Přišla jsem o pejska

Misuldy
12.5.12 17:59

Přišla jsem o pejska

10.5 2012 v den mých narozenin jsem přišla o svoji milovanou čivavu. O půl 10 večer se ještě jdeme vyvenčit. Vedu miláčka na vodítku a vytahuji s kapsy telefon. On uviděl na druhé straně psa a rozběhl se za ním,vytrhl mi vodítko z ruky a běžel,ale nedoběhl. Volala jsem na něj, ale už bylo pozdě. Řidič, který jel minimálně 80 v obci už nestihl zastavit. Srazil ho a ujel. Měl 10 měsíců. Byl jako moje dítě. Moc mi chybí láska. Stalo se to v zahraničí. Hned jsem sedla do auta a jela do Čech. Chtěla jsem si ho pochovat tady, ne ho nechat někde na veterině jak radila policie. Myslíte, že čekat až to nějak přebolí? Nebo si pořídit nového? Chtěla bych jedině úplně stejného. Hrozně moc mi chybí, vidím ho úplně všude a pořád čekám, že se někde vyřítí … ale bohužel marně :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :( :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
12.5.12 18:02

To je mi moc líto :( Mě umřel pes, když jsem byla těhotná, snad měsíc před tím, než se narodil malej. Rinuška měla 10let, byla úžasná. Pro někoho je to jen pes, ale já se s tím nesmířila do teď a to jsou to skoro 3 roky :(
Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.12 18:04

To mi je líto :,( Taky mám pejska na kterém hodně visím citově a nedovedu si tpo představit,, jen se pořád bojím jak to zvládnu až zestárne a umře mi…
nového pejska bych si asi hned já osobně nepořizovala .. ale to říkám já za sebe.. pokud myslíš že nový pejsek ti ale pomůže zapomět (a že myslím že pomůže) tak bych so ho pořídila…
co se týče „pohřbu“ pejska u vás doma tak bych to udělala a na policii se vyprdla :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
12.5.12 18:04

ahoj, stalo se nam pred nekolika lety neco podobneho, myslim, ze je nejlepsi si co nejdriv poridit dalsiho pejska

• Citovat
  • Upravit
3396
12.5.12 18:07

Ahoj to je mi moc líto :hug: Mě kdysi taky auto přejelo malinkého jezevčíka, mám to doteď před očima, vyběhl na silnici a pak se ještě stihl vrátit s kňučením domů a umřel, tak vím jak moc to bolí. Já nového pejska dlouho odmítala, ale naši viděli, jak se pořád trápím, tak mi pořídili jezevčici a moc mi pomohla zapomenout. Takže za mě - pořiď si co nejdřív nového a drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
12.5.12 18:11

Vykašlala jsem se na policii a vzala ho domů. Teď už odpočívá na zahradě u babičky. Máme vybraného úplně stejného, ale pořád váhám zda ano či ne, ale spíš ano. Děkuju Vám všem holky :,(

Příspěvek upraven 12.05.12 v 18:12

• Citovat
  • Upravit
7899
12.5.12 18:11

Je mi líto co se pejskovi stalo :,( já bych si určitě nového pejska pořídila, přijdeš na jiné myšlenky a nebo pak mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
12.5.12 18:14

My museli nechat štěně utratit :,( Pořídili jsme si za pár dní nového :) Chvilku to ještě bolelo, nějak jsem k novému nemohla najít ten správný vztah. Do pár dní se to srovnalo. Dřív jsem na prvního myslela velmi často, teď si vzpomenu jen občas :oops: Ale už je to přes 2 roky 8)

Jinak jem i líto tvé ztráty a úplně ti rozumím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
12.5.12 18:26

my mame mezitim take noveho, je to stejna rasa, ale povahove se dost lisi, coz je myslim asi dobre, na toho prvniho ale stejne nezapomenu nikdy, a casto na nej vzpominame co udelal za lumpacinu a tak, rozhodnuti mit noveho pejska rozhodne nelituju a udelala bych to tak znova

• Citovat
  • Upravit
marra
12.5.12 18:40

Taky je mi to lito,mne fenecka umrela po pokousani vlcakem(byla pudlík).nedozila prevoz na veterinu.Mela 9let.Byla uzasna,mysloim na ni casto.Ale poridila jsem si asi za tri tydny noveho pejska uz je se mnou tretim rokem,je stejne uzasna jako nase prvni :srdce: urcite bych nevahala a pro pejska jela co nejdrive :*

• Citovat
  • Upravit
35029
12.5.12 18:48

to mě mrzí, kup si nového hned :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
12.5.12 19:00

Je mi to moc lito :hug: Nase rodina mela hodne pejsku a vetsina z nich skocila tragicky… Porid si noveho mazlika, budes se mu muset venovat a to ti privede myslenky trosicku jinam. Neporizuj si, ale na vlas stejneho, stejny stejne nebude, kazdy je original :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
12.5.12 19:09

To je mi moc líto :( .. bohužel také prožíváme ztrátu pejska, který nám zemřel 9.5. 2012. Takže naprosto vím, jak ti je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
12.5.12 19:18

Natys- je mi líto i vašeho pejska. :hug: Budete si pořizovat nového mazlíka? Já bych si měla jet zítra pro nového Johaneska :)

• Citovat
  • Upravit
1980
12.5.12 19:29

Misuldy - vím jaké to je, přijít o psa, pokud myslíš, že ti nový pejsek pomůže překonat ztrátu toho prvního, pořiď si ho … ale s tím prvním nesrovnávej ( povahově ), drž se … :kytka:

Příspěvek upraven 12.05.12 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný