Příšerné chování vedoucí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
998
19.8.18 22:32

@Poison Eve Pokud člověk chce/je odkázaný pracovat pod určitým typem lidí, tak se musí bohužel naučit s ním i jednat. Pokud má její vedoucí takový postoj, opravdu ho nezmění pokud bude paní opakovat, že má nemocné dítě. Nezajímalo jí to před tím a nebude ani teď. Většinou pomůže cosi ve smyslu; Omlouvám se, že jsem vám zkomplikovala práci a už se to nestane. Šéf se trochu uklidní a přestane nadávat. Paní není na řetězu ani jí nehrozí tělesné tresty aby nemohla tedy odejít jinam. Mě nikdy nedělalo problém se omluvit jen proto, aby byl klid a abych o práci nepřišla i když jsem věděla, že pravda je na mé straně. Když to bylo nesnesitelné, tak jsem šla prostě pryč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
19.8.18 22:47
@hanka.br. píše:
@Macecha.Bože To jsi opravdu takové mimino, že se na to musíš ptát cizích tady?

tak ono člověk, který se na tohle musí ptát tady a nemá dost sebeúcty k sobě samému že nedá výpověd aniž by mu to nebylo tady napsano. Tak je asi tak neschopen že si ani jinou prací slušnou nenajde a proto po sobě nechavá štěkat

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
20.8.18 00:03
@Litta píše:
Po takovém jednání přestaň dělat, co nemáš. Odpracuj podle pracovní doby a smlouvy a doma vypni telefon/neber jí to. Pokud máš komu, tak si stěžuj. Dřív zbývalo jen dát výpověď, dneska je to trochu lepší a někdy zaměstnance vyslechnou a situaci zlepší. Stejně nemáš co ztratit. Buď odejdeš rovnou a ona bude týrat někoho nového, nebo se aspoň o něco pokusíš, budeš mít pocit, že jsi pro to něco udělala a jen nedržela hubu. A pak buď odejdeš dřív, nebo později. Hlavně se ale vymez, je to bába zakomplexovaná, tohle si nesmí dovolit. ;) Nebát se, to se pak zhoršuje, znám moc dobře.
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
65241
20.8.18 06:25

@AnnaNuvoletta07 s ditetem tezko muze nekomu slibit,ze uz se to nestane. Decko bude mit uraz, ona bude muset hned odjet a co,nepojede,protoze slibila,ze uz se to nestane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
20.8.18 09:32

Ty jako zaměstnanec ani nemusíš hlásit, že nepřijdeš. Zaměstnavateli do 3 dnů musíš doručit neschopenku, ošetřovák… Toť vše. Takhle kolega u nás prostě nepřišel do práce, nedal nic vědět. Tak druhý den mu volali, to to nevzal a třetí den mu znova volali, a on , že je nemocný. Hotovo. Neschopenku přinesl za 3 týdny. A nazdar. A co mu kdo může?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
20.8.18 09:49

@Lerista můžeš mu dát A a vyhodit ho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
20.8.18 10:01

Z jakých důvodu tam zůstáváš? Mas specificky obor? Proč ses nepodivala po jiné práci? Co na to tvůj manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.18 15:47
@Lioness34 píše:
Z jakých důvodu tam zůstáváš? Mas specificky obor? Proč ses nepodivala po jiné práci? Co na to tvůj manžel?

Z důvodu toho,že mi vyhovuje chodit do práce max 3 dny v týdnu.(16ti hodinová sichta)Vsude je práce na 2 Nebo tři směny. Nebo na kratky a dlouhy tyden.Manzela nenam a mam dceru ve sve peci.Mam pritele co ma ve stridave peci svoje 2 deti a vyhovuje nam to i skrze nemoce,ze se vzdy prostridame.Zijeme spolu 3 roky. Ten je z vedoucich taky na mrtvici. Ale chce abych v této práci setrvala,ale jsem po pravdě z toho tlaku už zralá na chocholouška :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
20.8.18 15:51
@Macecha.Bože píše:
Z důvodu toho,že mi vyhovuje chodit do práce max 3 dny v týdnu.(16ti hodinová sichta)Vsude je práce na 2 Nebo tři směny. Nebo na kratky a dlouhy tyden.Manzela nenam a mam dceru ve sve peci.Mam pritele co ma ve stridave peci svoje 2 deti a vyhovuje nam to i skrze nemoce,ze se vzdy prostridame.Zijeme spolu 3 roky. Ten je z vedoucich taky na mrtvici. Ale chce abych v této práci setrvala,ale jsem po pravdě z toho tlaku už zralá na chocholouška :(

Poohledni se jinde - z tohoto se brzy složis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
20.8.18 16:10
@Halamka píše:
Dělala jsem vedoucí a tohle bych si nedovolila. Maximálně bych se slušně zeptala, zda by slo přijít třeba na pár hodin, ale tohle je neadekvátní jednání. Od toho je vedoucí a má plat vedoucí, aby řídila a zařídila takové situace.
Vyhledala bych jejího nadřízeného, popsala situaci a hledala novou práci. Určitě vás neplatí natolik, abyste chodila do práce se stazenym žaludkem a zadelavala si na vředy a psychické problémy. Za to opravdu ta nula nestojí.

přesně, moje řeč. on si člověk možná říka, že se začne chovat normalně, že to bude ok, trvá to pochopit, že to ok nebude :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
7.4.19 13:34
@iiiv píše:
Vám přijde po někom řvát za něco za co nemůže? Teda vůbec, řvát po někom? 8oJá bych se určitě neomlouvala, odpracovala bych si svoje a šla domů. Pokud by na mě byla hnusná, poslala bych jí do pr*ele a začla si shánět něco jiného. Zdraví má člověk jen jedno.

Obzvláště u bezdětných vedoucích se nelze divit ničemu. Někdo umí být jen vedoucí, ale jedná s lidmi jako s krabicemi a jde mu jen o peníze. Prostě blbec. Rychle pryč a na takovou pseudovedoucí se z vysoká vy.rat. Jsem sice zaměstnanec, ale rozhodně nejsem ničí majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
7.4.19 13:45
@iiiv píše:
Vám přijde po někom řvát za něco za co nemůže? Teda vůbec, řvát po někom? 8oJá bych se určitě neomlouvala, odpracovala bych si svoje a šla domů. Pokud by na mě byla hnusná, poslala bych jí do pr*ele a začla si shánět něco jiného. Zdraví má člověk jen jedno.
Obzvláště u bezdětných vedoucích se nelze divit ničemu. Někdo umí být jen vedoucí, ale jedná s lidmi jako s krabicemi a jde mu jen o peníze. Prostě blbec. Rychle pryč a na takovou pseudovedoucí se z vysoká vy.rat. Jsem sice zaměstnanec, ale rozhodně nejsem ničí majetek.
@Halamka píše:
Dělala jsem vedoucí a tohle bych si nedovolila. Maximálně bych se slušně zeptala, zda by slo přijít třeba na pár hodin, ale tohle je neadekvátní jednání. Od toho je vedoucí a má plat vedoucí, aby řídila a zařídila takové situace.
Vyhledala bych jejího nadřízeného, popsala situaci a hledala novou práci. Určitě vás neplatí natolik, abyste chodila do práce se stazenym žaludkem a zadelavala si na vředy a psychické problémy. Za to opravdu ta nula nestojí.

Paní je prostě sprostá. Zaměstnanci nejsou psi na obojku, i když to vedoucí zrovna nevoní. Moje šéfka si podělala život a neumí jednat s lidmi, takže taky chuťovka. Jakmile je člověku z práce zle, je to signál ke změně. A když vedoucí nechápe, že děti jsou starost a radost, tak to fakt není můj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat