Příspěvek na tábor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8524
13.5.16 13:17
@Kobea píše:
Můžu jet s vámi? :mrgreen:

Tak velký ty alimenty zase nemám. :cert: :lol:

@Anonymní píše:
@PetraJ 8o Ty jsi mu to dala?

No, dala. :roll: Jsem se nechtěla hádat s de.ilem. Ale když jsem pak viděla, jaký šílený náklady jsem měla na začátku školního roku a on mi nedal ani korunu, tak jsem si řekla, že mu letos nedám nic. To zas bude hádka, až se to dozví. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
13.5.16 13:22
@PetraJ píše:
No, dala. :roll: Jsem se nechtěla hádat s de.ilem. Ale když jsem pak viděla, jaký šílený náklady jsem měla na začátku školního roku a on mi nedal ani korunu, tak jsem si řekla, že mu letos nedám nic. To zas bude hádka, až se to dozví. :roll:

To je dobře, že ses poučila :potlesk:. Výživné není jen na nákup jídla…

My jsme s mým ex měli před lety domluvu, že mi posílal na každé dítě navíc tisíc korun. Já jsem pak už po něm za to nechtěla žádný příspěvek na nic (před tím jsem z něj občas něco nenadálého vytáhla). Pak přestal platit nebo si to navíc začal strhávat z běžného výživného. Nakonec to z něj dostal exekutor.

• Citovat
  • Upravit
Kobea
13.5.16 13:24

@PetraJ Začátek školního roku je hrozný. Já jsem se loni dostala na částku skoro 30 tisíc, které jsem vydala od srpna do října. Byly v tom kroužky a družina na celý rok, poplatky ve škole, pomůcky do školy, oblečení a boty. Celkem za obě děti.

• Citovat
  • Upravit
8524
13.5.16 14:38

@Kobea - u nás je hroznej i tenhle měsíc. Doplácím tábor a školu v přírodě, platěj se výlety a ve škole chtěj peníza na pomůcky na další školní rok.
Kroužky, to je taky děs, platím přes 10 tisíc ročně, nejdražší je z toho tenis, jenom za něj platím 8000 ročně a to nepočítám boty, nová raketa apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
13.5.16 15:26

@PetraJ Já jsem v pondělí dala trojku za jazykové zkoušky pro obě děti. Každý patnáct stovek :roll:. Minulý měsíc škola v přírodě pro dva na pět dnů + ošetření bradavic plexrem a osm tisíc bylo v čudu. Ze školy v přírodě se mi tedy něco vrátí.
Ještě budu platit každému týden na soustředění taekwon-do. Akorát zatím nevím, kolik to bude :roll:. Pět tisíc jsem dala za několikadenní pobyt v luxusním hotelu v Krkonoších. Zbytek zatáhl zaměstnavatel.

• Citovat
  • Upravit
56949
13.5.16 20:14
@PetraJ píše:
No, dala. :roll: Jsem se nechtěla hádat s de.ilem. Ale když jsem pak viděla, jaký šílený náklady jsem měla na začátku školního roku a on mi nedal ani korunu, tak jsem si řekla, že mu letos nedám nic. To zas bude hádka, až se to dozví. :roll:

On to ceka i letos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
13.5.16 20:19
@jkra píše:
On to ceka i letos?

To nevím, ale předpokládám, že jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
13.5.16 20:53

Aha, asi záleží na vztazích. Ex nedává výživné žádné/určeno máme/,nepotřebuji, ale když kupuju něco dražšího, vánoční dárky, ozdravný pobyt u moře, nebo školu v přírodě apod. každý z nás zaplatí polovinu. Navíc klukovi spoří, kolik, záleží na něm.
Máme ale asi nadstandartní vztah, jak to tady čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.18 21:51

Tábory nejsou vůbec levná záležitost a už vůbec ne když máte více dětí. Já jsem vděčná pojišťovně OZP u které jsem pojištěný. Mají příspěvek přímo na dětský tábory a každoročně to opravdu hodně vypomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna