Balíte chlapy?

Anonymní
11.9.22 23:24

Balíte chlapy?

Dneska z mojí kamarádky vylezlo, že svého přítele v podstatě sbalila ona. Projevovala třeba 3× větší zájem než on a nakonec ji podlehl :lol: Je tu ještě někdo takový? Kdo sbalil svého partnera, nebo někdo komu nedělá problém ukázat muži opravdu zájem? A nehraje na „pravidlo“ že muž musí být ten lovec…Já teda chlapa naposled naháněla ve 20 a stalo se z toho virtuální přátelství, kdy se mi občas ozve i on :mrgreen: Jinak se mi povedlo v 17 sbalit svého prvního přítele, který měl v té době strašně nízké sebevědomí a s ženskýma ven nikdy nechodil

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.9.22 23:43

Až na mého prvního jsem všechny dostala já. Mě vždy bavilo si snimi hrát a sledovat co vše jsou schopni udělat pro to aby mě dostali :lol: byla jsem lumpík :lol:
Teď sem tam, když jdeme s kamarádkou po barech se třeba na nějakého usmeju, ať mi to dodá sebevědomí a vidím ze jsem chtěna i po dětech ale u toho to vždy zůstane. Doma mam úžasného chlapa, ale kdo se nepodívá i ve vztahu. Natož chlap :lol:

• Citovat
  • Upravit
12863
11.9.22 23:56
@Anonymní píše:
Dneska z mojí kamarádky vylezlo, že svého přítele v podstatě sbalila ona. Projevovala třeba 3× větší zájem než on a nakonec ji podlehl :lol: Je tu ještě někdo takový? Kdo sbalil svého partnera, nebo někdo komu nedělá problém ukázat muži opravdu zájem? A nehraje na „pravidlo“ že muž musí být ten lovec…Já teda chlapa naposled naháněla ve 20 a stalo se z toho virtuální přátelství, kdy se mi občas ozve i on :mrgreen: Jinak se mi povedlo v 17 sbalit svého prvního přítele, který měl v té době strašně nízké sebevědomí a s ženskýma ven nikdy nechodil

Ja sbalila partnera, sice jsem ho znala z drivejska, ale ja ho aktivne oslovila, kdyz si ke mne prisedl v hospudce na zahradce..po x letech jsem se dozvedela, ze si tam nesedl kvuli mne ale ze tam byl videt nejlepe fotbal v telce..ale to uz byl muj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
12.9.22 00:22

Sveho manzela jsem si sbalila ja. Nejak ani nevim, co k tomu dodat, moc se mi libil, takovy stydlin to byl, tak jsem se ho ujala a uz jsme spolu 12 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
12.9.22 01:04

Jen 2× se mi nekdo libil driv, nez nejak projevil zajem dotycny. Jednou to byla teda laska, „praskla“ mu to o me spolecna kamaradka, tak sebral odvahu driv. Pak to bylo hodne platonicke, ale mel pritelkyni, tak jsem se udrzela. Ale i ja, tupec pres vztahy, jsem videla, ze tam neco je. No, ja to proste nerada davam najevo. V realu mi to prijde proste takove…trapne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
12.9.22 04:06

My se setkali jen na dobrou šousta** a už jsme spolu 7 let a ještě jsme se přestěhovali do zahraničí. Přišlo to tak nějak oboustranně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
12.9.22 04:26

Vtedy, ked sa mi to zdalo take „ozajstne“ by som nevedela povedat, kto koho zbalil. Bolo to vzajomne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.9.22 05:28

Hodím očko, to jo, ale první krok očekávám od chlapa. Zatím to téměř vždycky vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
12.9.22 07:17

No, jak bych to řekla…nenaháním, ale u vetšiny mých chlapu jsem nejaký ten aktivní krok udělala :lol: třeba jsem si za ním udělala výlet do zahraničí, jakože mrk mrk, chci poznat tu zemi :lol:

Taky se mi stalo, že jsem se do někoho zamilovala a on cítil tu energii a strhlo ho to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
12.9.22 08:10

Kdyz se mi chlap libi a vidim, ze on se k nicemu poradne nema, tak mi nedela problem ho pozvat na rande jako prvni. Naposledy jsem takhle sbalila manzela, on by se k tomu nemel, protoze jsem se mu sice libila, ale kvuli jistym okolnostem se do niceho nechtel poustet. Tak jsem ho pozvala na rande, slovo dalo slovo a o par mesicu pozdeji jsme spolu zacali bydlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
12.9.22 11:24

Já jsem sbalila manžela :lol: moc se mi líbil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
12.9.22 12:12

3× větší zájem? Jak se to měří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
12.9.22 14:55

Ne. Ani nahodou. No jeste tak to. :) Tuhle cinnost prenechavam muzske casti lidstva.

A ani neflirtuju, nikdy jsem s nikym neflirtovala, bud se mi chlap hrozne libi a pak ho chci, takze jdu do toho naplno, co se ale stava velice vzacne, mne se malokto libi. Nebo se mi chlap nelibi, co se stava casto, nemuzes flirtovat s chlapem, na kterem okamzite vidis vsechny nedostatky fyzicke, psychicke, i metafyzicke. :)

Příspěvek upraven 12.09.22 v 15:08

• Citovat
  • Upravit
My Melody
12.9.22 15:01

Ale vlastne jednou jsem se pokousila o navazani kontaktu, slo o hudebnika, ktereho jsem uvidela na obrazovce, hrozne se mi libil a ja si pres par znamych zabezpecila vstup na jeho party. Mela jsem na platonicke zamilovani vek, to mne omlouva :). Nebalila bych ho, to neumim, ale chtela jsem se dostat do kontaktu s nim a pak by se uvidelo, co je zac. No, on je homosexual.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
12.9.22 15:09
@lilith1 píše:
Ja sbalila partnera, sice jsem ho znala z drivejska, ale ja ho aktivne oslovila, kdyz si ke mne prisedl v hospudce na zahradce..po x letech jsem se dozvedela, ze si tam nesedl kvuli mne ale ze tam byl videt nejlepe fotbal v telce..ale to uz byl muj :lol:
:)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí