Přítel a prdění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
13.9.22 12:02

Doporučte mi taky něco, co bych mohla držet. Já mám dobré zkušenosti s přerušovaným půstem a chtěla bych tak nějak jíst zdravěji.

• Citovat
  • Upravit
21593
13.9.22 12:05
@Královna Kosmíru píše:
No ono je to podobny.. moc rozdílu v tom neni.. low carb ti nastartuje jojo efekt jako prase… už to musíš držet psk pořád.

to keto ale taky, dokonce i vice a ja chci ten LC drzet naporad, takze mi to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.9.22 20:23
@Klopotkova píše:
Doporučte mi taky něco, co bych mohla držet. Já mám dobré zkušenosti s přerušovaným půstem a chtěla bych tak nějak jíst zdravěji.

Jez min pečiva, vynech sladke, slazene nápoje atd.. Ja nejim pečivo vubec a vubec mi to nechybí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
13.9.22 22:47
@Ou píše:
Takže pokud ženě třeba páchne z úst, tak ji může partner zbít?

Kdokoliv kdo řeší nezvládnutý konflikt pěstmi je násilník. Tečka.

Jinak tedy zakladatelko - jak ty, tak tvůj vyvolený jste zoufale nezralí, hlavně si proboha nepořizujte děti.

Příspěvek upraven 12.09.22 v 13:39

Tedy tohle bych od takové „psycholožky“ nečekala. Vůbec se nedivím, že ho ztřískala. Psycholožka by mohla vědět, že přesně k tomuto dochází při dlouhodobé frustraci.
Nic jiného si nezasloužil. Jak souvisí páchnutí z úst, kdy dejme tomu, za to člověk nemůže s tím, že to někdo dělá schválně a opakovaně své partnerce do obličeje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.9.22 08:37

@Tizie To by na něj ta ženská s páchnoucím dechem musela schválně furt dýchat aby cítil ten smrad to by pak bylo podobné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.9.22 14:31
@Annabela11 píše:
@Tizie To by na něj ta ženská s páchnoucím dechem musela schválně furt dýchat aby cítil ten smrad to by pak bylo podobné :mrgreen:

Ovšem po tom, co posvačila dobře rozleženej romadůr…..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky