Příšerné vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26858
21.7.20 11:58
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych radu ohledně úpravy vlasů. Vlasy si myji obden, vyzkoušela jsem řadu dražších vlasových produktů ale nic nezabírá. Mám zničené konečky, (pravidelně chodím ke kadeřnici, kterou stále měním, protože mi žádná nedala tu správnou radu), a suché vlnité zničené vlasy. Po umytí super, hezký vlnité až kudrnaté ale druhý den už je to příšerný hned jak vstanu a učešu. Žehlit nechci, zničím je ještě víc a už mě nebaví investovat do drahé kosmetiky, když nezabírá :( otázka tedy zní "Jak upravit vlasy druhý den ráno?

Vlasy mas kudrnate prirozene? Pokud ano, zkousela jsi uz curly metodu? https://www.kudrnatevlasy.cz/…toda-postup/
Zkus vyhledat na YT kanal pipineni (nedavno o tom natocila video).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.7.20 11:59

A ještě jedna věc mě napadá - zkoušela jsi kokosový olej? Ten je skvělej a přitom dostupnej a levnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.7.20 12:00
@aprazanda píše:
A ještě jedna věc mě napadá - zkoušela jsi kokosový olej? Ten je skvělej a přitom dostupnej a levnej.

No to bych nedelala, kokosak vlasy jeste vic vysousi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
21.7.20 12:00

Mne pomaha po umyti olej na vlasy, vyfoukat a splest (idealne na noc, ale par hodin taky ok) do jednoho nebo dvou copu. Jine pripravky typu tuzidlo nebo lak nepouzivam. Vlasy pak muzou byt rozpustene i v culiku a vypadaji dobre a zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.20 12:02

Ano, kokosový olej jsem zkoušela, ano, byla to chybka :mrgreen: olej na vlasy používám přímo od kadeřnice. Curly metodu jsem nezkoušela, neznám, určitě mrknu :kytka: moc děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
970
21.7.20 12:04
@Kriss Tina píše:
No to bych nedelala, kokosak vlasy jeste vic vysousi.

Mě nevysušuje. Vždycky jsem ho používala právě po trvalý, kdy jsem měla konce znišený a vysušený a dal mi vlasy zase trochu dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
21.7.20 12:06
@aprazanda píše:

Na vysusene vlasy je lepsi arganovy olej. Vtira se do vlhkych vlasu po umyti.
Do suchych (treba kazde rano) se muze vtirat vlasove hydratacni mleko. Nebojte se, nemasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
21.7.20 12:06

Vlnité vlasy potřebují naprosto odlišnou péči (sušení, mytí, péče) od rovných :) koukni na www.kudrnatevlasy.cz a na fb skupina Curly Girl medota / Kudrané vlasy přirozeně a navždy. Doporučuju, změna je maximální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.20 12:10

Když píšeš ze jsi vyzkoušela všechny drahé šampóny, zkoušela si i ty nejlevnější? Moji babičce to pomohlo, žádný drahý, ale ty nejlevnější, nejobyčejnějši. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.7.20 12:13

To co hledáš je „metoda kudrnatých holek“

Vlnité vlasy potřebujou hodně odlišnou péči od toho, co se nabízí v českých drogeriích a při běžné péči o vlasy u velkých profesionálních značek.

Potřebují aby se k nim nedostaly běžné šampony a laurethsulfáty, které je vysušují, potřebují specificky česat a vysoušet, potřebují enormní dávku hydratace. obecně taky je lepší nedávat na ně silikony - protože kromě toho že zatěžují, tak taky vysouší.

podrobnosti zde:

https://www.kudrnatevlasy.cz/

No a hledej kadeřníka, který víc to znamená the curly girl method

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
21.7.20 12:15
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych radu ohledně úpravy vlasů. Vlasy si myji obden, vyzkoušela jsem řadu dražších vlasových produktů ale nic nezabírá. Mám zničené konečky, (pravidelně chodím ke kadeřnici, kterou stále měním, protože mi žádná nedala tu správnou radu), a suché vlnité zničené vlasy. Po umytí super, hezký vlnité až kudrnaté ale druhý den už je to příšerný hned jak vstanu a učešu. Žehlit nechci, zničím je ještě víc a už mě nebaví investovat do drahé kosmetiky, když nezabírá :( otázka tedy zní "Jak upravit vlasy druhý den ráno?

Ahoj. Pokud mas vlnité vlasy a chces je i tak nosit, tak doporucuji projit curly girl method. Maji tam hodne tipu ohledne pece a oživení ucesu druhy den. Pouzivam nektere postupy a za me spokojenost. Je k teto metode i hodne videi na youtube. Kazdopadne kazda rada se bude tykat i nejake vlasove pece, tomu se asi nevyhnes. Za me jednoznacne investovat do bezsilikonovych vyrobku, i podle mych zkusenosti nedelaji silikony vlnitym vlasum dobre a zbytecne je obaluji a natahuji, proto pak druhy den nevypadaji dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
21.7.20 12:15

Najdi si curly girl metodu a zkus ji. jinak zničené ustrihnout a hydratovat a hydratovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
21.7.20 12:35

Zkus radu od Redken All soft sampon, kondicioner a masku. Mě to na tento problém pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.7.20 12:42

Vlnité vlasy nemám, tak ti moc neporadím, jak se o ně starat :) A ptala ses, jak upravit vlasy druhý den ráno, nevím kolik máš času, jestli lítáš okolo dětí nebo tak, ale já si ráno vlasy vždycky zapletu. Sice jsem doma, ale neumím si představit, že by mi celý den háro poletovalo okolo hlavy. Culík nebo drdol, když nemám čas. Když mám čas, pletu si cop(y). Záleží na tom, jestli jsi doma nebo to chceš mít hezké do práce, můžeš si pohrát s holandským, francouzským, rybím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.7.20 12:50

Jinak z vlnitých vlasů jsou krásné různé volné drdoly aka messy buns, protože jak je to vlnité, tak to dává objem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová