Přípravky Aviril - olejíček a krém proti opruzeninám

Máte zkušenost s Aviril Dětský olej s azulenem?

Přidejte zkušenost s Aviril Dětský ole...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
30.3.14 21:16

@mrs.gendy ..Tak dneska ten vyber je bohaty, ja to hold tak nehrotim, jako mala jsem tim byla mazana a u kamaradky byl ten olejicek jediny co na malou zabiralo..Nejlepsi by bylo ty drobecky nicim nenatirat. Treba ty kremy ani poradne neuzijeme :lol: Nekde jsem cetla, ze mazat pokud ma suchou kuzi. Jinak moc casto nenatirata.Ale tak to fakt zjistime az je budeme mit u sebea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
30.3.14 21:31

@Andy27 presne s tim pouzivanim. nebudu tim mimi patlat kazdy den a kor kdyz nebude mit nejaky kozni problem ;)…nebo snad jen kvuli vuni :roll:
my mame ale tvrdsi vodu vodu, takze promasteni se nevyhnem a to vysuseni po koupani holt bude. Jeste jsem zaregistrovala nejake emulze primo do koupele, ktere na miminku uz zanechaji ten mastny film a vlastne se potom uz nemusi nijak osetrovat :think: mozna to jeste prubnu
ale fakt kosmetiku v co nejmensi mire :palec:

• Citovat
  • Upravit
320
30.3.14 21:52

@mrs.gendy jednu takovou emulzi do vody jsem měla, jen teď už nevím od koho…myslím od Eurony :?: bylo fajn, že se po koupeli nemuselo mazat, ale zas mi přišlo, že to tolik nepromastilo, takže na tvrdou vodu fakt možná lepší ten olejíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.4.14 19:51
@mrs.gendy píše:
Parafinum liquidum, isopropyl myristate, parfum, guaiazulene, butyphenyl, methylpropional, hydroxycitronellal, d-limonene, linalool, benzyl benzoate, citronellol, coumarin, geraniol, isomethyl lononetrochu moc chemie na tak malou lahvicku :think:
takze si radsi priplatim stovku a koupim prirodni olejicky bez chemie
nejakej benzyl a parafinum na sve dite opravdu davat nebudu :(

Taktéž děkuji za upozornění! :kytka: Aviril jsme používali od narození miminka. :(

Zrovna před měsícem jsem ale koupila levandulový olej od Saloos, mají ho i v DM, hned jsem ho šla zkontrolovat, a ten je 100% přírodní. :pankac: Ke všemu nádherně voní, i druhý den po namazání. A má spoustu dalších příznivých účinků.

Aviril letěl do koše. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.4.14 19:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
4.4.14 20:01

@Cosmos taky jsem koupila olejicek od saloos z dm..mesickovy :palec:

• Citovat
  • Upravit
13.12.16 22:21

@mrs.gendy Můžu se zeptat na to složení? Hledám hledám na netu a nenacházím. Ale možná objevím :-) Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.16 22:25

@mrs.gendy Jeee už to vidím na druhé stránce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí