Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Ne, nepřispívá. Tábory platím sama, nic víc jak alimenty neposílá. A to se mu ještě zdaj přemrštěný. ![]()
Ne, nikdy…syn jezdil na tábor každý rok od 1. třídy, až od 15 byl praktikantem, tak už platit nemusel a platili jemu:-)
Můj nedá korunu navíc na nic
. Dětem tyhle záležitosti dopřávám jen já. Kdyby to bylo na něm, tak budou děti celé prázdniny sedět doma u tabletu
. Protože je to levné
.
Ne. Kromě soudem vyměřeného výživného nedává ani ň. A po dobu, kdy má o prázdninách děti, s nimi vyleze akorát na dvůr.
@Anonymní píše:
Ne. Kromě soudem vyměřeného výživného nedává ani ň. A po dobu, kdy má o prázdninách děti, s nimi vyleze akorát na dvůr.
Tak to máš ještě dobrý, můj bejvalej po mně loni chtěl alimenty za dva týdny nazpátek, když on bude přece děti živit.
Že z alimentů nekupuju jenom jídlo, ale například pomůcky na další školní rok a několikatery boty, to ho nezajímalo a na to mi samozřejmě nedal ani korunu. ![]()
@PetraJ píše:
Tak to máš ještě dobrý, můj bejvalej po mně loni chtěl alimenty za dva týdny nazpátek, když on bude přece děti živit.Že z alimentů nekupuju jenom jídlo, ale například pomůcky na další školní rok a několikatery boty, to ho nezajímalo a na to mi samozřejmě nedal ani korunu.
@Anonymní píše:![]()
To je vtipálek. Kdyby ten můj neměl dlouhý vedení, čekám, že by ho to napadlo taky.
No nech bejt, on byl taky naočkovanej, nejspíš od chlapů z práce. Nechtěla jsem se s ním hádat, ty peníze jsem mu dala, ale letos na něj kašlu. O tom, že prázdniny byly nějakých devět týdnů, on měl děti dva týdny (vlastně 10 dní, protože mezitím mi je dvakrát poslal na dva dny domů) a ani se nezajímal, jak pokreju těch zbylých sedm týdnů, se snad ani zmiňovat nemusím. Přitom má stejně jako já, 30 dní dovolený. ![]()
@PetraJ píše:
Tak to máš ještě dobrý, můj bejvalej po mně loni chtěl alimenty za dva týdny nazpátek, když on bude přece děti živit.Že z alimentů nekupuju jenom jídlo, ale například pomůcky na další školní rok a několikatery boty, to ho nezajímalo a na to mi samozřejmě nedal ani korunu.
Hele, nevymýšlej si. Určitě za to chodíš na nehty, ke kadeřníkovi, na masáže, do fitka, do restaurací a já nevím kam ještě (stejně jako já a kopa dalších
)
.
Je to vtip, samozřejmě
.
@Kobea - tak já to nechtěla psát, ale letos za alimenty asi pojedu na nějakou luxusní dovolenou s milencem.
Samozřejmě v době, kdy budou děti na táboře, kterej jim sama zacvakám. ![]()
@Anonymní píše:
@PetraJTy jsi mu to dala?
![]()
A zbytek prochlastáš a rozházíš s milenci.
No, já jo. Jsem abstinent samotář
. Fakt.
Ahoj holky, chci se zeptat: Přispívá Vám Váš ex dětem na prázdniny? Případně jak? Jakou částkou? Díky.