Příšerné chování vedoucí

13714
19.8.18 21:59

Výpověď :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
719
19.8.18 22:00

Pokud to půjde, tak bych práci změnil. Tohle je fakt chování jak ke kusu hadru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
19.8.18 22:00

@Macecha.Bože toto by mi udělala jednou, dvakràt, potřetí už bych nepřišla. a taky jsem to tak i udělala po podobné zkušenosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.8.18 22:02

Výpověď a netrápit se s takovou blbkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
19.8.18 22:06

Ahoj. S prominutím ale takovou cuzu bych poslala tam kam slunce nesvítí. Pokud nechápe co je to péče o dítě a jeste na tebe řve že ji zaplatíš dovolenou. To je tak neschopná že si to neumi zařídit a neumí počítat s nepredvidatelnymi událostmi…? Já osobně bych jim vyčistila krcky a odešla pokud si to můžeš dovolit samozřejmě. Řekla bych jim, že jsem jen člověk, mám dítě a nemůžu si dovolit jej nechat samotné doma. Pokud nejsou schopni komunikovat normálně měli by se jít léčit. Ale to je o nature, chápu, že někdo má prostě s konflikty problém. Já po sobě nikdy nenechala šlapat a když mě někdo osocil nebo buzeroval neoprávněně vždy jsem se slušně ozvala že očekávám slušné chování. Nikdy mě kvůli tomu nevyhodili, naopak dostala jsem omluvu i když o pár dní později nebo ignoraci ale jak jednou ukážeš že se k tobě můžou chovat jako k hadru tak budou i do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
19.8.18 22:07

Člověk má jeden život a jedno zdraví, tak proč se psychicky trápit v zaměstnání, kde člověk tráví nezanedbatelný úsek života. Zvláště v době, která množstvím pracovních pozic ke změně nahrává.

• Citovat
  • Upravit
998
19.8.18 22:08

Takových vedoucích je dost. Já je celkem chápala; potřebují aby vše fungovalo jak má, mají zodpovědnost za spoustu věcí, se spoustou lidí je těžké pořízení tak se naučí být přísní, důrazní a chtějí zaměstnance držet zkrátka aby se nestávalo třeba to, že zavolají ze dne na den, že nepřijdou i když je tam zrovna nutně potřebují. Oni mají na starosti aby vše fungovalo a vaše dítě je zajímat nemusí, jste pouze zaměstnanec který má pracovat a plnit své povinnosti - což říkám z jejich pohledu. Pokud chcete individuální přístup tak běžte tam, kde je zaměstnanců málo jelikož při větším počtu je dost složité pro vedení řešit každého zvlášť. To by nemuseli dělat nic jiného. :think: Ne že bych to jakožto člověk, který má rád slušné, klidné jednání schvalovala ale jsem schopná to pochopit, no. :nevim: Zkrátka nezbývá než se omluvit, vyslechnout si pár připomínek a hledět si svého nebo změnit zaměstnání. Nebojte se nic, chvíli bude dusno a zase to přejde. :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
19.8.18 22:12
@AnnaNuvoletta07 píše:
Takových vedoucích je dost. Já je celkem chápala; potřebují aby vše fungovalo jak má, mají zodpovědnost za spoustu věcí, se spoustou lidí je těžké pořízení tak se naučí být přísní, důrazní a chtějí zaměstnance držet zkrátka aby se nestávalo třeba to, že zavolají ze dne na den, že nepřijdou i když je tam zrovna nutně potřebují. Oni mají na starosti aby vše fungovalo a vaše dítě je zajímat nemusí, jste pouze zaměstnanec který má pracovat a plnit své povinnosti - což říkám z jejich pohledu. Pokud chcete individuální přístup tak běžte tam, kde je zaměstnanců málo jelikož při větším počtu je dost složité pro vedení řešit každého zvlášť. To by nemuseli dělat nic jiného. :think: Ne že bych to jakožto člověk, který má rád slušné, klidné jednání schvalovala ale jsem schopná to pochopit, no. :nevim: Zkrátka nezbývá než se omluvit, vyslechnout si pár připomínek a hledět si svého nebo změnit zaměstnání. Nebojte se nic, chvíli bude dusno a zase to přejde. :kytka: ;)

