Přípravky Aviril - olejíček a krém proti opruzeninám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
30.3.14 17:45

pripravky aviril

Ahoj jake mate zkusenosti s touto znackou? Koupila jsem detsky olejicek na pokozku aviril a krem proti opruzeninam, tak bych chtela znat Vase zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Aviril Dětský olej s azulenem?

Přidejte zkušenost s Aviril Dětský ole...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
30.3.14 17:52

@Linettea Ja mam od avirilu vse, v lekarne mi ho spis doporucovala, ze jsou ty pripravky nejspolehlivejsi.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
30.3.14 17:58

Já používám od avirilu jen krém na opruzeniny a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
30.3.14 18:20

Používám olejíček, strašně krásně mi voní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
30.3.14 18:30

@Linettea má to vážně logiku nejdřív koupit a pak zjišťovat…
Na Vítka jsem používala krém na zadeček a spokojenost, olejíček ráda používám pro sebe, protože božsky voní. Vždycky mi to evokuje dětství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.3.14 18:31

Myslím že je to celekm normální kosmetika, párkrát jsem koupila, neurazila ani nenadchla. hlavně každýmu dítěti sedne něco jinýho, já mám výhodu že mým dětem sedí všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
30.3.14 19:33

Tak aviril bude moji hlavni kosmetickou znackou pro mimi :palec:. moje mamka ji pouzivala pro me, takze osvedcena kvalita :mrgreen:.
potom emulze Medvidek, pac vlhcene ubrousky budu radsi pouzivat na uklid domacnosti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
59
30.3.14 19:38

Dekuju vam moc ja to prave nakoupila protoze si pamatuju ze ma maminka to na me pouzivala, ale chtela jsem znat i nazory ostatnich:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
30.3.14 19:45

Takze menim naroz :(… zrovna jsem si precetla slozeni. priznam se, ze predtim me to nenapadlo z duvodu dlouholeteho uzivani.
takze se obracim jen na medvidka a ostatni ciste, prirodni oleje.
tohle me teda zklamalo, ale dik zakladatelce, ze jsem si precetla etiketu a znovu se vytrestala, i kdyz u tohodle vyrobku me to opravdu mrzi :(

• Citovat
  • Upravit
320
30.3.14 20:17

Používám olejíček jedině od nich a je super a voní tak „dětsky“ :) krém mám taky ale opruzeniny nemáme, tak nevím jakou účinost má :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
30.3.14 20:20

@mrs.gendy co jsi našla ve složení?? 8o nemám teď možnost se podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
30.3.14 20:36

Parafinum liquidum, isopropyl myristate, parfum, guaiazulene, butyphenyl, methylpropional, hydroxycitronellal, d-limonene, linalool, benzyl benzoate, citronellol, coumarin, geraniol, isomethyl lonone

trochu moc chemie na tak malou lahvicku :think:
takze si radsi priplatim stovku a koupim prirodni olejicky bez chemie
nejakej benzyl a parafinum na sve dite opravdu davat nebudu :(

• Citovat
  • Upravit
6257
30.3.14 20:42

@mrs.gendy :lol:..Nechtej vedet z ceho se vyrabi. Vanicky, obleceni, lahvicky, perinky atd…To by jsi si musela vyrobit sama aby jsi to mela prirodni.Ja aviril pouzivat budu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
30.3.14 21:01

@Andy27 dobre ja to beru, ale tak neni nic spatneho na tom, kdyz se to snazim zredukovat a vyhejbat se tomu co nejvic
je mi jasny, ze v dnesni dobe je fakt tezky najit neco kvalitniho a nezavadnyho, ale kdyz muzu pouzit prirodni zdroj, tak vedome nebudu detskou pokozku natirat umelotinama :think:

• Citovat
  • Upravit
320
30.3.14 21:16

Naštěstí to na malého nepoužívám, jen na sebe :) a aspoň že tam nejsou parabeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí