Zůstala jsem sama s mimčem (4 měsíce), pronájem s rodičákem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
29.1.14 16:42

@Pincenza a proč jsi s idiotem spala?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.14 16:43

@kopejka ano byla. Jezisi budu mit miminko, to je dar, nevim co z toho delate za vedu? :roll: Proste se stalo strasne se tesim a tim bych to zhasla jako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.14 16:45

@viky23 no jooo, to clovek. zjisti az pak. :pankac: Co mi poradite holky, krome.toho, ze jsem s nim nemela spat a kdyz, tak jsem se mela chranit? Co se tu dozvim este co nevim? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.1.14 16:45
@Pincenza píše:
@kopejka ano byla. Jezisi budu mit miminko, to je dar, nevim co z toho delate za vedu? :roll: Proste se stalo strasne se tesim a tim bych to zhasla jako.

Já vidím pořád světlo no nic kdyby jsi napsala, že ti je 20 tak bych možná pochopení měla :nevim:, ale tohle je moc. Hele klidně si zhasni a my ostatní se budeme dál bavit čao :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.1.14 16:47
@viky23 píše:
@Pincenza a proč jsi s idiotem spala?? :lol:

No spát po třítýdení známosti s frajerem bez kondomu ve 27 letech v dnešní době je teda síla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.1.14 16:50
@Pincenza píše:
Ja jsem si zadny dite nedelala. Oplodnil me schvalne po trech tydnech. Moje chyba, ze jsem se nechranila, ale musis uznat on je deb.il chtit dite s nekym po třech tydnech a ani se nezeptat? No a nez jsem se rozkoukala tak to bylo…

Co se tady dneska děje… Nestačím čumět 8o Začlo to tím, že jsem ráno nevěřila vlastním očím, když jsem četla diskuzi V únoru s mimčem na běžky, celý odpoledne se dokonale bavím u diskuze Ach ty tchýně.., teď tohle 8o Asi to už budu muset dneska vypnout, tohle je na mě už dost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.14 16:50

@kopejka porad se nejak nic novyho nedozvidam… :mrgreen: Ale velmi by me zajimal Tvuj zivotni pribeh. Ty se asi musis hodne nudit, vid? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.1.14 16:53
@Pincenza píše:
@kopejka porad se nejak nic novyho nedozvidam… :mrgreen: Ale velmi by me zajimal Tvuj zivotni pribeh. Ty se asi musis hodne nudit, vid? 8o

Ne já nenudím já se právě bavím nad tvou sprostotou :potlesk: A můj příběh? Do něj ti devče vůbec nic není, ale hodně by jsi se divila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.1.14 16:54
@vasa13 píše:
Co se tady dneska děje… Nestačím čumět 8o Začlo to tím, že jsem ráno nevěřila vlastním očím, když jsem četla diskuzi V únoru s mimčem na běžky, celý odpoledne se dokonale bavím u diskuze Ach ty tchýně.., teď tohle 8o Asi to už budu muset dneska vypnout, tohle je na mě už dost :zed:

Pecka dneska fakt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.14 16:56

Tak jsem rada, ze jsem Vas pobavila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.1.14 16:57

To až budu vyprávět tak se všichni potrhají :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
29.1.14 17:01

@Pincenza Jestli je to myšleno vážně a „oplodnitel“ dítě chtěl, tak se k němu nejspíš bude hlásit a bude usilovat o styk s dítětem a to, že ho k mimču nepustíš do života není moc reálné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
29.1.14 17:03

No s Tebou bych chtela kamosit, to.musi bejt super poslouchat pribehy z emimina. :mrgreen: Dyt to rikam, nuda jak. prase. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.1.14 17:04

8o Tohle je teda zase diskuze, nestačím koukat :mrgreen: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.1.14 17:06
@Pincenza píše:
No s Tebou bych chtela kamosit, to.musi bejt super poslouchat pribehy z emimina. :mrgreen: Dyt to rikam, nuda jak. prase. :mavam:

Já se ale s mešugama nekamarádím :roll: to máš smůlu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat