Příspěvek na mléko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příspěvek
Ahoj holky, jsem tady nová, takže vůbec nevím jestli píši správně Máte někdo kladnou zkušenost s příspěvkem na mléko? Nikdy jsem stát o nic nežádala, ale konečně se mi povedlo po rakovině prsu otěhotnět a čekáme hned dvojčátka Rodičák budu mít na dvě děti 7600,– jedním prsem asi dvě děti neutáhnu a když si ještě spočítám cenu plen, tak už mě omývají Spíš počítám s tím, že mám špatnou barvu pleti, takže pech Se nadále nic dělat, hlavně že jsem zdravá! Přeji všem krásný večer a děkuji za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Štěpánka74 nechci kecat ale na UM žádné příspěvky nejsou, dokonce se nesmí ani dávat slevy na ty mléka pro úplná mimča…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Štěpánka74
ten příspěvek na kojení je jako jiná soc. dávka, posuzuje se na to příjem (nevím jestli je tvůj nebo i otce dětí
)
Počet dětí nikoho nezajímá, taky mám dvojčata, tak vím o čem to je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,
díky za pomoc, takže asi smůla
Subsomi, jak to zvládáš finančně? Mám docela strach
Miláčci jsou vymodlený, neskutečně se na ně těším, ale bojím se abych vyšla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příspěvek na speciální stravu - takže pro kojící a těhotné je součástí dávek hmotné nouze, pokud chodíš do práce - chodila jsi, tak v hmotné nouzi nejsi a příspěvek se tě asi netýká.
A je to pro kojící, ne na mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia do práce jsem chodila, myslela jsem, že mi stát pomůže když mám jedno prso a ono nic
Co jsem vlastně čekala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Štěpánka74 píše:
@Aletheia do práce jsem chodila, myslela jsem, že mi stát pomůže když mám jedno prso a ono nicCo jsem vlastně čekala
ono je to prvotně myslené pro matky co opravdu nemají peníze a tím by hrozilo že nejí dostatečně nebo vůbec nějak. Takže je to vlastně na to aby se pořádně najedly a mohly kojit.
u tebe je bohužel ta souhra událostí že máš dvě děti a prso jedno. Ale uvidíš že to zvládnete - jsou i mléka kvalitní a levná (DM)
hlavní je že jsi zdravá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Štěpánka74 Štěpánko, upřímně - copak ti s léčením nemoci stát nepomohl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia Určitě jsem ráda, že jsem zdravá, nechci se rouhat a stěžovat, jen se bojím, že to nezvládnu. Samozřejmě budu vědět víc, až budou prckové mezi námi
a třeba to tím jedním prsem utáhnu, jsem optimistka
Mockrát děkuju za radu a přeji hezký večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. Určitě pomohl, jak jsem psala nechci se rouhat nebo stěžovat! Jen mám obavu, aby jsem vyšla, ale už jsem přesvědčená, že to zvládnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Štěpánka74 Jen žádné zbytečné starosti! Zvládla jsi mnoho, tohle už bude radost! A kdybys měla problémy s oblečky nebo něčím jiným, tak ti ráda pomůžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mary-jane doufám, že ne, jen přítel pohořel v podnikání a teď dělá za pár korun, ale pro mě je nejdůležitějsǐ, že chodí do práce
@hanka.br. Když jsem četla, že by jsi mi pomohla, tak mi vyběhla husí kůže
Jseš moc hodná, ale věciček máme spoustu, popůjčovaný z rodiny, z bazarků, až si myslím, že jsem to přehnala!
Jsem úplně paf, že mě vůbec neznáš a nabídneš pomoc
Děkuju a přeju dobrou noc
Zítra o Tobě budu vyprávět kamarádce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádný příspěvek na mléko není..pokud máte s partnerem mižší příjmy, dohromady max okolo 22000 nebo kolik u dvojek, tak dostaneš porodný 19500, a taky každý měsíc přídavky na každé dítko 500. a rodičák 7600 pokud si vezmeš, tak ti to nevyjde do 3 let, ale do 2-2,5cca, podle toho jestli budeš mít mateřskou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit