Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Až na mého prvního jsem všechny dostala já. Mě vždy bavilo si snimi hrát a sledovat co vše jsou schopni udělat pro to aby mě dostalibyla jsem lumpík
Teď sem tam, když jdeme s kamarádkou po barech se třeba na nějakého usmeju, ať mi to dodá sebevědomí a vidím ze jsem chtěna i po dětech ale u toho to vždy zůstane. Doma mam úžasného chlapa, ale kdo se nepodívá i ve vztahu. Natož chlap
Tomu moc nerozumím. Všecky jsi dostala ty, ale oni dělali všecko pro to, aby dostali tebe? Tak kdo koho teda dostával? ![]()
Já to chápu tak, že když balí ženská, tak se snaží ona - navrhuje rande, zve na schůzky, dělá na něho oči, vysekává poklony, opakovaně třeba zkouší ho dostat. Toto ne, to jsem nikdy nedělala.
Ale to, že nahodím udičku, čekám jestli se chytne a pak už to nechávám na něm, to jo. To, že třeba naznačím zájem klidně jo, ale tu balící část přenechávám na chlapovi, v tom bych se necítila komfortně.
A znám jednu, co si prostě na chlapa počká, např. na pracovní večerní akci v hospůdce - u záchodků a tam na něj natvrdo vyjede. Většinou jí to vyjde. Když se najde výjimka, co odolá, tak je pak holka neuvěřitelně mstivá.
@Anonymní píše:
Až na mého prvního jsem všechny dostala já. Mě vždy bavilo si snimi hrát a sledovat co vše jsou schopni udělat pro to aby mě dostalibyla jsem lumpík
Teď sem tam, když jdeme s kamarádkou po barech se třeba na nějakého usmeju, ať mi to dodá sebevědomí a vidím ze jsem chtěna i po dětech ale u toho to vždy zůstane. Doma mam úžasného chlapa, ale kdo se nepodívá i ve vztahu. Natož chlap
Taky moc nechápu, jak jsi je aktivně balila a co oni vše museli udělat a jaký jsi byla lumpík. A chození s kamarádkou po barech a usmívání se tam a myslení si, jak jsem žádaná, tak to snad ani nekomentuju ![]()
A je balení třeba pohledem naznačit, že chci být zabalena?
Jinak když to vezmu zpětně, tak to většinou bylo nějaký takový vzájemný. Prostě jsme si padli do oka.
Nicméně kdybych mohla vrátit čas, asi bych byla v tomto aktivnější. No, teď už mám svůj věk a kojím, tak nemůžu moc blbnout.
Mám trochu pocit, že mi v životě něco uteklo. Ale zaplať pánbůh za miminko.
Zpětně hodnoceno… Lépe když si vyberu já, než čekat kdo si vybere mě.
Ano, jednou. Byl to pro mě velice zajímavý muž a tak jsem za ním šla a řekla jsem mu, že se mi líbí.
Cítil to úplně stejně, ale protože byl starší a navíc v pozici, kdy by takový projev zájmu z jeho strany nebyl korektní, sám by byl prvni krok nikdy neudělal. Nakonec to mezi námi nedopadlo, ale nelituji, že jsem tehdy sebrala odvahu.
@Lorre píše:
To existuje? Já že to je jen ve filmech takový ženy, co bali takhleUž vidím že ji odstrcim a ona mi rozflaka pacidlem auto. By byla dobrá scéna do dramatickeho filmu
Hele, nevěřila bych tomu taky. Tak je pravda, že odolá málokdo a holka je šikovná, její kariéra stoupá strmě vzhůru. ![]()
Ale zažila jsem, jak jeden z nadřízených odolal a pak po něm drsně jela, obvinila ho z bossingu, psala jeho ženě anonymy atd. Prostě zhrzené ego ženské je asi ještě horší něž zhrzené chlapské ![]()
@My Melody píše:
cernosky, mulatky, neni v tom nic sexualni, jen obdiv esteta, obdivuju jejich kavovou plet, cerne, vlnite vlasy, expresivne crty, expresivni pusu, nozdry.
to je jak z konskeho trhu, ten popis
@Pesimistaa píše:
to je jak z konskeho trhu, ten popis
Protoze se na lidske telo nekoukas pohledem esteta, pohledem sochare, ktery obdivuje tvary, barvy, expresivitu, proto se ti to zda jak popis z konskeho trhu.
Odkdy ziju v prostredi, kde jsou i barevni, koukam na nich a libi cim dal tim vic. Kdybych se
jeste jednou narodila, chtela bych byt cernoska, vysoka, jak ti z kmene Masaju. Chtela bych mit vysunutej zadek, mit vyraznou pusu, nozdry, cerne vlnite vlasy, jak je maji nektere misenkyne a chtela bych mit ten cernej, draplavej, altovej hlas a zpivat emoce, cistej soul…a chtela bych mit kreolsky prizvuk z Antilles, z Karibiku, strasne se mi libi, ale nejde to naucit.
![]()
@bigl píše:
Hele, nevěřila bych tomu taky. Tak je pravda, že odolá málokdo a holka je šikovná, její kariéra stoupá strmě vzhůru.
Ale zažila jsem, jak jeden z nadřízených odolal a pak po něm drsně jela, obvinila ho z bossingu, psala jeho ženě anonymy atd. Prostě zhrzené ego ženské je asi ještě horší něž zhrzené chlapské
A to ja ti verim, pac jsme mely tu cest jednu takovou potkat.
Porekadlo rika, ze neni horsi zbran, jak je chlapem odmitnuta, zhrzena zena. ![]()
@My Melody píše:
Protoze se na lidske telo nekoukas pohledem esteta, pohledem sochare, ktery obdivuje tvary, barvy, expresivitu, proto se ti to zda jak popis z konskeho trhu.Odkdy ziju v prostredi, kde jsou i barevni, koukam na nich a libi cim dal tim vic. Kdybych se![]()
jeste jednou narodila, chtela bych byt cernoska, vysoka, jak ti z kmene Masaju. Chtela bych mit vysunutej zadek, mit vyraznou pusu, nozdry, cerne vlnite vlasy, jak je maji nektere misenkyne a chtela bych mit ten cernej, draplavej, altovej hlas a zpivat emoce, cistej soul…a chtela bych mit kreolsky prizvuk z Antilles, z Karibiku, strasne se mi libi, ale nejde to naucit.
![]()
Tak vysunutej zadek muzes mit taky, staci spravny sport. S tema nozdrama uz by to bylo krapet slozitejsi.
![]()
Ja mam rada svou vlastni rasu, ke ktere se hlasam a nemam rada, kdyz nekdo glorifikuje jakoukoliv rasu, jako by byla neco vic. Vsichni mame sve prednosti i slabinky.
@warita píše:
Ja mam rada svou vlastni rasu, ke ktere se hlasam a nemam rada, kdyz nekdo glorifikuje jakoukoliv rasu, jako by byla neco vic. Vsichni mame sve prednosti i slabinky.
To neni o tom, jestli mas rada nejakou rasu, vlastni, nebo cizi, to je ciste o vizualnim umeni, nic jine v tom neni a protoze vkus je individualni zalezitost, kazdemu se muze libit neco jiny. Nekomu se libi blondavej, vysokej severan, jinemu uzemcistej, tmavej jizan, no a mne se l bi mulati a cernosky.
Jinak ja teda nemuzu rict, ze mam rada najakou rasu, ja mezi rasy davam rovnitko a mam rada vlastni stejne jak jakoukoli jinou, nerozlisuju to.
A tak to ja se rada kouknu na hezke chlapy, jen jich je nejak malo, tech hezkych
. Ale ja se rada koukam i na hezke, zajimave zeny, fascinuji me napriklad cim dal, tim vic cernosky, mulatky, neni v tom nic sexualni, jen obdiv esteta, obdivuju jejich kavovou plet, cerne, vlnite vlasy, expresivne crty, expresivni pusu, nozdry.
Je normalni, ze se koukame na veci, ktere se nam libi, proc se nekouknout i na hezkeho chlapa, samozrejme diskretne.
Příspěvek upraven 12.09.22 v 15:22