Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@snee píše:
No zakladatelko mě ještě napadlo..že sociální sítě v dnešní době mají velkou moc..pokud ji má v přátelích, můžeš ho označovat na fotkách, kde budete vypadat šťastně a spokojeně, můžeš mu na zeď napsat jak ho miluješ, poslat mu tam srdíčko, on ti to třeba bude opětovat a ji by to mohlo odradit..ale to jen v případě, že tvůj přítel je ten typ, kterému takové věci nevadí..![]()
Přítel nemá sociální síť fb apod. Pouze používá wats up
@Anonymní píše:
Jenomže jak zarazit, když bude chtít bude psát tak i tak. Říkala jsem si nijakou chytráckou lest vymyslet, ale jelikož mnou cloumaji pocity nic mě nenapadá. [/cit
Měla bys ji poděkovat!!! Ukázala ti co je ten tvůj zač už v zárodku, takhle se necháš ponizovat, to je mazec tohle…
Měla bys ji poděkovat!!! Ukázala ti co je ten tvůj zač už v zárodku! takhle se ponizovat dokážou fakt jen baby…
@Anonymní píše:
Nejhorší je a je to fakt blbý, že semnou chce sex…A přitom si vypisuje s onou
Tak mu dej, dělá si z tebe hadru na zem ![]()
Tebe má po ruce, ona je „tam venku“ a láká. Holka tady asi nevyhraješ. Zažila jsem to a napsala jí. Hodně blbý rozhodnutí! Byla jsem za žárlivou trapku a stejně jsem ničemu nepomohla. Podvedl mě s ní a ne jednou. Je to asi tak. Když na něj budeš tlačit a dávat ultimáta, bude ona ta lákavější. Když mu řekneš: Hele, mě už to nebaví a nelíbí se mi, že to s ní nedokážeš utnout, tak si dáme pauzu, jo?" Tak se s ní možná vyspí a chvíli to s ní potáhne, ale rychle si uvědomí, že mu chybíš a že udělal chybu (možná). A taky ona už ho pak nebude možná chtít. Ta moje ho odkopla okamžitě, když jsem se s ním rozešla. Chtěla ho jen proto, že byl zadaný a ona si chtěla dokázat, že ho může přetáhnout od jiné. Opuštěný jí už tak zajímavý nepřipadal. Držím palce a zachovej si důstojnost - tu ženskou ![]()
Kdyby si s ní přítel nechtěl vypisovat, tak to vyřídí během minuty.
Evidentně si s ní psát chce. Psát ji je akt absolutního zoufalství. Vyřídila bych si to s přítelem, ten je toho příčinou.
@Anonymní píše:
Tebe má po ruce, ona je „tam venku“ a láká. Holka tady asi nevyhraješ. Zažila jsem to a napsala jí. Hodně blbý rozhodnutí! Byla jsem za žárlivou trapku a stejně jsem ničemu nepomohla. Podvedl mě s ní a ne jednou. Je to asi tak. Když na něj budeš tlačit a dávat ultimáta, bude ona ta lákavější. Když mu řekneš: Hele, mě už to nebaví a nelíbí se mi, že to s ní nedokážeš utnout, tak si dáme pauzu, jo?" Tak se s ní možná vyspí a chvíli to s ní potáhne, ale rychle si uvědomí, že mu chybíš a že udělal chybu (možná). A taky ona už ho pak nebude možná chtít. Ta moje ho odkopla okamžitě, když jsem se s ním rozešla. Chtěla ho jen proto, že byl zadaný a ona si chtěla dokázat, že ho může přetáhnout od jiné. Opuštěný jí už tak zajímavý nepřipadal. Držím palce a zachovej si důstojnost - tu ženskou
Pauzu už jsme taky měli, ale dokud bydlíme pod jednou střechou, těžko se dá hovořit o pauze, spíš o odmítání sexu, ten už mám taky za sebou a bylo to ještě horší, než když teď sním spím.
Ano to je pravda, proikazovat lásku nejde, a neměla bych bojovat já o něho, ale on o mě. To já vše chápu a vím, ale je to těžké. Nejradši bych ze sebe udělala chytří horákyně, a natrela to lstivě oboum
tak moc to bolí.