Zůstala jsem sama s mimčem (4 měsíce), pronájem s rodičákem

Anonymní
28.1.14 17:38

sama s mimcem

Ahoj holky, chystam se jit s ditětem (4 měs.) do pronájmu. Mám pouze rodicak 6600,na co mam Jako samozivitelka narok? Diky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rebeccca
28.1.14 17:39

Přídavky, alimenty, příspěvek na bydlení po 3 měsících, jestli tam budeš mít trvalý pobyt… jinak ti poradí na socce

• Citovat
  • Upravit
72725
28.1.14 17:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chystam se jit s ditětem (4 měs.) do pronájmu. Mám pouze rodicak 6600,na co mam Jako samozivitelka narok? Diky za odpovědi.

na výživné od otce dítěte - na dítě, na sebe do 2let věku dítěte. Až to budeš mít zařízené, pak možná příspěvek na bydlení - dle tp. A přídavek na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
28.1.14 18:53

A kolik das za ten pronajem? Ja taky budu s malou sama, ale nastesti bydlim v byte, ktery je tatovo. Platila jsem 5000 za 1+1, ale co jsem tehotna je mi najem odpusten. :-) No jesteze tak. A aliky chtit nebudu, protoze ho nebudu ani udavat do RL. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.1.14 19:03
@Pincenza píše:
A kolik das za ten pronajem? Ja taky budu s malou sama, ale nastesti bydlim v byte, ktery je tatovo. Platila jsem 5000 za 1+1, ale co jsem tehotna je mi najem odpusten. :-) No jesteze tak. A aliky chtit nebudu, protoze ho nebudu ani udavat do RL. :pankac:

selhala antikoncepce, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
28.1.14 19:14
@Burj Chalifa píše:
selhala antikoncepce, že…

Ne, zadnou jsem nebrala..chtela jsem miminko, tak ho budu mit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
28.1.14 19:16

Koukam ze na tom budes stejne, taky ani nebudu udavat do Rl..nastesti bydleni take neresim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
28.1.14 19:48

Teda holky proc si delate deti s nekym s kym nechcete byt? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.14 12:32

Holky a sociálka chce náký potvrzení o alimentech?

• Citovat
  • Upravit
3509
29.1.14 14:13
@23 píše:
Teda holky proc si delate deti s nekym s kym nechcete byt? 8o

Ja jsem si zadny dite nedelala. Oplodnil me schvalne po trech tydnech. Moje chyba, ze jsem se nechranila, ale musis uznat on je deb.il chtit dite s nekym po třech tydnech a ani se nezeptat? No a nez jsem se rozkoukala tak to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
29.1.14 14:16
@Pincenza píše:
Ja jsem si zadny dite nedelala. Oplodnil me schvalne po trech tydnech. Moje chyba, ze jsem se nechranila, ale musis uznat on je deb.il chtit dite s nekym po třech tydnech a ani se nezeptat? No a nez jsem se rozkoukala tak to bylo…

Tak tohle je fakt hustý. :lol: :lol: :lol: A ty ten deb.il nejseš? Vždyť nahoře píšeš, žes to dítě chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
29.1.14 14:33
@Pincenza píše:
Ja jsem si zadny dite nedelala. Oplodnil me schvalne po trech tydnech. Moje chyba, ze jsem se nechranila, ale musis uznat on je deb.il chtit dite s nekym po třech tydnech a ani se nezeptat? No a nez jsem se rozkoukala tak to bylo…

No tak znásilnění je ale trestný čin, ne? :think:
Mimo jiné - jak píše @PetraJ - nejprve jsi miminko chtěla a pak Tě deb. l oplodnil po třech týdnech bez Tvého souhlasu… fóreček dne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.1.14 14:36
@Pincenza píše:

8o 8o 8o No comment :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
29.1.14 15:03
@Pincenza píše:
…a já myslela, že už mě na emimi nic nepřekvapí 8o. Jako vtip dobrý :roll:
  • Citovat
  • Upravit
3509
29.1.14 15:37

To nemel bejt vtip. Myslim to naprosto vazne. Proste s nim zit nechci a nebudu a ukamenujte mne. A vubec, nejsem povinna tady nekomu neco vysvetlovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat