Balíte chlapy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8330
24.9.22 10:34
@vejilka píše:
Protože snad každému chlapovi zájem od pohledné ženy zalichotí a minimálně o ní pak přemýšlí

presne tohle jsme tu napsal, jako chlap, o kousek vyse,
hned to panove zesmesnili, podle nich jsou to priserky,
a to prece neni tvuj pripad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22101
24.9.22 12:14
@vejilka píše:
Protože snad každému chlapovi zájem od pohledné ženy zalichotí a minimálně o ní pak přemýšlí

No to platí oboustraně.

Ale co jsem pochopil až pozdě je že mluvit/flirtovat s holkama jsem se moh naučit daleko lehčejc se staršími dámami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.9.22 12:18

Nahodila jsem udičku.. on by si na mě netroufnul a pak už jsem to tak nějak nechala na něm.. ale vybrala jsem si ho já

• Citovat
  • Upravit
22101
24.9.22 12:23
@ludmilaadamkova píše:
Nahodila jsem udičku.. on by si na mě netroufnul a pak už jsem to tak nějak nechala na něm.. ale vybrala jsem si ho já
… co doufal jsi dobýt se toužilo vzdát co my chlapi o tom můžem znát :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.9.22 12:26
@KalamityJohn píše: … co doufal jsi dobýt se toužilo vzdát co my chlapi o tom můžem znát :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6901
24.9.22 13:35
@KalamityJohn píše:
No to platí oboustraně.Ale co jsem pochopil až pozdě je že mluvit/flirtovat s holkama jsem se moh naučit daleko lehčejc se staršími dámami.

Ano, to je pravda. Protože starší ženy, jak jsou již zkušenější, tak umí daleko lépe flirtovat bez toho, aniž by čekaly od toho něco víc. Mají to jako hru. Jsou pohotové, umí správně muži zalichotit, hezky namotat. Již několikrát se mi stalo, že mě zastínila strarší, klidně i oplacanější žena. A chlapi se kolem ní jen motali. Já když jsi vzpomenu, když mi bylo 20, tak jsem flirtovat vůbec neuměla. Pokud po mě šel nějaký kluk, tak jsem to nebrala vůbec jako hru, ale hned jsem viděla v tom něco víc a asi působila křečovitě. Teď je mi 30, pořád jsem tedy hrozně stydlivá, pokud mě někdo hrozně moc bere, ale už je to se mnou takové lepší a mám ráda takový ten jemný flirt. Oční kontakt, úsměv. A hrooozně moc mi udělá hezky, pokud mě osloví sám od sebe sympatický muž bez toho, abych vysílala signály. To si zapamatuji i tvář toho muže i roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andromeda81
24.9.22 14:10
@Sonarka píše:
Ne, nebalim…max se na nej usmeju :) Me vzdy musel sbalit chlap a nekdy to trvalo sakra dlouho :mrgreen: Ex pritele jsem odmitala rok :D Ostatne ja si vybirat neumim, vzdy, kdyz jsem si chlapa vyhlidla ja jako prvni, tak to nedopadlo…kdezto, kdyz me zacal balit chlap, tak casto i presto, ze se mi zprvu nelibil, se to casem zmenilo a byla z toho big love :P Takze uz radeji nikoho nebalim… :) Hlavne se mi libi spis plasi muzi a muj zajem, by je mohl znacne vykolejit… :mrgreen: Nechavam to na nich a je to tak lepsi pro vsechny zucastnene ;)

Plaší muži? A není zde spíš riziko že tě neoslovi? Já takhle tajné milovala několik kluků a později po letech jsem zjistila, že ty sympatie byli vzájemné, ale prostě nikdo jsme si netrofli toho druhého oslovit. Jenže když jsme si to řekli, tak už jsme dávno měli každý rodinu někde jinde.

• Citovat
  • Upravit
34322
24.9.22 14:23
@Andromeda81 píše:
Plaší muži? A není zde spíš riziko že tě neoslovi? Já takhle tajné milovala několik kluků a později po letech jsem zjistila, že ty sympatie byli vzájemné, ale prostě nikdo jsme si netrofli toho druhého oslovit. Jenže když jsme si to řekli, tak už jsme dávno měli každý rodinu někde jinde.

Jojo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
24.9.22 14:23
@Andromeda81 píše:
Plaší muži? A není zde spíš riziko že tě neoslovi? Já takhle tajné milovala několik kluků a později po letech jsem zjistila, že ty sympatie byli vzájemné, ale prostě nikdo jsme si netrofli toho druhého oslovit. Jenže když jsme si to řekli, tak už jsme dávno měli každý rodinu někde jinde.

Tak v dnesni dobe maji i tihle nesmeli sanci oslovit skrz psani, messenger a pod…to dela hodne lidi. Driv to bylo horsi no… :)

• Citovat
  • Upravit
80319
24.9.22 14:28
@lilith1 píše:
Ja sbalila partnera, sice jsem ho znala z drivejska, ale ja ho aktivne oslovila, kdyz si ke mne prisedl v hospudce na zahradce..po x letech jsem se dozvedela, ze si tam nesedl kvuli mne ale ze tam byl videt nejlepe fotbal v telce..ale to uz byl muj :lol:
:palec: tak to je top
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
24.9.22 19:05
@Pesimistaa píše:
ony casto ty „priserky“ byly prvni zadane nebo rovnou vdane, takze vetsinou vypadly z menu velmi rychle, casto prave ty hezci mivaly problemy si vybrat a zkousely kde koho,
takze bych ani tam nehovoril o „priserkach“, ale obcas spise „zoufalkach“

Jo jo, vybíraly až přebraly :dance:

• Citovat
  • Upravit
8330
24.9.22 20:40
@Kutil Tom píše:
Jo jo, vybíraly až přebraly :dance:

ona to nemusi byt vzdy pravda, spise jsem mel pocit, ze na ty modelky se lepi ruzni nalesteni seladoni a barovi povaleci,
takze ostatni nemeli casto sanci,
kdyz ma holcina zakladni inteligenci posle seladona do nekam a lovi sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6710
24.9.22 20:42
@Pesimistaa píše:
ona to nemusi byt vzdy pravda, spise jsem mel pocit, ze na ty modelky se lepi ruzni nalesteni seladoni a barovi povaleci,
kdyz ma holcina zakladni inteligenci posle seladona do nekam a lovi sama

Problem moze byt aj v tom, ze prave ti, ktori si na take zeny trufnu, maju dost odstrasujuce spravanie. A to tym zenam moze chlapov tak trocha znechutit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
24.9.22 20:58
@Pesimistaa píše:
kdyz ma holcina zakladni inteligenci posle seladona do nekam a lovi sama

Prostě to měly v rukou především ony samy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky