Zůstala jsem sama s mimčem (4 měsíce), pronájem s rodičákem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolikrat nevis do urcitych situacich, skym zijes..a planujes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kopejka prestan me soudit, vubec me neznas, tak se uklidni nebo Te nahlasim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kopejka proc myslis? Kazdymu normalnimu chlapovi reknes nedelej to do mne, nic neberu, tak to. pochopi a nedela to. Vychcanej blb ne. No tak budu mit miminko na ktery se strasne tesim a on ma smulu. Jsem strasne stastna a mala bude mit vse, na co si vzpomene a hlavne takovy zazemi, ktery jen tak nikdo nema, tak.kde je ku.va problem?! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
@kopejka proc myslis? Kazdymu normalnimu chlapovi reknes nedelej to do mne, nic neberu, tak to. pochopi a nedela to. Vychcanej blb ne. No tak budu mit miminko na ktery se strasne tesim a on ma smulu. Jsem strasne stastna a mala bude mit vse, na co si vzpomene a hlavne takovy zazemi, ktery jen tak nikdo nema, tak.kde je ku.va problem?!
No teď jsi mi to teda dala
hele každý si udělá obrázek sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
@kopejka proc myslis? Kazdymu normalnimu chlapovi reknes nedelej to do mne, nic neberu, tak to. pochopi a nedela to. Vychcanej blb ne. No tak budu mit miminko na ktery se strasne tesim a on ma smulu. Jsem strasne stastna a „mala bude mit vse, na co si vzpomene .{color:blue}“ a hlavne takovy zazemi, ktery jen tak nikdo nema, tak.kde je ku.va problem?!
a co když si vzpomene že chce tátu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja porad doufam, ze sama nafurt nebudu a nejakyho PORADNYHO tatu ji dopreju.
Fakt ale lepsi bez nej.
Ten by malej dobrym prikladem nebyl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
@kopejka proc myslis? Kazdymu normalnimu chlapovi reknes nedelej to do mne, nic neberu, tak to. pochopi a nedela to. Vychcanej blb ne. No tak budu mit miminko na ktery se strasne tesim a on ma smulu. Jsem strasne stastna a mala bude mit vse, na co si vzpomene a hlavne takovy zazemi, ktery jen tak nikdo nema, tak.kde je ku.va problem?!
Jedinej problém je ku.va v tom, že tady si stěžuješ, že se chlap do tebe udělal a neřekl to a v příspěvku na první stránce jsi psala, žes mimino chtěla a plánovala ho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ omyl, ja si nestezuju vubec na nic. Chtela jsem miminko vzdycky, ne s chlapem po trech tejdnech
Stalo se, tak ho budu mit. Nic jsem neplanovala. Zase nejsem idiot, abych UMYSLNE privadela dite do neuplny rodiny. Kord kdyz nasi jsou ukazkovej priklad celoživotního manželství.
Ale nepujdu v sedmadvaceti na potrat, kdyz mam vsechno. Rozhodne na to, ze malej,, odepru" tatu, hrda nejsem. Ale idiota ji do zivota nepustim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
@PetraJ omyl, ja si nestezuju vubec na nic. Chtela jsem miminko vzdycky, ne s chlapem po trech tejdnech
Stalo se, tak ho budu mit. Nic jsem neplanovala. Zase nejsem idiot, abych UMYSLNE privadela dite do neuplny rodiny. Kord kdyz nasi jsou ukazkovej priklad celoživotního manželství.Ale nepujdu v sedmadvaceti na potrat, kdyz mam vsechno. Rozhodne na to, ze malej,, odepru" tatu, hrda nejsem. Ale idiota ji do zivota nepustim.
27 let???
Tak to je hodně smutnej příběh ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kopejka smutnejsi bylo, kdyz jsem s prvnim pritelem o miminko prislo a neustali jsme to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
@kopejka smutnejsi bylo, kdyz jsem s prvnim pritelem o miminko prislo a neustali jsme to.
Koukám, že jsi toho už hodně zažila co? A byla jsi na testech kvůli pohlavním nemocem a AIDS po nechráněném styku po třítýdení známosti z člověkěm, který je podle tvého názoru idiot? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit