Napsat sokyni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.6.20 20:50
@My Melody píše:
Zakladatelko, ja vim, lehce se nam teoretizuje za klavesnici, nejsme ve tve situaci, presto…o lasku se neprosi, ani se neprikazuje… on te nemiluje, nejsi pro nej fascinujici, proto ho zajimaji jine zeny, nema te ani natolik rad, aby ti neublizoval flirtem s jinou zenou…at si za ni jde a zavre dvere zvenku. Zadne lepsi reseni mi nenapada. Jak si chces prikazem a zakazem a prosenim vynucovat jeho lasku? To nejde.Příspěvek upraven 11.06.20 v 11:30

Ano to je pravda, proikazovat lásku nejde, a neměla bych bojovat já o něho, ale on o mě. To já vše chápu a vím, ale je to těžké. Nejradši bych ze sebe udělala chytří horákyně, a natrela to lstivě oboum :think: tak moc to bolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.20 20:57
@snee píše:
No zakladatelko mě ještě napadlo..že sociální sítě v dnešní době mají velkou moc..pokud ji má v přátelích, můžeš ho označovat na fotkách, kde budete vypadat šťastně a spokojeně, můžeš mu na zeď napsat jak ho miluješ, poslat mu tam srdíčko, on ti to třeba bude opětovat a ji by to mohlo odradit..ale to jen v případě, že tvůj přítel je ten typ, kterému takové věci nevadí.. :think: :nevim:

Přítel nemá sociální síť fb apod. Pouze používá wats up

• Citovat
  • Upravit
1876
16.6.20 23:00
@Anonymní píše:
Jenomže jak zarazit, když bude chtít bude psát tak i tak. Říkala jsem si nijakou chytráckou lest vymyslet, ale jelikož mnou cloumaji pocity nic mě nenapadá. [/cit
Měla bys ji poděkovat!!! Ukázala ti co je ten tvůj zač už v zárodku, takhle se necháš ponizovat, to je mazec tohle…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
16.6.20 23:01

Měla bys ji poděkovat!!! Ukázala ti co je ten tvůj zač už v zárodku! takhle se ponizovat dokážou fakt jen baby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
16.6.20 23:02
@Anonymní píše:
Nejhorší je a je to fakt blbý, že semnou chce sex…A přitom si vypisuje s onou

Tak mu dej, dělá si z tebe hadru na zem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.20 00:20

Tebe má po ruce, ona je „tam venku“ a láká. Holka tady asi nevyhraješ. Zažila jsem to a napsala jí. Hodně blbý rozhodnutí! Byla jsem za žárlivou trapku a stejně jsem ničemu nepomohla. Podvedl mě s ní a ne jednou. Je to asi tak. Když na něj budeš tlačit a dávat ultimáta, bude ona ta lákavější. Když mu řekneš: Hele, mě už to nebaví a nelíbí se mi, že to s ní nedokážeš utnout, tak si dáme pauzu, jo?" Tak se s ní možná vyspí a chvíli to s ní potáhne, ale rychle si uvědomí, že mu chybíš a že udělal chybu (možná). A taky ona už ho pak nebude možná chtít. Ta moje ho odkopla okamžitě, když jsem se s ním rozešla. Chtěla ho jen proto, že byl zadaný a ona si chtěla dokázat, že ho může přetáhnout od jiné. Opuštěný jí už tak zajímavý nepřipadal. Držím palce a zachovej si důstojnost - tu ženskou ;)

• Citovat
  • Upravit
káťa
17.6.20 08:41

Kdyby si s ní přítel nechtěl vypisovat, tak to vyřídí během minuty.
Evidentně si s ní psát chce. Psát ji je akt absolutního zoufalství. Vyřídila bych si to s přítelem, ten je toho příčinou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.20 21:09
@Anonymní píše:
Tebe má po ruce, ona je „tam venku“ a láká. Holka tady asi nevyhraješ. Zažila jsem to a napsala jí. Hodně blbý rozhodnutí! Byla jsem za žárlivou trapku a stejně jsem ničemu nepomohla. Podvedl mě s ní a ne jednou. Je to asi tak. Když na něj budeš tlačit a dávat ultimáta, bude ona ta lákavější. Když mu řekneš: Hele, mě už to nebaví a nelíbí se mi, že to s ní nedokážeš utnout, tak si dáme pauzu, jo?" Tak se s ní možná vyspí a chvíli to s ní potáhne, ale rychle si uvědomí, že mu chybíš a že udělal chybu (možná). A taky ona už ho pak nebude možná chtít. Ta moje ho odkopla okamžitě, když jsem se s ním rozešla. Chtěla ho jen proto, že byl zadaný a ona si chtěla dokázat, že ho může přetáhnout od jiné. Opuštěný jí už tak zajímavý nepřipadal. Držím palce a zachovej si důstojnost - tu ženskou ;)

Pauzu už jsme taky měli, ale dokud bydlíme pod jednou střechou, těžko se dá hovořit o pauze, spíš o odmítání sexu, ten už mám taky za sebou a bylo to ještě horší, než když teď sním spím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky