Balíte chlapy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
13.9.22 16:34
@Lenka_Hal píše:
Tak vysunutej zadek muzes mit taky, staci spravny sport. S tema nozdrama uz by to bylo krapet slozitejsi. :think: :mrgreen:
:) Lenka, jako zcasti ano, sportem jde lecos udelat, ale neni to to ono :), nektere cernosky a cernosi maji tak nejak zvlastne vysunutej zadek, ze to proste sportem nedas, to je asi nejspis o prehnuti stavcu, nebo co. :D
A ty nozdry :mrgreen: no, cernosi si je nechavaji na plastice zuzovat, pomatena Melody tam nakluse a necha si je rozsisit az po usi a je po problemu. Asi jak v tom filmu od Polivky udelali poradnej frnak Goldflamovi. :)
  • Citovat
  • Upravit
21593
13.9.22 17:05
@My Melody píše:
To neni o tom, jestli mas rada nejakou rasu, vlastni, nebo cizi, to je ciste o vizualnim umeni, nic jine v tom neni a protoze vkus je individualni zalezitost, kazdemu se muze libit neco jiny. Nekomu se libi blondavej, vysokej severan, jinemu uzemcistej, tmavej jizan, no a mne se l bi mulati a cernosky.Jinak ja teda nemuzu rict, ze mam rada najakou rasu, ja mezi rasy davam rovnitko a mam rada vlastni stejne jak jakoukoli jinou, nerozlisuju to.

ja jsem taky estet a nic estetickeho na cernosich nevidim. Cili, o estetickem citeni to neni a ano, dost to zavani jakousi glorifikaci te rasy. Osobne to nemam rada a je jedno, o jakou rasu jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
13.9.22 17:08

Ano sbalila jsem si svého chlapa kterého jsem si vyhlidla…pác čekat na koho zbydu… To by mohlo taky dopadnout špatně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
My Melody
13.9.22 17:42
@warita píše:
ja jsem taky estet a nic estetickeho na cernosich nevidim. Cili, o estetickem citeni to neni a ano, dost to zavani jakousi glorifikaci te rasy. Osobne to nemam rada a je jedno, o jakou rasu jde.

Jejda, Warita, vzdyt vkus je individualni, prave proto se nam nemuze libit vsem stejne, ty na tom nic hezkeho nevidis, ja ano, a mam kamosku, ktere se libi aziatky, ale to neznamena, z by mela vic rada jejich rasu, jak bilou.

Proc maloval Titian, Botticelli rusovlasky, chtel tim dat najevo, ze rusovalsky jsou neco vic, jak cernovalsky? Ne. Proc Gaugin maloval Polynezanky a byl jejich krasou fascinovanej? Chtel tim rict, ze beloska je neco mene a zavrhl vlastni rasu? Ne. Proc maloval Degas furt vyhuble baletky? Proc v nich videl krasu? Chtel tim rict, ze tluste jsou neco mene? Ne.

Příspěvek upraven 13.09.22 v 17:51

• Citovat
  • Upravit
My Melody
13.9.22 17:46
@ludmilaadamkova píše:
Ano sbalila jsem si svého chlapa kterého jsem si vyhlidla…pác čekat na koho zbydu… To by mohlo taky dopadnout špatně :mrgreen:

A ted si to obrat, predstav si, ze by rekl tvuj chlap: Nezbalil jsem ji, musel jsem cekat, na koho zbydu.

Ta veta proto podle mne nema logiku. :). Ale nejen kvuli tomu, nema logiku z vic duvodu.
Cim nerikam, ze je spatne, ze jsi ho zbalila ty, jen ze to nejde takto postavit, protoze pak tim druhou stranu das do pozice, ktere jsi se ty chtela vyhnout.

• Citovat
  • Upravit
8558
14.9.22 00:09

Kdybych balila chlapa, měla bych dojem, že je to z jeho strany málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
14.9.22 01:19
@Cimada píše:
Kdybych balila chlapa, měla bych dojem, že je to z jeho strany málo.

Podobne.

Bych se ptala : " Nelibim se mu? Je tak nesmelej? Neveri si? Je stydlivej? Co mu je, je depresivnej? Je zadanej? A je vubec na holky? :D

Pokud se mu nelibim, nema zmysl ho balit. Pokud je nesmelej stydlin, neni zrovna muj typ. Pokud je zadanej, nezajima me. ( Ale alespon je charakter, je verny a nebali mne :) ).

Ale vzdy to probihalo tak nejak vzajemne, ze se libime jeden druhemu a zamilujeme se, jen ty prvni kroky nechavam na chlapovi, nikdy jsem nevystartovala po chlapovi prvni.

Ale nevidim na tom nic spatne, pokud je to naopak, kazda to samozrejme muze mit jinak. Hlavne, ze ten vztah pak funguje.

• Citovat
  • Upravit
2647
14.9.22 05:29
@Anonymní píše:
Dneska z mojí kamarádky vylezlo, že svého přítele v podstatě sbalila ona. Projevovala třeba 3× větší zájem než on a nakonec ji podlehl :lol: Je tu ještě někdo takový? Kdo sbalil svého partnera, nebo někdo komu nedělá problém ukázat muži opravdu zájem? A nehraje na „pravidlo“ že muž musí být ten lovec…Já teda chlapa naposled naháněla ve 20 a stalo se z toho virtuální přátelství, kdy se mi občas ozve i on :mrgreen: Jinak se mi povedlo v 17 sbalit svého prvního přítele, který měl v té době strašně nízké sebevědomí a s ženskýma ven nikdy nechodil

Já nějaká hloupá pravidla taky neřeším. Někdy jsem byla aktivní já, ale většinou se motali kluci kolem mě. Jsem taková specifická a proto zajímavá. :mrgreen: Co pro holky a učitele bylo divné a špatně, to pro kluky bylo zvláštní a dobré poznat. Navíc se vlivem mé hyperaktivity cítili velmi chtění, protože byli, a to jim šimralo ego. Všechno víc prožívám, tedy i to příjemné, a tak jsem vášnivější, přítulnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.9.22 23:38

Ne, nebalim…max se na nej usmeju :) Me vzdy musel sbalit chlap a nekdy to trvalo sakra dlouho :mrgreen: Ex pritele jsem odmitala rok :D Ostatne ja si vybirat neumim, vzdy, kdyz jsem si chlapa vyhlidla ja jako prvni, tak to nedopadlo…kdezto, kdyz me zacal balit chlap, tak casto i presto, ze se mi zprvu nelibil, se to casem zmenilo a byla z toho big love :P Takze uz radeji nikoho nebalim… :) Hlavne se mi libi spis plasi muzi a muj zajem, by je mohl znacne vykolejit… :mrgreen: Nechavam to na nich a je to tak lepsi pro vsechny zucastnene ;)

• Citovat
  • Upravit
My Melody
15.9.22 02:54
@warita píše:
ja jsem taky estet a nic estetickeho na cernosich nevidim. Cili, o estetickem citeni to neni a ano, dost to zavani jakousi glorifikaci te rasy. Osobne to nemam rada a je jedno, o jakou rasu jde.
:) Warita, uz vim jak ti vysvetlim neco, co vysveltit nejde :), ale pres hudbu ti muj vkus mozna trochu priblizim.
U mne to zacalo muzikou, miluju soulove citeni ve zpevu, mam rada slow blues… no a to je cerna hudba puvodne. A kdyz leta obdivujes, jak zpivaji nekteri cernosi, cernosky, tak se ti zacnou libit celi, oni mavaji jinou barvu hlasu, jak belosi, cernosske zpevacky maji casteji takove vic zastrene, hluboke, altove, draplave hlasy, to je presne barva hlasu, kterou miluju. No tak k tomu nadhernemu, expresivnimu, emotivnemu, hlubokemu, draplavemu hlasu zacnes asociovat i ten vyraznej vzhled, se ti to spoji a libi se ti to jak celek.

A pak, ja ziju v multikulti prostredi, jsem zvykla na to, ze se to kolem hemzi barvami a ruznymi kulturami, takze pro mne jako pro bledou Europanku je zajimavejsi, co nemame u nas doma, pro mne jsou nektere ty domorode zeny a muzi neskutecne zajimavi a nadherni. Ja je nekdy poporosim o dovoleni, jestli si je muzu vyfotit, delam kolekci fotoportretu, starci, zeny, muzi, nekteri se foti radi… neni v tom mem obdivu k jejich, pro mne exotickemu puvabu, ale nic sexualni a neni v tom vubec nic, co by vyzdvihovalo jednu rasu a ponizovalo jinou.
Neznasim rasizmus jakehokoli druhu, nikdy bych nedavala jednu rasu vis a jinou niz, to se mi bytostne protivi.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
15.9.22 03:30
@Sonarka píše:
Ne, nebalim…max se na nej usmeju :)Me vzdy musel sbalit chlap a nekdy to trvalo sakra dlouho :mrgreen: Ex pritele jsem odmitala rok :D Ostatne ja si vybirat neumim, vzdy, kdyz jsem si chlapa vyhlidla ja jako prvni, tak to nedopadlo…kdezto, kdyz me zacal balit chlap, tak casto i presto, ze se mi zprvu nelibil, se to casem zmenilo a byla z toho big love :P Takze uz radeji nikoho nebalim… :) Hlavne se mi libi spis plasi muzi a muj zajem, by je mohl znacne vykolejit… :mrgreen: Nechavam to na nich a je to tak lepsi pro vsechny zucastnene ;)

Tak to mame stejne, Sonarka, taky me vzdy zbalil chlap a kdysi to trvalo, byla jsem opatrna. Postupne se to menilo a se soucasnym to slo naopak rychlo. Kdyz ti huci instinkt jak nikdy predtim, ze: ANO, tak neni proc otalet. :)

• Citovat
  • Upravit
229
15.9.22 07:36

@My Melody Tady to zavání úchylkou až to hezký není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.9.22 12:47
@My Melody píše:
Tak to mame stejne, Sonarka, taky me vzdy zbalil chlap a kdysi to trvalo, byla jsem opatrna. Postupne se to menilo a se soucasnym to slo naopak rychlo. Kdyz ti huci instinkt jak nikdy predtim, ze: ANO, tak neni proc otalet. :)

Ano, to je pravda…se soucasnym to slo taky pomerne rychle…proste to bylo ono :)

• Citovat
  • Upravit
41
15.9.22 13:03

Dneska už starý vzory nejsou v módě a spoustě chlapů zájem lichotí. Takže proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
15.9.22 13:51
@Traceyy píše:
@My Melody Tady to zavání úchylkou až to hezký není

No ano, pro tebe to je uchylka, protoze ty maj jinej konicek. Nechodis na vystavy fotografiii, nectes v oblicejich… nekoukas na Hanakove filmy, ktery tocil staricke lidi v jejich prostredi, nevzdelane, kultivovane jen prostym zivotem a pritom tak nadherne hluboke a pravdive.

Ja ziju aktualne v tropech, ( info kde konkretne, nechci davat na net ) Chodim fotit domorodce v jejich prostredi, chodim na mista, kde neni nic, zadna kultura, nic, jen ocean a osady domorodcu… fotim ty stare, vraskave obliceje, lidi s pohledy, ktere rikaji vse o jejich zivote.

Ziji v chudobe… koureni marihuany je normalka, bezna soucast. Jejich tradicnej zpusob zivota uz neplati, rozpada se jim, a to co jim nabizi „nova doba“ : televize, mobily jim ukazuji, co by mit meli, jak by zit meli a nemuzou a stupiditou a konzumem je to nici jeste vic. Jsou v bodu, kdy se stare rozpadlo a nove jeste neni.

Fotim deti, ktere maji pohledy dospelych… a taky deti, ktere maji pohledy plne nadeji, deti, ktere nechteji zit, jak jejich rodice, jenze jak z toho ven?
Fotim nedherne, tmave pohledy divek.
Fotim vraskave obliceje zen, s cernymi hlubokymi pohledy, ktere mluvi o rezignaci, o prijeti…fotim vraskave tvare muzu, poznacene cigaretami a sluncem…fotim tvare kluku, kteri jsou zhuleni marihuanou… a chteji delat neco smysluplny se svym zivotem. Nekteri vystuduji ve meste a pak odchazeji… vetsina zustava, pripoutana k oceanu, ktery je zivi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky