Příšerné vlasy

Anonymní
21.7.20 11:32

Příšerné vlasy

Ahoj, potřebovala bych radu ohledně úpravy vlasů. Vlasy si myji obden, vyzkoušela jsem řadu dražších vlasových produktů ale nic nezabírá. Mám zničené konečky, (pravidelně chodím ke kadeřnici, kterou stále měním, protože mi žádná nedala tu správnou radu), a suché vlnité zničené vlasy. Po umytí super, hezký vlnité až kudrnaté ale druhý den už je to příšerný hned jak vstanu a učešu. Žehlit nechci, zničím je ještě víc a už mě nebaví investovat do drahé kosmetiky, když nezabírá :( otázka tedy zní "Jak upravit vlasy druhý den ráno?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
21.7.20 11:37

Já mám vlasy dlouhé, jemné, ne moc husté a rychle se mastící a druhý den ráno jedině culík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
21.7.20 11:38

A z čeho je mas suché a vlnité? To mas znicene odbarvovanim nebo je mas takove prirozene? Ja to mam teda taky tak, hlavně po porodu se mi uplne zmenila struktura vlasu, v mokrem stavu jsou bezva, ja to schne, tak sem jak ovce, kdyz si je po umyti nevyfoukam, tak to druhy den musim vyzehlit, protoze to mi pak nedrzi ani v culiku. Takze je vetsinou vecer umeju, hned vyfoukam do nejake prijetelne podoby a rano to stejne většinou sepnu do culiku, leda kdyz du nekam specialne, kde chci nejak vypadat, tak použiju žehličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
21.7.20 11:46

Nevím jak dlouhé ty vlasy jsou, ale doporučila bych tu zničenou část ostříhat… Klidně 10-15cm. Pokud jsou hned druhý den ráno mastné, zkusila bych prostě prodloužit čas mezi umytími… Třeba týden o dovolené si je neumýt vůbec… Mě se takhle vlasy začaly mastit méně a vydrží klidně i do 4 dne. To už sice nejsou tak čupr, ale na culík furt paráda.
A hlavně, žádná kadeřnice ani přípravek už nepomůže, pokud jsou vlasy vysušené a lámavé. Tam pomůžou fakt jen ty nůžky. Všechny přípravky vlasy jen zatíží a zamastí…
Docela dlouho jsem bojovala se suchými a lámavými konci a zároveň s tím, že vlasy byly 2 den nepoužitelné. Až jsem se naštvala a ty vlasy co byly špatné prostě o 15 cm ušmikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.20 11:46
@Kriss Tina píše:
A z čeho je mas suché a vlnité? To mas znicene odbarvovanim nebo je mas takove prirozene? Ja to mam teda taky tak, hlavně po porodu se mi uplne zmenila struktura vlasu, v mokrem stavu jsou bezva, ja to schne, tak sem jak ovce, kdyz si je po umyti nevyfoukam, tak to druhy den musim vyzehlit, protoze to mi pak nedrzi ani v culiku. Takze je vetsinou vecer umeju, hned vyfoukam do nejake prijetelne podoby a rano to stejne většinou sepnu do culiku, leda kdyz du nekam specialne, kde chci nejak vypadat, tak použiju žehličku.

No jak to mám rozčepýřený, tak věřte, že i culík je příšernej. Nikdy jsem se neodbarvovala, může to být asi jen barvením, možná trochu životospráva (kouřím). Každý den je mýt nechci, zbytečně bych vysušovala, ještě víc než jsou. Jsem z nich už trošku zoufalá :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.20 11:48
@KeckaJ píše:
Nevím jak dlouhé ty vlasy jsou, ale doporučila bych tu zničenou část ostříhat… Klidně 10-15cm. Pokud jsou hned druhý den ráno mastné, zkusila bych prostě prodloužit čas mezi umytími… Třeba týden o dovolené si je neumýt vůbec… Mě se takhle vlasy začaly mastit méně a vydrží klidně i do 4 dne. To už sice nejsou tak čupr, ale na culík furt paráda.
A hlavně, žádná kadeřnice ani přípravek už nepomůže, pokud jsou vlasy vysušené a lámavé. Tam pomůžou fakt jen ty nůžky. Všechny přípravky vlasy jen zatíží a zamastí…
Docela dlouho jsem bojovala se suchými a lámavými konci a zároveň s tím, že vlasy byly 2 den nepoužitelné. Až jsem se naštvala a ty vlasy co byly špatné prostě o 15 cm ušmikla.

No nůžky.. jedna kadeřnice mi řekla že je mám zničené už od shora od culíku. Že by mi je nejraději ušmikla, ale neudělá to, protože krátké vlasy ke mě nejdou.

• Citovat
  • Upravit
37131
21.7.20 11:48
@Anonymní píše:
No jak to mám rozčepýřený, tak věřte, že i culík je příšernej. Nikdy jsem se neodbarvovala, může to být asi jen barvením, možná trochu životospráva (kouřím). Každý den je mýt nechci, zbytečně bych vysušovala, ještě víc než jsou. Jsem z nich už trošku zoufalá :zed:

Jo ja mam culik taky desnej, vetsinou to musim zamotat do takovyho toho bobku nebo uplest cop :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
21.7.20 11:49

A co myslíš tím, že jsou druhý den hrozné?
Jinak vlnité vlasy většinou bývají sušší, je to strukturou vlasu, která se víc vysušuje. Mám taky vlnité vlasy a hodně hrubé, taky je to oříšek na úpravu. Že bych je nechala uschnout jen tak na vzduchu, to neexistuje, protože fénem a kartáčem je alespoň trošku uhladím. Ještě mám sklon ke krepatění, takže fakt údržba náročná. Myslím si, že vychytat správnou kosmetiku bude stejně na Tobě, každému vyhovuje něco jiného. Jak dlouhé máš vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.20 11:49
@Anonymní píše:
No nůžky.. jedna kadeřnice mi řekla že je mám zničené už od shora od culíku. Že by mi je nejraději ušmikla, ale neudělá to, protože krátké vlasy ke mě nejdou.

Jinak vlasy mám kousek pod lopatky když hodím dozadu, jen když ostříhám na kratší, budu mít příšerný háro.. zkroutí se to víc..

• Citovat
  • Upravit
970
21.7.20 11:51
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych radu ohledně úpravy vlasů. Vlasy si myji obden, vyzkoušela jsem řadu dražších vlasových produktů ale nic nezabírá. Mám zničené konečky, (pravidelně chodím ke kadeřnici, kterou stále měním, protože mi žádná nedala tu správnou radu), a suché vlnité zničené vlasy. Po umytí super, hezký vlnité až kudrnaté ale druhý den už je to příšerný hned jak vstanu a učešu. Žehlit nechci, zničím je ještě víc a už mě nebaví investovat do drahé kosmetiky, když nezabírá :( otázka tedy zní "Jak upravit vlasy druhý den ráno?

Já jsem nosívala strašně dlouho trvalou a když jsem chtěla kudrlinky bez upravování a kulmování, tak jsem ráno jen vlasy namočila pod sprchou, vysušila jemně promačkáváním ručníkem a nanesla ždibec krému a nechala volně uschnout. Nemyla jsem je každý den, to by se víc a víc vysušovaly. Ty nechceš mít vlnitý vlasy? Proto je nathauješ? Je to škoda, myslím. Co já bych dala za vlnitý vlasy. Jenže tak to je, každý chce to, co nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.20 11:52
@Kriss Tina píše:
Jo ja mam culik taky desnej, vetsinou to musim zamotat do takovyho toho bobku nebo uplest cop :D

Ty bobky se mi nelíbí, ale cop mě popravdě nenapad :) tenhle nápad by vyjít mohl, super, děkujuu :hug:

• Citovat
  • Upravit
2650
21.7.20 11:53
@Anonymní píše:

Tak nezkracovat až u culíku nahoře, ale jen o polovinu délky třeba. I to pomůže… A jak poporostou, tak zase… Pak těm zkráceným vlasům věnovat správnou péči (nutno vyzkoušet víc věcí, ale nedoporučuju věci na olejové bázi.) A tak postupně pokračovat, dokud se neobnoví samy…

Mě nejvíc naštvala kadeřnice, co mi řekla, že mám zničené konečky, ale tak krásně dlouhé vlasy, že je jí líto je šmiknout. :roll: Jako sorry, ale ty zničené konce cca 10 cm to tenkrát jen kazily… Došla sem nas. aná, že ona to sice umí vyfoukat, ale druhý den to bude zas hrůza…

Nakonec jsem těch 10 cm šmikla sama a vlasy vypadaly hned o poznání lépe… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
21.7.20 11:54

Existují různé krémy na úpravu vln, i přípravky proti krepatění nebo na roztřepené konečky. Chce to kupovat profesionální přípravky. Jsou sice dražší a dají se pořídit jen přes internet, ale stojí to za to a ve finále to tak draze nevyjde, protože stačí používat menší množství a tím pádem déle vydrží. Zkus project přípravky na Notinu, jsou tam i recenze uživatelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
21.7.20 11:54

Když máš kudrnaté vlasy, vygoogli si „curly girl metodu“ - kudrnaté vlasy potřebují odlišnou péči. Sama je tedy nemám, ale už jsem na to několikrát narazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
21.7.20 11:57

Řešila jsem nedávno tady. Ostříhala jsem se nakrátko, styl podkova. Vlasy dám do culíku a dole mi čouhaji vlnité vlásky. Mytí 2 minuty, sepnutí za 20 vteřin a jak je to smrncovni. Dřív přesně culík ala liščí ohon, po porodu kouty a podrosty, jak rozara,,tak na co dlouhý vlasy.

Příspěvek upraven 21.07.20 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová