Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Dobře, vidím, že Ty chceš jít proti osudu, fajn - ale jaký je tedy východisko, když Tě má v blokaci a na blacklistu? A jak víš, že on chce taky? Na některý věci jsou důležití dva, někdy i víc, když jsou děti… Máte děti? Ale už dobrou, odpovím zítra… ![]()
No, je taky dost možný, že jsi je udělala sama a pak hodila autorství na toho chudáka, že?
A o tom to je - překonávání překážek je fajn, ale když se z partnera stane protivník, je nejlepší odstoupení ze závodu i v průběhu…
Dobrou ![]()
Normálně mu napiš omluvu na pracovní mail s přáním se setkat.
Stará baba a píše tady jak dvanáctka.
@Jahnus no já to nevím, to musím zjistit jestli ho potkám.. dítě má on, ale už větší, pro mě to překážka není, to by si musel nějak nastavit on jak to chce..
@Jahnus píše: Více
Já určitě byla ta která se dost stáhla, já to dělám vždycky když se v širším kolektivu necítím dobře. Partnera jako protivníka neberu, nevidím že by měli vůbec být naproti sobě, ale vedle sebe naproti ostatním, ale aby mohli být v klidu vedle sebe musí tam být ta důvěra.
Tak ale vidíš, že odhodlání být spolu neustále upadá a je daleko víc komplikovanější se přiblížit k sobě - nebylo by lepší se zbavit všech falešných nadějí a radši se plně věnovat životu jiným směrem?
No počkej, Ty dítě nemáš ani jedno? A jsi ještě v reprodukčním věku? To bys mohla být časovaná bomba a té se zklamaný chlap bude hodně vyhýbat, pokud není naivní jak Soukup… ![]()
Nevím z čeho usuzujes že upadá a vůbec nechápu proč ses rozhodl mě v tom tak najednou podrývat..
Sama jsi mi psala, že borec zavřel všechny přístupové cesty, tak o čem chceš ještě přemýšlet? A dokážeš si představit, že i kdybys ho někde potkala a on Tě v nějaké nouzi nakonec vzal na milost, že bys mu mohla dál věřit, že Tě nepodrazí? Zase mu něco přelítne přes nos a on Tě hned radikálně hodí přes palubu? Ne, kdyby chtěl být přístupný a byl by člověkem, na kterého se můžeš kdykoliv spolehnout, nechá aktivní dávné kanály a bude připraven na Tebe reagovat…
Já s ním mám zkušenost, že přede mnou dlouhou dobu dveře nezaviral, nebylo to prelitnuti přes nos, definitivně je zavřel až když jsem udělala definitivní konec já. Můžu srovnat že oproti jiným byl naopak velmi trpělivý. Prostě to bylo komplikovaný a já už nemám důvod to rozebírat. Já jsem přístupná a taky jsem ho měla blokovaného.
Tak dobře, dělali jste si naschvály, které už přerostly za únosnou a řešitelnou mez, což vám teoreticky může být i líto, ale i když stále věříš v zázrak a evidentně jsi masochisticky zaměřená, tak copak si neuvědomuješ, jak je kolikrát skvělý někoho nového poznávat, objevovat navzájem nové možnosti, koukat se dopředu a zase doufat, že jsi konečně potkala někoho dokonalého? Víš, takový to nadšení, cítit motýlky v břiše, držet se za ruce a tak? ![]()
Zkusila jsem to párkrát a u nikoho jsem neviděla to co jsem viděla v něm. A já nejsem člověk který se výžívá v zamilovanosti, já z toho mám akorát úzkosti, takže po tomhle vůbec netoužím
navíc já ho vlastně vůbec neznám, tak mam co objevovat, někteří lidé se objevují navzájem celý život.
Aha, takže budeš asi potřebovat odbornou pomoc od Chocholouška, když nejsi schopná se oprostit od závislosti sama - jo, na heroinu se dá taky vidět spoustu věcí, co jinde ne, ale není to dobrá volba… ![]()
Ale dobře, jdi za ním, skoč po něm, zatáhni ho do postele a pak mu řekni, že jsi měla právě ovulaci - stále věřím, že nejsi po přechodu - a pak uvidíš, jestli to umře, nebo se spustí něco super… Něco jako zlatá dávka heroinu - buď umřete, nebo nastoupíte spolu léčbu… ![]()
Vy jste nějak oba ukončili ofic vztahy a tebe v podstatě po několika letech, kdy jste nebyli v kontaktu, napadlo, že on je osudový muž?
@Velryba černá píše: Více
Oba jsou stále ve vztahu, který asi nebude ani na jedné straně úplně cajk, přičemž zakladatelka na dotyčného stále nemůže zapomenout - ano, to se občas stává, ale jak se tady odhalují podrobnosti, moc šancí na úspěch tento nevztah nemá… A navíc s sebou vždycky ponese břemeno nedůvěry z minulosti, kdyby se náhodou dali omylem dohromady, takže chce bojovat za něco, co stejně může mít jen jepičí život… ![]()