Vám přijde po někom řvát za něco za co nemůže? Teda vůbec, řvát po někom? 8o

Já bych se určitě neomlouvala, odpracovala bych si svoje a šla domů. Pokud by na mě byla hnusná, poslala bych jí do pr*ele a začla si shánět něco jiného. Zdraví má člověk jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
19.8.18 22:12

Nikdo nad ní už není, nebo tam máte ještě nějakého ředitele nad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.18 22:13
@AnnaNuvoletta07 píše:
Takových vedoucích je dost. Já je celkem chápala; potřebují aby vše fungovalo jak má, mají zodpovědnost za spoustu věcí, se spoustou lidí je těžké pořízení tak se naučí být přísní, důrazní a chtějí zaměstnance držet zkrátka aby se nestávalo třeba to, že zavolají ze dne na den, že nepřijdou i když je tam zrovna nutně potřebují. Oni mají na starosti aby vše fungovalo a vaše dítě je zajímat nemusí, jste pouze zaměstnanec který má pracovat a plnit své povinnosti - což říkám z jejich pohledu. Pokud chcete individuální přístup tak běžte tam, kde je zaměstnanců málo jelikož při větším počtu je dost složité pro vedení řešit každého zvlášť. To by nemuseli dělat nic jiného. :think: Ne že bych to jakožto člověk, který má rád slušné, klidné jednání schvalovala ale jsem schopná to pochopit, no. :nevim: Zkrátka nezbývá než se omluvit, vyslechnout si pár připomínek a hledět si svého nebo změnit zaměstnání. Nebojte se nic, chvíli bude dusno a zase to přejde. :kytka: ;)

Jsme tam zaměstnané 2 +1brigadnice. A dělám tam vše, í věci co dělat správně nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.8.18 22:14

@Macecha.Bože To jsi opravdu takové mimino, že se na to musíš ptát cizích tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
19.8.18 22:15
@AnnaNuvoletta07 píše:

A omlouvat se ma presne za co?

• Citovat
  • Upravit
14637
19.8.18 22:18
@Macecha.Bože píše:
Jsme tam zaměstnané 2 +1brigadnice. A dělám tam vše, í věci co dělat správně nemám.

Po takovém jednání přestaň dělat, co nemáš. Odpracuj podle pracovní doby a smlouvy a doma vypni telefon/neber jí to. Pokud máš komu, tak si stěžuj. Dřív zbývalo jen dát výpověď, dneska je to trochu lepší a někdy zaměstnance vyslechnou a situaci zlepší. Stejně nemáš co ztratit. Buď odejdeš rovnou a ona bude týrat někoho nového, nebo se aspoň o něco pokusíš, budeš mít pocit, že jsi pro to něco udělala a jen nedržela hubu. A pak buď odejdeš dřív, nebo později. Hlavně se ale vymez, je to bába zakomplexovaná, tohle si nesmí dovolit. ;) Nebát se, to se pak zhoršuje, znám moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
19.8.18 22:29

Dělala jsem vedoucí a tohle bych si nedovolila. Maximálně bych se slušně zeptala, zda by slo přijít třeba na pár hodin, ale tohle je neadekvátní jednání. Od toho je vedoucí a má plat vedoucí, aby řídila a zařídila takové situace.
Vyhledala bych jejího nadřízeného, popsala situaci a hledala novou práci. Určitě vás neplatí natolik, abyste chodila do práce se stazenym žaludkem a zadelavala si na vředy a psychické problémy. Za to opravdu ta nula nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
19.8.18 22:32

@Poison Eve Pokud člověk chce/je odkázaný pracovat pod určitým typem lidí, tak se musí bohužel naučit s ním i jednat. Pokud má její vedoucí takový postoj, opravdu ho nezmění pokud bude paní opakovat, že má nemocné dítě. Nezajímalo jí to před tím a nebude ani teď. Většinou pomůže cosi ve smyslu; Omlouvám se, že jsem vám zkomplikovala práci a už se to nestane. Šéf se trochu uklidní a přestane nadávat. Paní není na řetězu ani jí nehrozí tělesné tresty aby nemohla tedy odejít jinam. Mě nikdy nedělalo problém se omluvit jen proto, aby byl klid a abych o práci nepřišla i když jsem věděla, že pravda je na mé straně. Když to bylo nesnesitelné, tak jsem šla prostě pryč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat