prostě jíst častěji než normálně.

• Citovat
  • Upravit
41882
16.5.12 12:37

@zichisek ty jo naše doktroka říkala, že by se mělo UM dávat minimálně po třech hodinách, že se hůř tráví a míchalo by se čerstvé a natrávené mlíko v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.5.12 12:38

@zichisek, UM by se mělo až po 3 hodinách, protože jinak se míchá natrávené mlíčko s nenatráveným a některé děti z toho můžou mít celkem dost bolení. Tráví se hůř jak MM.

Příspěvek upraven 16.05.12 v 12:39

• Citovat
  • Upravit
41882
16.5.12 12:38

@Billi :mavam: si notujeme, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.5.12 12:39
  • Citovat
  • Upravit
zichisek
16.5.12 13:02

Aha, tak pardon, to jsem netušila, že je tam rozdíl oproti MM.Jen jsem si vzpoměla jak malá měla pak období, kdy chtěla jíst co hodinu :zed:

• Citovat
  • Upravit
1751
16.5.12 13:06

jedině čerstvé! :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.6.12 11:59

Příprava sunaru

Zdravím všechny maminy :mavam:,

taky jsme byli nuceni přejít na sunar, ale potřebovala bych poradit. Je nutné převařovat odměřenou vodu na každou porci zvlášť :nevim:, nebo se může převařit větší množství vody a postupně ohřívat? Protože ještě dokrmujeme z odstříkaného mléka, je příprava podle návodu časově náročná :( (převařit, zchladit…). Děkuji předem za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.6.12 16:37
@Martina 79 píše:
Zdravím všechny maminy :mavam:,taky jsme byli nuceni přejít na sunar, ale potřebovala bych poradit. Je nutné převařovat odměřenou vodu na každou porci zvlášť :nevim:, nebo se může převařit větší množství vody a postupně ohřívat? Protože ještě dokrmujeme z odstříkaného mléka, je příprava podle návodu časově náročná :( (převařit, zchladit…). Děkuji předem za radu
Fatal error: Exception thrown without a stack frame in Unknown on line 0

Ahoj, já si vodu každé ráno převařím, naliji do konvice a pak si potřebné množství přihřejvám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
26.6.12 23:11

Myslíte že vadí, když si večer převařím vodu v konvici, nechám jí tam a ráno zapnu konvici jen na chvilku aby se to v ní ohřálo? Začala jsem dávat UM asi před 3dny tak to ještě nemám všechno vychytané.
Když dám večer uvařenou vodu do termosky tak opravdu vydří až do rána tepla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová