Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přítele sis asi nekoupila, ani neuplácala z hlíny a nevdechla život, takže mít zájem může a krádež to není. Je to vše o tvém příteli, respektive o tom co pro něj děláš a znamenáš ty. Pokud jej ztratíš, je to tvoje prohra, že ona se snažila víc. Rozdíl je, pokud by on začal sám od sebe hledat jinde.
@Annabela11 píše:
@Janli A chlap se může chovát pořád jako vůl co?
Ale ona se ptala, jestli má konfrontovat sokyni, nechtěla psychologický rozbor partnera… A můžu ti říct, že ani ten největší vůl v mým životě mne nedonutil, abych se chovala jako kráva. To jsem si radši zachovala svou důstojnost a udělala z něj bývalýho. Když se chce jako vůl chovat, je to jeho věc, ale beze mne.
@Annabela11 píše:
@Hanka1 No blbej…využívá situace no…
Tak se to dá taky nazvat, on si zadarmo zakuká, paní přestane svrbět a než se vrátí milý z kriminálu, tak se na románek v práci zapomene… ![]()
@Ou píše:
Vyjdeš z toho jako psychopatická žárlivka.Problém máš především ty sama se sebou, se svou nejistotou a s promítáním nejistoty do vnějších okolností a žárlivostí.
Příspěvek upraven 11.06.20 v 11:23
@Janli Hm…jenže každý je jinej…a někdo potřebuje poradit jak se zachovat…Psát že se má žena za každých okolností chovat jako dáma je sice krásné ale ne vždy to jde. A většinou to radí ty největší trdla
![]()
Zakladatelko, ja vim, lehce se nam teoretizuje za klavesnici, nejsme ve tve situaci, presto…o lasku se neprosi, ani se neprikazuje… on te nemiluje, nejsi pro nej fascinujici, proto ho zajimaji jine zeny, nema te ani natolik rad, aby ti neublizoval flirtem s jinou zenou…at si za ni jde a zavre dvere zvenku. Zadne lepsi reseni mi nenapada. Jak si chces prikazem a zakazem a prosenim vynucovat jeho lasku? To nejde.
Příspěvek upraven 11.06.20 v 11:30
@Annabela11 píše:
@Janli Hm…jenže každý je jinej…a někdo potřebuje poradit jak se zachovat…Psát že se má žena za každých okolností chovat jako dáma je sice krásné ale ne vždy to jde. A většinou to radí ty největší trdla![]()
Jak se zachovat? Hrdě odkráčet středem! Jen jednoduchý člověk bez kouska hrdosti se nechá do takové šaškárny zatáhnout. A věř mi, že jako dáma se můžeš chovat vždycky. I když chytneš chlapa s milenkou rovnou ve tvé posteli… ![]()
@Anonymní píše:
Ještě jsem mu řekla že by stim měl něco dělat, aby už nepsala (příklad v neděli pi obědě mu pipla zpráva a její fotka z chatu, viděla jsem jí, a povídám příteli co ti jako píše v neděli, se nudi…A on že nevím)
Ale jako muzes ji napsat, pokud mas na to koule a naturu ![]()
Mam kolegyni arabku, ta se s hranim na damu nezdrzovala, sla za holkou, ktera ji balila muze, do prace, kopla ji do zidle tak, ze spadla na zem a rekla, ze priste ji zmlati tak, ze do konce zivota bude chodit kanalem. A byl pokoj. ![]()
@Janli Aaaale to není o jednoduchostí…někdy je člověk prostě zoufalej a neví kudy kam…myslím že to zažije někdy každý.
Děkuji mockrát všem za chvíli strávenou nad tímto příspěvkem. Je to na palici celé, a vy které píšete že ji nemám kontaktovat, že bych byla za hysterku Máte pravdu. Jen mě to v zoufalství tak napadlo, ale nad vašimi názory jsem si uvědomila, že to je ten nejtrapnejsi nápad. Vim že nemá smysl bojovat, když chlap myslí koulema, nechám ho v tom se vymachat, nepřikázu mu, aby mě miloval. To nejde. Jen jsem mu v klidu a přátelsky oznámila, že si má na ní dávat pozor. Tím jsem myslela to, že je v našem městě vyhlášená za koketu a rádoby kamarádku všech, a pokud ano něco má ať nechodí do ložek mě, že nechci něco chytnout, nacoz mi odpověděl, že sní nespal.
@My Melody píše:Ale jako muzes ji napsat, pokud mas na to koule a naturu
Mam kolegyni arabku, ta se s hranim na damu nezdrzovala, sla za holkou, ktera ji balila muze, do prace, kopla ji do zidle tak, ze spadla na zem a rekla, ze priste ji zmlati tak, ze do konce zivota bude chodit kanalem. A byl pokoj.
@Annabela11 píše:
@My Melody A chlapovovi udělala co?
To nevim, maji 3 deti, tak si ho strazi jak oko v hlave.
Tyhle jizanske a arabske temperamenty se neserou, kultura sem-kultura tam, koukas ji po chlapovi, tak ti prijde jednu jebnout a je vyreseno ![]()