Zůstala jsem sama s mimčem (4 měsíce), pronájem s rodičákem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@katren píše:
Dámy pochlubte se nejdřív samy za jak dlouho jste po seznámení vlezly s chlapem do postele
Kolikrát jste zažily lásku na jednu noc a nechránily se![]()
@Pincenza za to převzala plnou zodpovědnost.
Odpovídat nemusíte, jen pro zamyšlení…
Měla kamaráda, kterého jsem znala x let a měl kondom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza Jsi to podala ze špatného konce. Nejdřív měl přijít srdceryvný deníček na téma Jak jsem přišla o svůj poklad, kde bys vylíčila ten smutek a následně rozpad partnerství, pak druhej deníček o tvé touze mít miminko jen není vhodný chlap, pak diskuzi, jestli si máš dítko pořídit i sama, když už máš na to věk a zázemí a pak až napsat diskuzi, kde dárce spermatu nic moc, ale hlavně, že budeš mít to své vytoužené miminko a že je furt lepší jen milující máma, než kompletní, né plně funkční rodina a byla bys za statečnou, přálo by se ti ať to zvládnete a držely se ti palce
holt úhel pohledu ![]()
Já ti ty palce i přesto držím, aspoň tady nenaříkáš, jakej byl „otec“ deb-il a co budeš teď dělat. ![]()
Příspěvek upraven 29.01.14 v 20:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jazz27 píše:
@Pincenza Jsi to podala ze špatného konce. Nejdřív měl přijít srdceryvný deníček na téma Jak jsem přišla o svůj poklad, kde bys vylíčila ten smutek a následně rozpad partnerství, pak druhej deníček o tvé touze mít miminko jen není vhodný chlap, pak diskuzi, jestli si máš dítko pořídit i sama, když už máš na to věk a zázemí a pak až napsat diskuzi, kde dárce spermatu nic moc, ale hlavně, že budeš mít to své vytoužené miminko a že je furt lepší jen milující máma, než kompletní, né plně funkční rodina a byla bys za statečnou, přálo by se ti ať to zvládnete a držely se ti palceholt úhel pohledu
![]()
Já ti ty palce i přesto držím, aspoň tady nenaříkáš, jakej byl „otec“ deb-il a co budeš teď dělat.
Příspěvek upraven 29.01.14 v 20:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jazz27 tak! Ted jsi na to kapla. No vylicila jsem to, jak to proste je.
A vubec nechapu, proc to tady vysvetluju cizim lidem, ktery z toho maj srandu.
Ale tak, najdou se i normalne smyslejici lide a ja Vam za to dekuji.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jazz27 Jenomže problém je, že @Pincenza se k tomu nepostavila tak, jak jsi napsala, ale mluvila o svým příteli jako o deb.lovi, kterej jí udělal po 3 týdnech díte. Jenom mě (nás) zarazilo, že se k tomu někdo takhle staví po tom, co leze po postele, s někým koho ani pořádně nezná bez ochrany. Nevím, co čekala, když tohle napsala. Kdyby to napsala, jak popisuješ ty, tak by se na nad tím nikdo nepozastavil, je dospělá, věk na dítě má, tak ať si dělá co chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza Tak zase můj názor je tak trochu jiný, ale je to moje věc a nevím o tobě dost, abych tě hned soudila. Jen mě baví ty DM tady, co by NIKDY NIKDY a někdy fakt nepřemýšlí. Pokud jsi soběstačná, zabezpečená, je tvoje věc s kým a za jakých okolností sis udělala dítě. Hlavně že si nestěžuješ, v jak těžké životní situaci jsi. Máš cos chtěla. Držím palce, ať to zvládneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vasa13 hele, po třech týdnech je v 27 letech málo? Jak dlouho musíš s někým chodit, aby nebylo na postel brzy? ![]()
A taky nevíš, co panáček na to. Já zas pokládám za normální, že když řeknu, že nic neberu, nebude to ten de-bil do mě stříkat. To je snad normální. Taky jsem měla partnera dřív, než antiko a taky jsme se ale jako lidi domluvili. On se asi nedomluvil a já se nedivím, že teď o něm mluví jako o debi-lovi.
A že si dítě nechala? No a co. Když jí nevadí genetická výbava otce, je to její věc. Kdyby tady napsala, že uvažuje nad potratem, tak jí tady sežerou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na antikoncepci má myslet hlavně žena. Ano.
Já neměla partnera, který by se mě na to nezeptal. Asi proto se o něm tak vyjádřila, ne?
A už to neřešte.
Ona to dítě chce. Těší se. Že nechce „otce“ je její problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jazz27
Ať spí kdy chce a s kým chce. Ale ať se potom nediví, že ten někdo, koho pořádně nazná, jí tímto způsobem udělá dítě. Kdyby si vzala kondom, nemusela by se na toho deb.la spoléhat. Zřejmě si vůbec nepochopila o co tu šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vasa13 ale já to pochopila. A ty? Kondom si má vzít chlap. Ale to je jedno.
Když jasně řeknu Nestříkej to do mě, nic neberu a on to i přesto udělá, tak není debil? Já naštěstí natrefila jen na normální chlapy, kterým stačilo říct a nemělis tím problém, uměli rozlišil VEN a DOVNITŘ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jazz27 no jasny, normalni clovek to pochopi a nedela si dite s nekym, s kym je tri tydny. Problem je v tom, ze byl vychcanek a myslel si, jak jsem za vodou, ze me oplodni, postavi k plotne a bude se mit jak prase v zite. Nejsem ani osklivka, ani tupena, tudiz to mel chlapec promyslene hezky. Proto je deb.il a proto s nim zit nebudu. Vasa13 co JA bych si brala kondom, kam bych si ho asi nasadila? Kazdej normalni chlap by po trech tydnech die nechtel. Vychcanek a nemakacenko hned!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit