Zůstala jsem sama s mimčem (4 měsíce), pronájem s rodičákem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@AnitAma píše:
Tohle je teda zase diskuze, nestačím koukat
![]()
Vždyť říkám pecka, ale mě to baví škoda, že mi končí pracovní doba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aneťák89 trosku s tim počítám no
Ale. porad doufám, ze jeho styl zivota je mu prednejsi a ditatko se mu do nej hodit nebude. Pokud do toho bude chtit jit, bude mi muset dat k. soudu.
Jinak.diky za normální prispevek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza
Já ti fandím a přeju krásné a zdravé mimi ![]()
Bydlet máš kde tak co? A i kdyby je to jen tvoje věc.
Znám dvě ženský, které otěhotněly po měsíci známosti.
Mmch. já otěhotněla po pěti měsících „chození“. Ještě než jsem to partnerovi řekla, nevěděla jsem jak bude reagovat, jsem věděla, že na potrat určitě nepůjdu. Jsme spolu.
Přeju ať taky najdeš časem fajn chlapa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dámy pochlubte se nejdřív samy za jak dlouho jste po seznámení vlezly s chlapem do postele ![]()
Kolikrát jste zažily lásku na jednu noc a nechránily se ![]()
![]()
@Pincenza za to převzala plnou zodpovědnost.
Odpovídat nemusíte, jen pro zamyšlení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katren píše:
Dámy pochlubte se nejdřív samy za jak dlouho jste po seznámení vlezly s chlapem do postele
Kolikrát jste zažily lásku na jednu noc a nechránily se![]()
@Pincenza za to převzala plnou zodpovědnost.
Odpovídat nemusíte, jen pro zamyšlení…
Klidně odpovím, lásku na jednu noc jsem nikdy neměla a ikdyby, tak bych se rozhodně chránila! Zakladatelka může být ráda, že si z této „lásky“ odnesla „jen“ dítě. Mohlo by to být i větší překvápko v podobě nevyléčitelné pohlavně přenostné choroby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katren neee, ony tady radsi budou resit co by kdyby, to jsou ty moralistky no.
Vsechno maji dokonaly a dokonale naplanovan a pak skutek utek.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vasa13 ja nejsem zadna zakladatelka, tadle diskuse puvodne vubev neni o mne. To jsem vskutku rada a nevidim jedinej duvod, proc bych se v tom nadale mela rejpat. Nehlede na to, ze na jeho velikost snad ani paneboze kondomy nevyrabej.
a ted - do mne! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza Jestli jsi nebo nejsi zakladatelka, to myslím nejhraje teď vůbec žádnou roli. S těmi kondomy jsem to moc nepochopila, ale určitě se vyrábí nějaké i na extrémě malé p.nisy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, hlavně, normální ženská, když nechce otěhotnět, tak bere antikoncepci, že? V této době nechápu tyhle,,náhodné a nežádané"těhotenství
Když mám trochu v hlavě, tak to dítě mám až opravdu chci a nebudu psát kraviny typu, že jsem otěhotněla přes antikoncepci nebo v dnešním případě, že jsem říkala chlapovi, ať to do mě nedělá
![]()
- Citovat
- Upravit
@Pincenza píše:
@katren neee, ony tady radsi budou resit co by kdyby, to jsou ty moralistky no.Vsechno maji dokonaly a dokonale naplanovan a pak skutek utek..
Když nemáš v hlavě nas. ráno, tak se dá naplánovat i to dítě..Když není vhodná doba pro to dítě mít, tak se chráním..
To tady ale hodně ženských asi nechápe..
- Citovat
- Upravit
Dejte mi svatek. Ja zadnej problem nemam, vubec nechapu proc se tady s Vama bavim a vysvetluju Vam nevysvetlitelne.. Zdar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlap, který se udělá do tebe je idiot a ženská, která se nechrání je co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po dnesku uz se nedivim holkam co napisou do. diskuse o radu a pak uz se neozvou.
Kdybych byla labilni, tak se z Vas zhroutim damy.
Bohuzel jsem. jenom blba, ze jsem sem vubec neco psala. A ze jsem se nechranila. Tak,,za trest" budu mit dite.
Sbohem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vasa13 píše:
@Pincenza Jestli jsi nebo nejsi zakladatelka, to myslím nejhraje teď vůbec žádnou roli. S těmi kondomy jsem to moc nepochopila, ale určitě se vyrábí nějaké i na extrémě malé p.nisy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit