Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Až na mého prvního jsem všechny dostala já. Mě vždy bavilo si snimi hrát a sledovat co vše jsou schopni udělat pro to aby mě dostali
byla jsem lumpík ![]()
Teď sem tam, když jdeme s kamarádkou po barech se třeba na nějakého usmeju, ať mi to dodá sebevědomí a vidím ze jsem chtěna i po dětech ale u toho to vždy zůstane. Doma mam úžasného chlapa, ale kdo se nepodívá i ve vztahu. Natož chlap ![]()
@Anonymní píše:
Dneska z mojí kamarádky vylezlo, že svého přítele v podstatě sbalila ona. Projevovala třeba 3× větší zájem než on a nakonec ji podlehlJe tu ještě někdo takový? Kdo sbalil svého partnera, nebo někdo komu nedělá problém ukázat muži opravdu zájem? A nehraje na „pravidlo“ že muž musí být ten lovec…Já teda chlapa naposled naháněla ve 20 a stalo se z toho virtuální přátelství, kdy se mi občas ozve i on
Jinak se mi povedlo v 17 sbalit svého prvního přítele, který měl v té době strašně nízké sebevědomí a s ženskýma ven nikdy nechodil
Ja sbalila partnera, sice jsem ho znala z drivejska, ale ja ho aktivne oslovila, kdyz si ke mne prisedl v hospudce na zahradce..po x letech jsem se dozvedela, ze si tam nesedl kvuli mne ale ze tam byl videt nejlepe fotbal v telce..ale to uz byl muj ![]()
Sveho manzela jsem si sbalila ja. Nejak ani nevim, co k tomu dodat, moc se mi libil, takovy stydlin to byl, tak jsem se ho ujala a uz jsme spolu 12 let.
Jen 2× se mi nekdo libil driv, nez nejak projevil zajem dotycny. Jednou to byla teda laska, „praskla“ mu to o me spolecna kamaradka, tak sebral odvahu driv. Pak to bylo hodne platonicke, ale mel pritelkyni, tak jsem se udrzela. Ale i ja, tupec pres vztahy, jsem videla, ze tam neco je. No, ja to proste nerada davam najevo. V realu mi to prijde proste takove…trapne. ![]()
My se setkali jen na dobrou šousta** a už jsme spolu 7 let a ještě jsme se přestěhovali do zahraničí. Přišlo to tak nějak oboustranně ![]()
Vtedy, ked sa mi to zdalo take „ozajstne“ by som nevedela povedat, kto koho zbalil. Bolo to vzajomne
Hodím očko, to jo, ale první krok očekávám od chlapa. Zatím to téměř vždycky vyšlo.
No, jak bych to řekla…nenaháním, ale u vetšiny mých chlapu jsem nejaký ten aktivní krok udělala
třeba jsem si za ním udělala výlet do zahraničí, jakože mrk mrk, chci poznat tu zemi ![]()
Taky se mi stalo, že jsem se do někoho zamilovala a on cítil tu energii a strhlo ho to ![]()
Kdyz se mi chlap libi a vidim, ze on se k nicemu poradne nema, tak mi nedela problem ho pozvat na rande jako prvni. Naposledy jsem takhle sbalila manzela, on by se k tomu nemel, protoze jsem se mu sice libila, ale kvuli jistym okolnostem se do niceho nechtel poustet. Tak jsem ho pozvala na rande, slovo dalo slovo a o par mesicu pozdeji jsme spolu zacali bydlet ![]()
Ne. Ani nahodou. No jeste tak to.
Tuhle cinnost prenechavam muzske casti lidstva.
A ani neflirtuju, nikdy jsem s nikym neflirtovala, bud se mi chlap hrozne libi a pak ho chci, takze jdu do toho naplno, co se ale stava velice vzacne, mne se malokto libi. Nebo se mi chlap nelibi, co se stava casto, nemuzes flirtovat s chlapem, na kterem okamzite vidis vsechny nedostatky fyzicke, psychicke, i metafyzicke. ![]()
Příspěvek upraven 12.09.22 v 15:08
Ale vlastne jednou jsem se pokousila o navazani kontaktu, slo o hudebnika, ktereho jsem uvidela na obrazovce, hrozne se mi libil a ja si pres par znamych zabezpecila vstup na jeho party. Mela jsem na platonicke zamilovani vek, to mne omlouva
. Nebalila bych ho, to neumim, ale chtela jsem se dostat do kontaktu s nim a pak by se uvidelo, co je zac. No, on je homosexual.
@lilith1 píše:
Ja sbalila partnera, sice jsem ho znala z drivejska, ale ja ho aktivne oslovila, kdyz si ke mne prisedl v hospudce na zahradce..po x letech jsem se dozvedela, ze si tam nesedl kvuli mne ale ze tam byl videt nejlepe fotbal v telce..ale to uz byl muj
Dneska z mojí kamarádky vylezlo, že svého přítele v podstatě sbalila ona. Projevovala třeba 3× větší zájem než on a nakonec ji podlehl
Je tu ještě někdo takový? Kdo sbalil svého partnera, nebo někdo komu nedělá problém ukázat muži opravdu zájem? A nehraje na „pravidlo“ že muž musí být ten lovec…Já teda chlapa naposled naháněla ve 20 a stalo se z toho virtuální přátelství, kdy se mi občas ozve i on
Jinak se mi povedlo v 17 sbalit svého prvního přítele, který měl v té době strašně nízké sebevědomí a s ženskýma ven nikdy nechodil