Zůstala jsem sama s mimčem (4 měsíce), pronájem s rodičákem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jazz27
Tvoji logiku nepochopím… Odcházím u této diskuze, protože vám něco vysvětlovat, to je nadlidský úkol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vasa13 Naštěstí to není tvůj úkol mně něco vysvětlovat, já číst umím. Tak pá
a nesoudím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza jsi zlá ![]()
Měla jsi ho živit a financovat. Až by tě to naštvalo tak sem napsat diskuzi na téma: Přítel nechce pracovat co s tím?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
Po dnesku uz se nedivim holkam co napisou do. diskuse o radu a pak uz se neozvou.Kdybych byla labilni, tak se z Vas zhroutim damy.
Bohuzel jsem. jenom blba, ze jsem sem vubec neco psala. A ze jsem se nechranila. Tak,,za trest" budu mit dite.
Sbohem
lidi sou zli… v kyberprostoru dvojnasob… s prominutim srat na to;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katren píše:
@Pincenza jsi zlá
Měla jsi ho živit a financovat. Až by tě to naštvalo tak sem napsat diskuzi na téma: Přítel nechce pracovat co s tím?
uz kdyz mi rekl, ze musi mit maso dvakrat denne, zaclo se mi to tezce nelibit.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mary-jane muze se pridat
si myslim, ze bysme si mely co rict.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza Obávám se, že už nemá chuť po té debatě
Sex na jednu noc neodsuzuju, ale dítě bych si z toho nenechala. Už kvůli genetické výbavě, kterou by po tatínkovi mohlo zdědit, ale nikoho nesoudim, jen přidávám svůj názor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:uz kdyz mi rekl, ze musi mit maso dvakrat denne, zaclo se mi to tezce nelibit.
![]()
To čekej, panáčku! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mary-jane to nebylo na jednu noc. A jsme ze stejneho mesta, coz je ted problém. Teoreticky to nebyl. uplne cizi clovek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak nechápu co se celkově stalo v tomto měsíci…pokud vím, tak tyhle stránky a jim podobné slouží maminkám aby se dozvěděly různé potřebné informace a poučné věci, ovšem kamkoliv se dneska přihlašuji, tak vidím jen hádky a jak jedna odsuzuje tu druhou…proboha, když se někdo zeptá na konkrétní věc, tak stačí odpovědět a nerozebírat její život…Jestli některé z vás jsou matky, tak potom chůdě to dítě!!!
Bože, tak měla sex na jednu noc…no a coooo???kdo neměl??? vzniklo mimčo a rozhodla se být matkou…no a cooooo??? proč proboha to rozebíráte???proč jen neodpovíte na její otázku a nedržíte dál už pusinu!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mikael píše:
Nějak nechápu co se celkově stalo v tomto měsíci…pokud vím, tak tyhle stránky a jim podobné slouží maminkám aby se dozvěděly různé potřebné informace a poučné věci, ovšem kamkoliv se dneska přihlašuji, tak vidím jen hádky a jak jedna odsuzuje tu druhou…proboha, když se někdo zeptá na konkrétní věc, tak stačí odpovědět a nerozebírat její život…Jestli některé z vás jsou matky, tak potom chůdě to dítě!!!
Bože, tak měla sex na jednu noc…no a coooo???kdo neměl??? vzniklo mimčo a rozhodla se být matkou…no a cooooo??? proč proboha to rozebíráte???proč jen neodpovíte na její otázku a nedržíte dál už pusinu!!!![]()
![]()
presne, kdo sem, abych soudila ostatni?!;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit