Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na kočku bych neprispela a kamarádství ukončila. Protože dle tvého popisu zadní kamarádi stejně nejste.
Ja bych hlavne s podobnymi lidmi vubec nekamaradila. Prispet na darek spolecnemu priteli, byť by to byla kocka za 15 tis, coz mi prijde trochu moc, ale nemela bych s tim problem, kdyby slo partu fajn pratel. Ale to mi dle popisu fakt nepripadate.
Urcite ne. Je to od ni dost velka drzost, pokud to neni ve vasi parte zvykem.
Po zkušenostech z genetickymi chorobami, kde mi umřel kocourek v roce a půl, už taky kočku bez PP nechci. Jedna má uz 13 let a je pořád velmi vitální, druhé budou tedy teprve 3, ale zdravotní problémy nemá. Takže to, že koupila kočku za 15 tis, bych nesoudila.
Ale ten její přístup, zaplaťte mi ji…
pokud Vas pozvali na oslavu a jdete tam, dala bych dárek v podobné hodnotě, jako dali oni Vám, takže pokud se takto navštěvujete a obdarovavate, tak neco dejte ve vlastní režii a klidně ke kočce. Hraček, pelíšků není nikdy dost.
Ne nepřispěla bych, nelíbí se mi ten způsob, jak vás postavili před hotovou věc.
Vykašlal bych se na ni, nic si dopředu nedomluvila, tak at si ten dárek dá sama. Vy kupte nějakou misku nebo hračku pro kočku a je to vyřízený a nemůže říct ani popel.
@Ijen píše:
Ja bych hlavne s podobnymi lidmi vubec nekamaradila. Prispet na darek spolecnemu priteli, byť by to byla kocka za 15 tis, coz mi prijde trochu moc, ale nemela bych s tim problem, kdyby slo partu fajn pratel. Ale to mi dle popisu fakt nepripadate.
Taky mám pocit, že na sebe spíš zbyli. Z příspěvků je vidět, že se vlastně nemají nijak rádi, hází na sebe špínu, závidí si…
Jinak zakladatelko - o kamarádkách říkáš, že řeší peníze, ale mně přijde, že je řešíš hlavně ty. Jaké máte auto, jaký máte byt, kolik vyděláváte… Člověku, který neřeší peníze ostatních, by tohle bylo úplně jedno.
@Tomkins píše:
Taky mám pocit, že na sebe spíš zbyli. Z příspěvků je vidět, že se vlastně nemají nijak rádi, hází na sebe špínu, závidí si…Jinak zakladatelko - o kamarádkách říkáš, že řeší peníze, ale mně přijde, že je řešíš hlavně ty. Jaké máte auto, jaký máte byt, kolik vyděláváte… Člověku, který neřeší peníze ostatních, by tohle bylo úplně jedno.
Souhlas
Nepřispěla bych a přiznám se, že by mě tito lidé za přátelství ani nestáli. Pokud vás označili ve skupině Kočka, máš možnost skupinu opustit. Už tím dáš najevo, že s tím nechceš mít nic společného a máš klid. ![]()
Ozivuji diskuzi:
Kamarádka jede na výlet s dětmi a zeptá se, zda se nechcete taky přidat. Přidáte se, kamarádka vezme auto, ujedete zhruba 100 km. Otázkou je- nabidnete jí příspěvek na benzín, že vás vzala s sebou? Nebo to neřešíte, protože by na ten výlet jela tak jako tak?
@Beckyttine5 píše:
Ozivuji diskuzi:
Kamarádka jede na výlet s dětmi a zeptá se, zda se nechcete taky přidat. Přidáte se, kamarádka vezme auto, ujedete zhruba 100 km. Otázkou je- nabidnete jí příspěvek na benzín, že vás vzala s sebou? Nebo to neřešíte, protože by na ten výlet jela tak jako tak?
buď nabídnu příspěvek, nebo koupím občerstvení i pro ně, nebo koupím jejím dětem nějaké čokolády, sladkosti
Samozřejmě, že nabídnu příspěvek na benzín nebo to dorovnám tím, že zaplatím něco jiného (jídlo, vstup) minimálně v té výši, kterou bych platila za benzín. Kdybych já byla řidičem, očekávala bych, že příspěvek na benzín spolujezdec také nabídne, ačkoliv bych ho nepřijala
Pokud by pak chtěl přeci jen koupit třeba něco malého k jídlu, to už bych asi neodmítla.