Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj jake mate zkusenosti s touto znackou? Koupila jsem detsky olejicek na pokozku aviril a krem proti opruzeninam, tak bych chtela znat Vase zkusenosti ![]()
Máte zkušenost s Aviril Dětský olej s azulenem?
Přidejte zkušenost s Aviril Dětský ole...@Linettea Ja mam od avirilu vse, v lekarne mi ho spis doporucovala, ze jsou ty pripravky nejspolehlivejsi.. ![]()
Já používám od avirilu jen krém na opruzeniny a jsem spokojená
@Linettea má to vážně logiku nejdřív koupit a pak zjišťovat…
Na Vítka jsem používala krém na zadeček a spokojenost, olejíček ráda používám pro sebe, protože božsky voní. Vždycky mi to evokuje dětství
Myslím že je to celekm normální kosmetika, párkrát jsem koupila, neurazila ani nenadchla. hlavně každýmu dítěti sedne něco jinýho, já mám výhodu že mým dětem sedí všechno.
Tak aviril bude moji hlavni kosmetickou znackou pro mimi
. moje mamka ji pouzivala pro me, takze osvedcena kvalita
.
potom emulze Medvidek, pac vlhcene ubrousky budu radsi pouzivat na uklid domacnosti ![]()
Dekuju vam moc ja to prave nakoupila protoze si pamatuju ze ma maminka to na me pouzivala, ale chtela jsem znat i nazory ostatnich:):)
Takze menim naroz
… zrovna jsem si precetla slozeni. priznam se, ze predtim me to nenapadlo z duvodu dlouholeteho uzivani.
takze se obracim jen na medvidka a ostatni ciste, prirodni oleje.
tohle me teda zklamalo, ale dik zakladatelce, ze jsem si precetla etiketu a znovu se vytrestala, i kdyz u tohodle vyrobku me to opravdu mrzi ![]()
Používám olejíček jedině od nich a je super a voní tak „dětsky“
krém mám taky ale opruzeniny nemáme, tak nevím jakou účinost má ![]()
@mrs.gendy co jsi našla ve složení??
nemám teď možnost se podívat…
Parafinum liquidum, isopropyl myristate, parfum, guaiazulene, butyphenyl, methylpropional, hydroxycitronellal, d-limonene, linalool, benzyl benzoate, citronellol, coumarin, geraniol, isomethyl lonone
trochu moc chemie na tak malou lahvicku ![]()
takze si radsi priplatim stovku a koupim prirodni olejicky bez chemie
nejakej benzyl a parafinum na sve dite opravdu davat nebudu
…
@mrs.gendy
..Nechtej vedet z ceho se vyrabi. Vanicky, obleceni, lahvicky, perinky atd…To by jsi si musela vyrobit sama aby jsi to mela prirodni.Ja aviril pouzivat budu.. ![]()
@Andy27 dobre ja to beru, ale tak neni nic spatneho na tom, kdyz se to snazim zredukovat a vyhejbat se tomu co nejvic
je mi jasny, ze v dnesni dobe je fakt tezky najit neco kvalitniho a nezavadnyho, ale kdyz muzu pouzit prirodni zdroj, tak vedome nebudu detskou pokozku natirat umelotinama ![]()
Naštěstí to na malého nepoužívám, jen na sebe
a aspoň že tam nejsou parabeny…