Příspěvek na bydlení – jaké jsou podmínky pro získání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4918
11.5.14 13:33
@Klaudinka88 píše:
Zdravím holky..Asi hloupý dotaz, ale můžu si zkusit po porodu zažádat o příspěvek na bydlení, když "Bydlím s přítelem v MĚSTSKÉM BYTĚ-ten je psaný na nájemce-přítele a ten tady má trvalý pobyt. Já jsem uvedena pouze jako přítelkyně platící služby…Ale trvalé bydliště tady nemám..
Slyšela jsem, že se dá udělat nějaká smlouva atd atd, ale absolutněse vtomnevyznám. Nemáte některá zkušenost?

Tak v tom případě by si měl požádat přítel :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
11.5.14 13:44

@BAZÁREK ANGIE
Ahaa, takže jde to i naopak, že si požádá on? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
11.5.14 17:43

@Klaudinka88
Samozřejmě, požádat si může kdokoliv :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
11.5.14 21:21

@BAZÁREK ANGIE jj to ano ale pry pevna paliva je uhli..tak prave se ptam zda i drivi tam zpada…nebo jestli proplaci fakturu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
11.5.14 21:24

@pipa.k dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
11.5.14 21:29

@kate02 asi spatne ctes..ja jsem psala ze ne kazdy vytapi krbovyma kamnama..tak je nesmysl ab to rovnou zapocitavali do prispevku na bydleni;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
11.5.14 21:43
@LayLi píše:
@BAZÁREK ANGIE jj to ano ale pry pevna paliva je uhli..tak prave se ptam zda i drivi tam zpada…nebo jestli proplaci fakturu ;)

Pevné palivo je samozřejmě i dřevo :srdce:, do jaké jiné kategorie by mělo patřit plynné nebo kapalné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
11.5.14 21:46
@LayLi píše:
@kate02 asi spatne ctes..ja jsem psala ze ne kazdy vytapi krbovyma kamnama..tak je nesmysl ab to rovnou zapocitavali do prispevku na bydleni;)

Kate02 určitě špatně nečte :think:, je jedno kdo čím topí, vše je započítáno v příspěvku na bydlení, podle toho jaké doklady doložíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
11.5.14 23:32

@BAZÁREK ANGIE jasny uz to chapu…a treba pro me neni jedno cim topim vyjde me o dost levneji topeni krbovkama pzt topit primo topem me vyjde kurna draho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
11.5.14 23:35

@BAZÁREK ANGIE a co se tyce kategorie tak to melo byt poukazano na to ze jsem si myslela ze proplaceni fakturu…a ne ze se to zapocitava do celkove vymery…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
11.5.14 23:39
@LayLi píše:
@BAZÁREK ANGIE jasny uz to chapu…a treba pro me neni jedno cim topim vyjde me o dost levneji topeni krbovkama pzt topit primo topem me vyjde kurna draho…

Topit můžeš čím chceš, co ti více vyhovuje, to je samozřejmé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.5.14 10:30

Rada

Chtěla sem se zeptat…Bydlíme s přítelem a dítětem v bytě kde jen já s malým máme trvalé bydliště..beru rodičák…Myslíte nebo má někdo zkušenost s příspěvkem na bydlení a dalšíma příspěvkama? Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.5.15 16:39
@andrea555 píše:
@Dee20 muzu poradit

nevim zda jeste bude radu potrebovat, prispevek je stary rok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.5.15 17:39
@andrea555 píše:
@Dee20 muzu poradit

Jako poradit, jak podvádět? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.5.15 19:33

Ale rada se v tomhle hodí i ted tak jestli by ste poradila..akorát ted už to mam trošku jiný bydlíme s přitelem u jeho rodiču a rádi bychom šli do pronájmu..já bych si tam dala trv. bydliště se synem ale mam strach dejme tomu z kontrol kdyby tam viděli nějaké přitelovi věci nebo tak něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat