Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše:
a ty si sem přišel radit s čím, ty oline?A píše se příslušnice, ne příslušníce ty vole - když už používáš přirovnání k hovězímu.
Mimochodem, kde si nechal koule, když trávíš večery u Emimina?![]()
![]()
Aspoň, že jenom večery…ty jsi podle počtu příspěvků na koule už nešáhla 30 let… ![]()
@olino píše:
Aspoň, že jenom večery…ty jsi podle počtu příspěvků na koule už nešáhla 30 let…
Což je asi desetina toho, kolik let zahálí ty tvoje… ![]()
@Anonymní píše:
Prosím vás co bych zkazila tím, kdybych napsala pritelove zamestnankyni, když jsem přesvědčena že si dopisujou, ona po něm jede, chce ho utáhnout, jsou spolu online, pritel ví že já vím že ji odepisuje, řekla jsem mu to, vycházím z intuice, a z chování přítele. On bojuje, aby jí nepropadl, přijde mi ztracený a nevím jak mám já bojovat. Spíme spolu, ma mě rád, ale ona se mu vkrádá do paměti neustále. Je to těžké a nejraději bych jí něco napsala..Ale vím že bych mohla vše pohnojit
Neni vetsi zoufalka nez orodujici pipka, s gustem bych si te vychutnala..tvemu priteli to zjevne nevadi kdyz si ji neblokne..jeho res..
@Anonymní píše:
Uz jsem mu vse snad i vysvětlila, aby to utnul, a pokud me ma rad a chce byt semnou, at se vzchopi. Sex dlouho nebyl a poslední dobou zase je, ale nevím proč tak obrátil. Neumím dávat ultimáta, chytré ultimáta v tomto případě s tím nemám zkušenost. Tak mě napadlo že ji napíšu, ale blbý nápad. Já vím.
Když neumíš a nechceš dávat ultimáta, tak si nestěžuj.
Mluvit bys měla hlavně s přítelem. Říct mu, že buď to s ní utne nebo to utneš ty s ním. Kdyby si s ní psát nechtěl, tak to nedělá. A ty z něj děláš ještě chudáčka nebohýho co za nic nemůže.
Určitě jí nepiš, protože se ti oba v práci budou akorát smát a doma si vyslechneš jaká jsi hysterka.
@olino píše:
Aspoň, že jenom večery…ty jsi podle počtu příspěvků na koule už nešáhla 30 let…
Omyl 18 let ![]()
mmch jestli koulema myslis muže/manžela prostě prislusnika muzskeho pohlavi, tak ten tu jeste dospava…
Kdyby tomu tvýmu někde ujely nohy, také by jsi měla takové pochopení? Srovnej si ho do latě a profackuj ho, ten bude zírat. Proč máš ponižovat sama sebe, když můžeš ponížit toho, kdo za celou situaci může. Ten bude mrkat ![]()
Pokud už bych něco napsala, tak maximálně něco ve smyslu:„Ještě chvíli v tom holčičko pokračuj a zažiješ peklo na zemi“.
Ale pak taky to peklo udělat…
Jako to, jak toho svýho omlouváš, to je neuvěřitelný. On je chudáček? Měl by si uvědomit, co dělá, už jen z pozice šéfa je to absolutně nevhodný a to, že to nechává běžet dál neznamená nic dobrého. Ani ve smyslu vašeho vztahu, ani ve smyslu jeho pracovní pozice.
Přítelovi bych dost jasně a razantně řekla, co si o tom celým myslím, a že jestli se chce nechat tahat za fusekli od nějaký sekretářky, tak na to ať si najde nějakou jinou pipku, že já mu teda kus hovězího (jak tu bylo trefně řečeno) dělat nebudu.
Pokud si ten tvůj pan Božský neumí srovnat zaměstnance, tak by měl sám jít o dům dál. Takže ty jeho kecy…bože bože. Pokud by byl co proto, tak by hned v začátku řekl něco jako že to je absolutně neakceptovatelný a jestli v tom bude pokračovat, tak si může hledat jinou práci. Tím, že na její „hru“ přistoupil (a to ještě neřešíme, kdo tu hru začal, že…), tím ti dává jasně najevo, jak moc u pérdele tě má ![]()
A ještě má tu drzost to ani netajit ![]()
Jak víš, že se on líbí jí a ona jemu? Co mu píše? Co on píše ji? On ti řekl, že se mu ona vkládá do paměti, nebo jak jsi to poznala?
@sarina4 píše:
Záleží jaká jste povaha… kolegyně by ode mě schytala jednu přes hubu a přítel to samé… ale pokud je to jako fakt hodně vážný, tak bych si s přítelem promluvila nějak hlouběji
myslíš až na děložní čípek? ![]()
@Anonymní píše:
Prosím vás co bych zkazila tím, kdybych napsala pritelove zamestnankyni, když jsem přesvědčena že si dopisujou, ona po něm jede, chce ho utáhnout, jsou spolu online, pritel ví že já vím že ji odepisuje, řekla jsem mu to, vycházím z intuice, a z chování přítele. On bojuje, aby jí nepropadl, přijde mi ztracený a nevím jak mám já bojovat. Spíme spolu, ma mě rád, ale ona se mu vkrádá do paměti neustále. Je to těžké a nejraději bych jí něco napsala..Ale vím že bych mohla vše pohnojit
Ji nic nepiš…ten blbej je tvůj chlap…Pokud by zájem neměl tak by ji nepsal.Ja nevím že vždycky za tohle jako může ženská
srovnej si svého chlapa.
@Anonymní píše:
Není svobodná čeká na svého manžela ať se vrátí z výkonu…asi potřebuje sponzora navíc a vrznout si.je to taková ta cuchtle rozdajna od pohledu
Hm…a není rozdajnej i ten tvůj, když se takhle snadno nechá ![]()
@Anonymní píše:
Nic jí nepiš a vyřid si to doma s drahoušem. On bojuje, aby jí nepropadl jo? Aha ![]()
@Annabela11 píše:
Hm…a není rozdajnej i ten tvůj, když se takhle snadno nechá
Asi bude docela blbej, když to ani neumí ukočírovat z pozice šéfa… ![]()