Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Není svobodná čeká na svého manžela ať se vrátí z výkonu…asi potřebuje sponzora navíc a vrznout si.je to taková ta cuchtle rozdajna od pohledu
Uz jsem mu vse snad i vysvětlila, aby to utnul, a pokud me ma rad a chce byt semnou, at se vzchopi. Sex dlouho nebyl a poslední dobou zase je, ale nevím proč tak obrátil. Neumím dávat ultimáta, chytré ultimáta v tomto případě s tím nemám zkušenost. Tak mě napadlo že ji napíšu, ale blbý nápad. Já vím.
No mému chlapovi psát nějaká holka, a on by jí odepisoval a ještě by mi řekl že bojuje aby jí nepodlehl. No já bych mu hodně rychle ukázala kde jsou dveře. Ten by letěl jak špinavé prádlo.
Nebud blbá, nenech si sr*t na hlavu. Buď ať s ní přeruší veškerý kontakt nebo ať se sebere a jde.
Vyjdeš z toho jako psychopatická žárlivka.
Problém máš především ty sama se sebou, se svou nejistotou a s promítáním nejistoty do vnějších okolností a žárlivostí.
@Anonymní píše:
Není svobodná čeká na svého manžela ať se vrátí z výkonu…asi potřebuje sponzora navíc a vrznout si.je to taková ta cuchtle rozdajna od pohledu
To by tvůj přítel mohl taky pěkně blbě dopadnout. Nebojí se že si to s ním ten trestanec vyřídí? Ať si to radeji dobře rozmyslí.
No jak to teda má. to je nějaká zaměstnankyně- sekretářka a nebo v podniku někdo
To zní, jako bys svého chlapa snad omlouvala
Kdyby neměl o ní zájem, tak jí to snad dá normálně najevo. To je takový problém ji buď neodepisovat nebo ji normálně říct (chlap!), že o takovéhle dopisování mimo pracovní dobu nemá zájem? Vážně promluvit by sis měla s ním. Jí do toho nepleť, může si dělat co chce. Je snad na něm, jak se k tomu postaví. A on o ní vyloženě stojí. Bojuje, aby ji nepropadl
hahaha. Dobře si to zařídil. Kdyby opravdu chtěl, tak si s ní nepíše a snaží se s ní být naopak v kontaktu co nejméně. ![]()
@Janasas píše:
No jak to teda má. to je nějaká zaměstnankyně- sekretářka a nebo v podniku někdo
Zaměstnankyně pritel je šéf
@Ou píše:
Vyjdeš z toho jako psychopatická žárlivka.Problém máš především ty sama se sebou, se svou nejistotou a s promítáním nejistoty do vnějších okolností a žárlivostí.
Trefa, ale ať dělám co dělám nejde to ovlivnit
@Anonymní píše:
Zaměstnankyně pritel je šéf
no to chápu, ale to je nějaká sekretářka a nebo v podniku nějaká dělnice..
No tak to se ji asi nevyhne no.,… to jsem právě chtěla takto vědět.. tak to máš blbé, když to napíšu upřímně..
Je to sice mrcha ale ji na jednu stranu nic vycitat nemuzes, za to svemu chlapovi ano. Se ho zeptej jak by se citil on kdyby se karta obratila. Na rovinu tvuj chlap je zmrdecek, kdyby mu na tobe zalezelo tak to utne ona toho po case necha a mas klid. A je o to vic bezpaterni zmrdecek kdyz vi ze vis, ze si pisou. Spis bych ho byt tebou poslal do haje. Predpokladam, ze vis o co je v te konverzaci a neni to jen pratelsky pokec. Ja zazil neco podobneho, jedna moje byvala znamost si vypisovala se svym ex, ktery ji zval k sobe domu a daval ji navrhy na sex. Kdyz jsem se ji zeptal proc ho neposle do faku, tak mi rekla ze ho ma rada jako cloveka a ze nemam pravo ji rikat s kym se muze bavit a skym ne, coz je samozrejme pravda. A ja mel na druhou stranu pravo se s ni rozejit protoze jsem tohle nehodlal snaset.