Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě jsem mu řekla že by stim měl něco dělat, aby už nepsala (příklad v neděli pi obědě mu pipla zpráva a její fotka z chatu, viděla jsem jí, a povídám příteli co ti jako píše v neděli, se nudi…A on že nevím)
Proč budeš psát ji? Ona je zřejme svobodná.. Vyřiď si to se svým milým doma.. ![]()
Já bych ji nepsala. Nakopala bych přítele, za to, že se nechá.. a ještě bych mu řekla, ať si jde za ní když bojuje s tím, aby jí nepropadl. Kdyby chtěl utne to.
@Anonymní píše:
Prosím vás co bych zkazila tím, kdybych napsala pritelove zamestnankyni, když jsem přesvědčena že si dopisujou, ona po něm jede, chce ho utáhnout, jsou spolu online, pritel ví že já vím že ji odepisuje, řekla jsem mu to, vycházím z intuice, a z chování přítele. On bojuje, aby jí nepropadl, přijde mi ztracený a nevím jak mám já bojovat. Spíme spolu, ma mě rád, ale ona se mu vkrádá do paměti neustále. Je to těžké a nejraději bych jí něco napsala..Ale vím že bych mohla vše pohnojit
Chudáček, on tak bojuje a ona se mu vkrádá do paměti.
![]()
Příspěvek upraven 10.06.20 v 22:15
Není svobodná čeká na svého manžela ať se vrátí z výkonu…asi potřebuje sponzora navíc a vrznout si.je to taková ta cuchtle rozdajna od pohledu
Záleží jaká jste povaha… kolegyně by ode mě schytala jednu přes hubu a přítel to samé
… ale pokud je to jako fakt hodně vážný, tak bych si s přítelem promluvila nějak hlouběji ![]()
Svatbu a dítě nechystáš??? Ať vidí, že to s ním myslíš vážně ![]()
Tím, že ji napíšeš vůbec nic nevyřešíš, ba naopak. Tyhle věci by jste měli řešit doma. Budeš před ní akorát za hysterku.
@Anonymní píše:
Není svobodná čeká na svého manžela ať se vrátí z výkonu…asi potřebuje sponzora navíc a vrznout si.je to taková ta cuchtle rozdajna od pohledu
No ten tvůj přítel asi taky nebude úplně svatej.. Já už bylo zmíněno, kdyby chtěl, utne to
Zřejmě mu dělá dobře když o něj někdo usiluje..
@Anonymní píše:
Ale tvému evidentně imponuje.
Já nevím, toto bych si teda hodně rozmyslela, ono nemusí,, bojovat, stačí říct, tak dost, nemám zájem, asi to tak nebude jak ti říká.. A ještě ji něco napsat, aby nakonec nebyla na koni ona..
Já měla v kolo něco podobného a oba v tom jeli stejně..
Nic nenadelas, to ten tvuj musi mit koule, aby se k tomu nejak postavil…
Jeslti je její nadřízený- píšeš zaměstnankyně, tak ji odepisovat nemusí, ne, od kdy si píše majitel se zaměstnanci
Prosím vás co bych zkazila tím, kdybych napsala pritelove zamestnankyni, když jsem přesvědčena že si dopisujou, ona po něm jede, chce ho utáhnout, jsou spolu online, pritel ví že já vím že ji odepisuje, řekla jsem mu to, vycházím z intuice, a z chování přítele. On bojuje, aby jí nepropadl, přijde mi ztracený a nevím jak mám já bojovat. Spíme spolu, ma mě rád, ale ona se mu vkrádá do paměti neustále. Je to těžké a nejraději bych jí něco napsala..Ale vím že bych mohla vše pohnojit