Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Máte někdo zkušenosti s vlozkami pod paže, mívám koláče na tričku od potu. a uvazuji o nich ale nevím jestli fungují. a ma cenu je kupovat.
No pokud máš uplejší triko, jde to vidět - měla kámoška. A do tílek to taky nedáš… Jinak pokud se ptáš na funkčnost, ano, dle jejích slov to funguje. Ale… ![]()
Nu skin na to ma pomerne uciny pripravek, je to tedy chemie ale pro nekoho kdo na to trpi ![]()
Driclor jsem pouzila 3 krát a mám s toho bolavé uzliny v pod paží. nebudu to na sebe mazat.je to agresivní.
Mi to nesedlo. To prijde jako žiravina
ne doslova. a pocit ze mám neco ucpano v podpaží..br.je mi to nepříjemné.
@Krkael Ale tak je jaro bude leto, tak jsem hodila jen i tu moznost ![]()
@cumlanek píše:
Mi to nesedlo. To prijde jako žiravinane doslova. a pocit ze mám neco ucpano v podpaží..br.je mi to nepříjemné.
Já se namázla poprvé, super, podruhé, pohoda. Třetí den jsem namazala víc a už jsem to měla spálený. Ale puchejře nemám a včera jsem lítala po úřadech a ani kapka
Takže jako DC je teda pěknej sajrajt, ale pomáhá. Ale to i ty vložky, jen teda je to takový na prd do tílek (vlastně nepoužitelný) a taky do víc uplých triček. Ale osobní zkušenost nemám, takže jen zprostředkovaně ![]()
@Andy27 píše:
@Krkael Ale tak je jaro bude leto, tak jsem hodila jen i tu moznost
V poho, já jen aby se to tu nerozjelo na téma o DC ![]()
Kdyby někdo měl zkušenosti s těmi vlozkami.tak prosím napište. ![]()
Ja jsem totiž v období zkoušení co a jak pomuze.ten driclor jsem zatím odsunula.tak se poptavam na jiné možnosti.
snad něco bude vyhovovat ![]()