Zůstala jsem sama s mimčem (4 měsíce), pronájem s rodičákem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
29.1.14 20:50

@Jazz27 :zed: Tvoji logiku nepochopím… Odcházím u této diskuze, protože vám něco vysvětlovat, to je nadlidský úkol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
29.1.14 20:51

@vasa13 Naštěstí to není tvůj úkol mně něco vysvětlovat, já číst umím. Tak pá :mavam: a nesoudím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.1.14 20:54

@Pincenza jsi zlá :lol:
Měla jsi ho živit a financovat. Až by tě to naštvalo tak sem napsat diskuzi na téma: Přítel nechce pracovat co s tím?
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
29.1.14 20:55
@Pincenza píše:
Po dnesku uz se nedivim holkam co napisou do. diskuse o radu a pak uz se neozvou. :think: Kdybych byla labilni, tak se z Vas zhroutim damy. :roll: Bohuzel jsem. jenom blba, ze jsem sem vubec neco psala. A ze jsem se nechranila. Tak,,za trest" budu mit dite. :roll: Sbohem

lidi sou zli… v kyberprostoru dvojnasob… s prominutim srat na to;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.14 20:59
@katren píše:
@Pincenza jsi zlá :lol:
Měla jsi ho živit a financovat. Až by tě to naštvalo tak sem napsat diskuzi na téma: Přítel nechce pracovat co s tím? :mrgreen:

:mrgreen: uz kdyz mi rekl, ze musi mit maso dvakrat denne, zaclo se mi to tezce nelibit. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.14 21:00

@88petra :palec: obavam se, ze vetsinou jsou to ty nestastny lidi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
29.1.14 21:02

Chudák zakladatelka, holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.14 21:02

@Jazz27 ja Te nemuzu najit. Tak pokracujem?  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.14 21:03

@mary-jane muze se pridat :mrgreen: si myslim, ze bysme si mely co rict. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
29.1.14 21:06

@Pincenza Obávám se, že už nemá chuť po té debatě :nevim: Sex na jednu noc neodsuzuju, ale dítě bych si z toho nenechala. Už kvůli genetické výbavě, kterou by po tatínkovi mohlo zdědit, ale nikoho nesoudim, jen přidávám svůj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.1.14 21:15
@Pincenza píše: :mrgreen: uz kdyz mi rekl, ze musi mit maso dvakrat denne, zaclo se mi to tezce nelibit. :think: :mrgreen:

To čekej, panáčku! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.14 21:20

@mary-jane to nebylo na jednu noc. A jsme ze stejneho mesta, coz je ted problém. Teoreticky to nebyl. uplne cizi clovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.1.14 21:29

Nějak nechápu co se celkově stalo v tomto měsíci…pokud vím, tak tyhle stránky a jim podobné slouží maminkám aby se dozvěděly různé potřebné informace a poučné věci, ovšem kamkoliv se dneska přihlašuji, tak vidím jen hádky a jak jedna odsuzuje tu druhou…proboha, když se někdo zeptá na konkrétní věc, tak stačí odpovědět a nerozebírat její život…Jestli některé z vás jsou matky, tak potom chůdě to dítě!!!
Bože, tak měla sex na jednu noc…no a coooo???kdo neměl??? vzniklo mimčo a rozhodla se být matkou…no a cooooo??? proč proboha to rozebíráte???proč jen neodpovíte na její otázku a nedržíte dál už pusinu!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
29.1.14 21:51
@Mikael píše:
Nějak nechápu co se celkově stalo v tomto měsíci…pokud vím, tak tyhle stránky a jim podobné slouží maminkám aby se dozvěděly různé potřebné informace a poučné věci, ovšem kamkoliv se dneska přihlašuji, tak vidím jen hádky a jak jedna odsuzuje tu druhou…proboha, když se někdo zeptá na konkrétní věc, tak stačí odpovědět a nerozebírat její život…Jestli některé z vás jsou matky, tak potom chůdě to dítě!!!
Bože, tak měla sex na jednu noc…no a coooo???kdo neměl??? vzniklo mimčo a rozhodla se být matkou…no a cooooo??? proč proboha to rozebíráte???proč jen neodpovíte na její otázku a nedržíte dál už pusinu!!! :zed: :zed: :zed:

presne, kdo sem, abych soudila ostatni?!;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.1.14 22:04
:roll:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat