Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to by bylo pouze dočasné? Hm, vadilo by mně to. Ani ne tak kvůli tomu, že bych mu nevěřila, ale kvůli povaze práce. A peněz je kopa asi pro to, že zde budou určitá rizika..
Hampejz, kumčaft - taková pěknà stará slova. Skoro se mi nechce věřit, ze se takhle vyjadřuje třiadvacetiletá slečna, spíš hříšní lidé města pražského ![]()
@Adelkadd spíš to bude práce na černo. Taxikář taky patrně ofiko za minimálku. Takže borec v důchodu nebude mít co do huby.
Tak mně je 25 a ty výrazy bych klidně použila taky ![]()
Jinak ano, vadilo by mi to a byla bych hodně proti. Pro mě je to špinavé prostředí, špinaví lidé a špinavá práce, i kdyby to byl sebelepší klub.
@PaníKadrnožková píše:
Hampejz, kumčaft - taková pěknà stará slova. Skoro se mi nechce věřit, ze se takhle vyjadřuje třiadvacetiletá slečna, spíš hříšní lidé města pražského
Viď, normálně bordel, klient a štětka
ona i ta kopa peněz je fakt divná…
Jinak taxikář nebo řidič, popřípadě vyhazovač, ono ve finále je to úplně to samé, nebo myslíš, že taxikáři je nevozí? ![]()
A to by dostal normalne pracovni smlouvu s definovanym platem a treba i stravenkama?
A pripadne odmeny financni nebo jine?
Toto uz je jiny svet a nechtela bych byt jeho soucasti.
A to by dělal krátký/ dlouhý týden noční? Myslím, že ho oslnily ty kačky, takže to vezme bez ohledu na tebe.
Myslíš, že jako taxikář přijde méně do kontaktu s hampejznicemi? ![]()
Nevim, co poradit, jeden čas sem měla možnost mluvit s pár lidma z tohoto oboru (bejvalýho kamarád si nabalil tanečnici z takovýho klubu a potkala sem se párkrát i s jejíma kolegyněma) a hodně záleží o jakej klub a jaký „hampejznice“ jde…
Může to být celý na vysoký úrovni, kde se i jede „co je v domě není pro mě“, kde bych asi problém neměla, ale i opravdu „špinavej bordel“, kde bych problém měla ![]()
Mámě můžeš vždycky říct, že dělá taxikáře nebo že dělá vyhazovače v klubu a nespecifikovat. To by bylo jedno z posledních, co bych řešila. Spíš jestli s tebou o tom on vůbec chce mluvit, jestli dá váhu i tvýmu názoru, jak si to představuje, co o tom všechno ví atd.
@PaníKadrnožková píše:
Hampejz, kumčaft - taková pěknà stará slova. Skoro se mi nechce věřit, ze se takhle vyjadřuje třiadvacetiletá slečna, spíš hříšní lidé města pražského
Pr.del vody, taky tak tomu říkám a říkala jsem i před cca deseti lety.
@Anonymní píše:
Ahoj, od podzimu mam pritele, mne 23 jemu 28. Nebydlime oficialne spolu ale jsme bud u mne nebo u nej pet, sest dnu v tydnu. Kdyz jsme se poznali, tak jezdil s taxikem, zadny uber apod. normalni spolecnost v praze. Pak prisla krize a zakazniku ubylo…minuly tyden prisel domu s tim, ze ho v posilovne oslovil typek, ze vypada nabusene jestli nechce vozit holky tam a zpatky od klienta a az to bude mozne delat v klubu vyhazovace, penez by to bylo fakt kopa, ale mne se to proste nelibi, jeste bych zkousla ten eskort ale hlidani jestli je kumcaft slusnej to se mi nelibi. Pritel samozrejme uklidnuje, ze by s nejakou spinou ani zadarmo nesel, a vidina penez ke pro nej asi dulezitejsi nez moje pocity a nazor. Vim ze to nejsou zadne spiny, ale spise studentky vs..kdyby to byla jeho minulost tak to neresim, ale takhle? Rict treba mame ze dela v bordelu, to bych asi nedala. Nebo mate nekdo doma chlapa z tohoto „oboru“ a vztah to nenarusil? Dekuji
Tak jasný že ti řekne že by s takovou špínou nešel ani zadara…to je jen na uklidnění…pak je tam bude mlsně okukovat atd.Ne v tomto bych chlapovi nevěřila a rozhodně bych si nepřála aby tam dělal. Co takhle rict chlapovi že budeš dělat v bordelu třeba za barem?? myslíš že by byl v pohodě?
Ahoj, od podzimu mam pritele, mne 23 jemu 28. Nebydlime oficialne spolu ale jsme bud u mne nebo u nej pet, sest dnu v tydnu. Kdyz jsme se poznali, tak jezdil s taxikem, zadny uber apod. normalni spolecnost v praze. Pak prisla krize a zakazniku ubylo…minuly tyden prisel domu s tim, ze ho v posilovne oslovil typek, ze vypada nabusene jestli nechce vozit holky tam a zpatky od klienta a az to bude mozne delat v klubu vyhazovace, penez by to bylo fakt kopa, ale mne se to proste nelibi, jeste bych zkousla ten eskort ale hlidani jestli je kumcaft slusnej to se mi nelibi. Pritel samozrejme uklidnuje, ze by s nejakou spinou ani zadarmo nesel, a vidina penez ke pro nej asi dulezitejsi nez moje pocity a nazor. Vim ze to nejsou zadne spiny, ale spise studentky vs..kdyby to byla jeho minulost tak to neresim, ale takhle? Rict treba mame ze dela v bordelu, to bych asi nedala. Nebo mate nekdo doma chlapa z tohoto „oboru“ a vztah to nenarusil? Dekuji