Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte zkušenost s Aviril Dětský olej s azulenem?
Přidejte zkušenost s Aviril Dětský ole...@mrs.gendy ..Tak dneska ten vyber je bohaty, ja to hold tak nehrotim, jako mala jsem tim byla mazana a u kamaradky byl ten olejicek jediny co na malou zabiralo..Nejlepsi by bylo ty drobecky nicim nenatirat. Treba ty kremy ani poradne neuzijeme
Nekde jsem cetla, ze mazat pokud ma suchou kuzi. Jinak moc casto nenatirata.Ale tak to fakt zjistime az je budeme mit u sebea
@Andy27 presne s tim pouzivanim. nebudu tim mimi patlat kazdy den a kor kdyz nebude mit nejaky kozni problem
…nebo snad jen kvuli vuni ![]()
my mame ale tvrdsi vodu vodu, takze promasteni se nevyhnem a to vysuseni po koupani holt bude. Jeste jsem zaregistrovala nejake emulze primo do koupele, ktere na miminku uz zanechaji ten mastny film a vlastne se potom uz nemusi nijak osetrovat
mozna to jeste prubnu
ale fakt kosmetiku v co nejmensi mire ![]()
@mrs.gendy jednu takovou emulzi do vody jsem měla, jen teď už nevím od koho…myslím od Eurony
bylo fajn, že se po koupeli nemuselo mazat, ale zas mi přišlo, že to tolik nepromastilo, takže na tvrdou vodu fakt možná lepší ten olejíček ![]()
@mrs.gendy píše:
Parafinum liquidum, isopropyl myristate, parfum, guaiazulene, butyphenyl, methylpropional, hydroxycitronellal, d-limonene, linalool, benzyl benzoate, citronellol, coumarin, geraniol, isomethyl lononetrochu moc chemie na tak malou lahvicku
takze si radsi priplatim stovku a koupim prirodni olejicky bez chemie
nejakej benzyl a parafinum na sve dite opravdu davat nebudu…
Taktéž děkuji za upozornění!
Aviril jsme používali od narození miminka. ![]()
Zrovna před měsícem jsem ale koupila levandulový olej od Saloos, mají ho i v DM, hned jsem ho šla zkontrolovat, a ten je 100% přírodní.
Ke všemu nádherně voní, i druhý den po namazání. A má spoustu dalších příznivých účinků.
Aviril letěl do koše. ![]()
@mrs.gendy Můžu se zeptat na to složení? Hledám hledám na netu a nenacházím. Ale možná objevím
Děkuji.