Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kotvičník, klidně v tabletách, kustovnici, pravidelné užívání umí hodně pomoci.
Pokud léky, tak jedině přes doktora. Žádné trauma z toho není potřeba.
Může se jednat o problém psychický, pokud noční erekce ok.
@Premek_Orac Právě, mne to taky přijde, že je to psychikou. Ale s ním není řeč
V noci co jsem si všimla, má erekci několikrát a naprosto vyhovující
No, zkusím zda přistoupí na bylinky.
Kolik je mu let? Ve svém zájmu by to měl řešit. Rok je dlouhá doba a jen o nervozitu z nového vztahu asi nepůjde. Třeba se jedná o nějaký zdravotní problém, který půjde relativně jednoduše vyřešit a vy se místo toho budete trápit další roky, dokud to pak nevydržíš a zdrhneš.
Manžel ma taky problém s erekcí, takže vím, jaké to je.
@Anonymní píše:
@Premek_Orac Právě, mne to taky přijde, že je to psychikou. Ale s ním není řečV noci co jsem si všimla, má erekci několikrát a naprosto vyhovujícíNo, zkusím zda přistoupí na bylinky.
Pokud to je psychosomatické, tak prostě je potřeba o tom mluvit velmi opatrně, ať se to jestě nezhorší.
Samozřejmě, pro každého muže je toto téma citlivé, pokud přijde na řadu. Podobně, jako pro ženy např. neplodnost…
Ale jak začít? Je mi 45let, mne o 20 méně. Kdysi zmínil, že by mohl mít vybavení větší, tak o 4 cm. Ale dle mě není potřeba, jen stačí zlepšit erekci. Za další, řekla jsem, naznačila, že styk trvá chvíli, že mi to nestačí. Vše mi odkyval, že se na tom bude pracovat a skutek utek ![]()
Netuším jak s ním o tom mluvit, jak začít
Říkal, že mnel přítelkyni, se kterou ho to nebavilo, že už k ní nic necítil a vždycky si to odbyl. Ale nevím zda to tak je
@Anonymní píše:
Ale jak začít? Je mi 45let, mne o 20 méně. Kdysi zmínil, že by mohl mít vybavení větší, tak o 4 cm. Ale dle mě není potřeba, jen stačí zlepšit erekci. Za další, řekla jsem, naznačila, že styk trvá chvíli, že mi to nestačí. Vše mi odkyval, že se na tom bude pracovat a skutek utek![]()
Netuším jak s ním o tom mluvit, jak začít
Říkal, že mnel přítelkyni, se kterou ho to nebavilo, že už k ní nic necítil a vždycky si to odbyl. Ale nevím zda to tak je
Ty jsi mladá, nedivím se, že nevíš, jak s ním o tom mluvit. Naproti tomu on už je starý dost na to, aby si to uvědomil sám a začal to řešit nebo o ty mladé přítelkyně přijde. Nebo on je nějaký pracháč, že spoléhá na kouzlo peněz?
Můj muž je o něco mladší a sám si uvědomoval, že už je to problém a po tom co jsme řekla a že by to chtělo někam zajít a začít to řešit, se prostě objednal k lékaři a šel. A to jsme spolu dlouho, on nemusí mít takové obavy jako ten tvůj, že mu mladá kočka uteče.
No jak začít…
On sám sebekriticky občas nadhodil, že to se tedy nepovedlo…Trvalo to cca půl roku. Pak po jedné takové akci a jeho sebekritické poznámce. jsem mu řekla narovinu, že si myslím, že už by s tím měl zajít k lékaři. On to uznal a i když se mu evidentně nechtělo šel. S tím tvým to bude asi horší, tam ta sebereflexe taková asi není.
No, ten můj to pojme stylem: zase selhal
Tohle prostě řekne, ne, že on selhal nebo tak, ne on mluví o peni. u takto
Pak narážky, že by mohl mít větší velikost o 4 cm. Akorát mám otázku, jak je možné, že se udělá když prostě erekce, velikost, tvrdost není 100???
@Anonymní píše:
No, ten můj to pojme stylem: zase selhalTohle prostě řekne, ne, že on selhal nebo tak, ne on mluví o peni. u takto
Pak narážky, že by mohl mít větší velikost o 4 cm. Akorát mám otázku, jak je možné, že se udělá když prostě erekce, velikost, tvrdost není 100???
Ty, tak když má potřebu to takhle házet na svůj peni$, tak bych mu řekla, že by ho měl vzít k doktorovi, na vysetření. On si tam sám bez něj zajít nemůže. Na tu velikost, řekni to co jsi psala, že s ní jsi spokojená, jen potřebuješ, aby začal řešit tu nedostatečnou erekci, protože tam vidíš opravdu problém. Jinak už jsem tu v diskusích četla příspěvky, že se muži udělali i s malou erekcí, takže to možné asi je.
Samozřejmě že je tu místo, kam se má obrátit - lékař.
Pokud není schopný své mindráky překonat a problém řešit, tak to není partner, kterého si chceš nechat.
V sexu na prd a problémy řešit nezvládá.
Můj muž to taky takhle měl od začátku, co jsme spolu a to byl mladší. Ale taky měl dost sebereflexe a i když se mu nechtělo, tak k tomu doktorovi šel sám od sebe. Teď zobe prášky a jsme docela spokojení. Jen to dost leze do peněz. Taky když je měkký, nic z toho nemám, necítím ho a on je někdy schopný dosáhnout orgasmu. Jak je to možné, to nevím. Může to být pro chlapa ponižující, proto s ním jednej citlivě. Třeba dej najevo, že ho miluješ, nechceš ho opustit, ale sex je o ničem. Dnes to není takové tabu a takové problémy chlapi mívají, není to žádná ostuda, ale pro spokojenost vás obou by sis přála, aby si zašel k lékaři a nechal si předepsat prášky. Se sexem prostě nejsi spokojená a velikost nehraje roli. Ty volně prodejné prášky jsou k ničemu! Když to nepůjde po dobrém, tak pod výhružkou, že to s měkkýšem nevydržíš a může se stát, že ho časem opustíš nebo budeš hledat sex jinde. Což by tě mrzelo, protože tohle je problém, který se dá docela snadno řešit. ![]()
Ahoj, potřebuji radu a tato diskuze mi k tomu přišla ideální, doufám že můj dotaz nebude někomu na obtíž:-)Předem se omlouvám
Mám staršího přítele, je mu 58 let, začal mít problémy s erekci… Samozřejmě chápu že v jeho věku to zkrátka problém je, nemáme v plánu spolu zůstat, ale užívat si sex chceme oba:-) Mám ho opravdu ráda a čím dyl nám to nejde tím je z toho víc nervózní. Je mi ho hrozně líto má z toho depky. Tvrdí mi že přede mnou s tím problém neměl
Když jsem se ptala o tedy dělám špatně, že to Napravíme tak mi řekl že špatně nedělám právě vůbec nic… Je se mnou spokojeny, zkoušíme vše co by ho vzrusovalo tak v tom snad problem nebude… Takže bych se chtěla zeptat jestli máte podobné zkušenosti a jak jste je popř s partnerem
řešili, klidně mi můžete napsat Vaše názory na různé doplňky stavy jako je proerecta clavin apod. Budu vděčná za každou odpověď ![]()
@Bela2000 Zajděte k doktorovi. Erektilní dysfunkce je běžná při atersokleróze apod. (koukni se třeba na wikipedii na toto heslo).
Přípravky můžete zkusit, ale nespoléhala bych na ně - i když mu možná pomůžou se psychicky odblokovat… u těchto věcí je pitomý, že čím víc to chlap řeší, tím menší šanci má to vyřešit, protože mu to ta hlava brzdí. Každopádně možností je hodně a nebojte se je konzultovat s odborníky.
@Slečna Ferka
Děkuji za radu, taky si myslím že teď už je problém i v tom že na to myslí, kolikrát je nervózní už před tím než se na to chystáme… K odborníkobi ho zkusím nenásilně dotlacit. Děkuji ![]()
Ahojky. Nemám na koho se obrátit, tak to zkusím tady. Jen prosím z důvodu intimního tématu o zachování anonymity.
Necítím ho v sobě.
Mám rok nového přítele a přes svoji zamilovanost asi odpouštím to co bych jinak normálně neudělala.
Od začátku má problém a erekcí. Ve smyslu, že ne vždy má ???? % tvrdost, někdy i v průběhu milování změkne. Ale ikdyz nemá erekci tak jak má být, tak se stejně udělá. Ale já z toho prostě nic nemám
Všimla jsem si, že když spíš, tak má noční erekci a penis má jak tvrdý, tak i automaticky větší.
Nevím jak s ním o tomto mluvit. Jednou jsem to zkusila a stáhl se… Pro viagru ho zřejmě nedostanu zajít. Napadl mne erekci kroužek?