Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
No ono je to podobny.. moc rozdílu v tom neni.. low carb ti nastartuje jojo efekt jako prase… už to musíš držet psk pořád.
to keto ale taky, dokonce i vice a ja chci ten LC drzet naporad, takze mi to nevadi.
@Klopotkova píše:
Doporučte mi taky něco, co bych mohla držet. Já mám dobré zkušenosti s přerušovaným půstem a chtěla bych tak nějak jíst zdravěji.
Jez min pečiva, vynech sladke, slazene nápoje atd.. Ja nejim pečivo vubec a vubec mi to nechybí..
@Ou píše:
Takže pokud ženě třeba páchne z úst, tak ji může partner zbít?Kdokoliv kdo řeší nezvládnutý konflikt pěstmi je násilník. Tečka.
Jinak tedy zakladatelko - jak ty, tak tvůj vyvolený jste zoufale nezralí, hlavně si proboha nepořizujte děti.
Příspěvek upraven 12.09.22 v 13:39
Tedy tohle bych od takové „psycholožky“ nečekala. Vůbec se nedivím, že ho ztřískala. Psycholožka by mohla vědět, že přesně k tomuto dochází při dlouhodobé frustraci.
Nic jiného si nezasloužil. Jak souvisí páchnutí z úst, kdy dejme tomu, za to člověk nemůže s tím, že to někdo dělá schválně a opakovaně své partnerce do obličeje?
@Tizie To by na něj ta ženská s páchnoucím dechem musela schválně furt dýchat aby cítil ten smrad to by pak bylo podobné ![]()
@Annabela11 píše:
@Tizie To by na něj ta ženská s páchnoucím dechem musela schválně furt dýchat aby cítil ten smrad to by pak bylo podobné
Ovšem po tom, co posvačila dobře rozleženej romadůr…..
Doporučte mi taky něco, co bych mohla držet. Já mám dobré zkušenosti s přerušovaným půstem a chtěla bych tak nějak jíst zdravěji.