Zůstala jsem sama s mimčem (4 měsíce), pronájem s rodičákem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kopejka ano byla. Jezisi budu mit miminko, to je dar, nevim co z toho delate za vedu?
Proste se stalo strasne se tesim a tim bych to zhasla jako.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@viky23 no jooo, to clovek. zjisti az pak.
Co mi poradite holky, krome.toho, ze jsem s nim nemela spat a kdyz, tak jsem se mela chranit? Co se tu dozvim este co nevim? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
@kopejka ano byla. Jezisi budu mit miminko, to je dar, nevim co z toho delate za vedu?Proste se stalo strasne se tesim a tim bych to zhasla jako.
Já vidím pořád světlo no nic kdyby jsi napsala, že ti je 20 tak bych možná pochopení měla
, ale tohle je moc. Hele klidně si zhasni a my ostatní se budeme dál bavit čao ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@viky23 píše:
@Pincenza a proč jsi s idiotem spala??
No spát po třítýdení známosti s frajerem bez kondomu ve 27 letech v dnešní době je teda síla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
Ja jsem si zadny dite nedelala. Oplodnil me schvalne po trech tydnech. Moje chyba, ze jsem se nechranila, ale musis uznat on je deb.il chtit dite s nekym po třech tydnech a ani se nezeptat? No a nez jsem se rozkoukala tak to bylo…
Co se tady dneska děje… Nestačím čumět
Začlo to tím, že jsem ráno nevěřila vlastním očím, když jsem četla diskuzi V únoru s mimčem na běžky, celý odpoledne se dokonale bavím u diskuze Ach ty tchýně.., teď tohle
Asi to už budu muset dneska vypnout, tohle je na mě už dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kopejka porad se nejak nic novyho nedozvidam…
Ale velmi by me zajimal Tvuj zivotni pribeh. Ty se asi musis hodne nudit, vid? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
@kopejka porad se nejak nic novyho nedozvidam…Ale velmi by me zajimal Tvuj zivotni pribeh. Ty se asi musis hodne nudit, vid?
Ne já nenudím já se právě bavím nad tvou sprostotou
A můj příběh? Do něj ti devče vůbec nic není, ale hodně by jsi se divila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vasa13 píše:
Co se tady dneska děje… Nestačím čumětZačlo to tím, že jsem ráno nevěřila vlastním očím, když jsem četla diskuzi V únoru s mimčem na běžky, celý odpoledne se dokonale bavím u diskuze Ach ty tchýně.., teď tohle
Asi to už budu muset dneska vypnout, tohle je na mě už dost
Pecka dneska fakt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza Jestli je to myšleno vážně a „oplodnitel“ dítě chtěl, tak se k němu nejspíš bude hlásit a bude usilovat o styk s dítětem a to, že ho k mimču nepustíš do života není moc reálné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No s Tebou bych chtela kamosit, to.musi bejt super poslouchat pribehy z emimina.
Dyt to rikam, nuda jak. prase. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
No s Tebou bych chtela kamosit, to.musi bejt super poslouchat pribehy z emimina.Dyt to rikam, nuda jak. prase.
Já se ale s mešugama nekamarádím
to máš smůlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit