Příspěvek na bydlení – jaké jsou podmínky pro získání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@novaandy píše:
Tak utery mi prisel papir o tom kolik mi bylo priznano prispevku na bydleni a dnes toto,… bylo mi priznano 5359…Tak mi doslo dneska 14077 kc ale jak to tak pocitam tak chybi 2000jak je to možné? a jak je to možneze to poslali naraz?
![]()
nechapu kde vzali tuto castku 5359 x3 je preci 16077 kc… a prislo píše: Více
nepřišel ti rodičák plus příspěvek? proč by to posílali naráz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě jste si žádala zpětně, tak to přišlo najednou, na tom není nic divného. V kazdém čtvrtletí se vyplácí jiná suma, to by mohl být proč částka nesedí. Za jaké měsíce jste žádala?
- Citovat
- Upravit
@novaandy To nevím co to má být. Za duben se dokládá až v červenci -duben, květen, červen.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, přišla už někomu z Pardubic složenka??Ptám se za známou co na ni čeká..
Já nemám nárok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosim, mohu se zeptat, koukam na kalkulacku na prispevek na bydleni, nevite, jak je mozne, kdyz pribyde osoba s TP, ale prijmy zustanou stejne, proc se PnB snizi? dekuji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim, mohu se zeptat, koukam na kalkulacku na prispevek na bydleni, nevite, jak je mozne, kdyz pribyde osoba s TP, ale prijmy zustanou stejne, proc se PnB snizi? dekuji
na jakou kalkulačku koukáš? To je divné, pokud se nehlo se zálohama, on je bez příjmu, tak by se to hýbnout nemělo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakmile jsem zvedla pocet osob a zivotni minimum, tqk to kleslo o 500,zadala jsem 1 dospely, dite do 6 a dite od 6 let a vysel mi prispevek 7490 a kdyz jsem pridala dite do 6 let, ale zustal stejny prijem, klesl prispevek na 6972
- Citovat
- Upravit
Já když to modelově zkusila podle toho, cos napsala, zůstal PnB stejný. nechala jsem tam ty částky, co tam byly, jen změnila počty lidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raduš.ka44 jenze kdyz zmenim pocet osob, musim zmenit i ziv minimum a pak se zmeni castka
- Citovat
- Upravit
Ano, změnila jsem počet osob, změnilo se životní minimum, ale vypočtená dávka zůstala stejná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit