Balíte chlapy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
15.9.22 14:51
@Zebrina píše:
Dneska už starý vzory nejsou v módě a spoustě chlapů zájem lichotí. Takže proč ne?

Protoze se mi libi, kdyz je chlap aktivnej, kdyz usiluje o zenu. Libi se mi, kdyz dela chlap vsechny ty silene a krasne veci kvuli zene.

A druhej duvod, proc nebalim chlapy, je, protoze snad neni chlap, ktery by odmitl zenu. ( nemyslim ted muze, kteri jsou zadani ) Takze zena muze sbalit vice- mene temer kazdeho. Na sex, ne na vztah. Takze kdybych balila chlapa, nema to pro mne zmysl, protoze by jaksi asi prirozene cekal, ze bude sex.
Ja sex bez lasky a zamilovani nechci, nezajimaji me muzi jen na sex.
Jenze kdybych chlapa balila na vztah, tak mi asi nejspis neprijde pritazlivej takovej chlap, kterej neumi dat nejavo, ze ji chce, neumi ji dat nejevo, jak moc se mu libi.
Zaroven ale nevidim nic spatne na tom, ze to jine zeny maji jinak, delaji jinak, nejsme stejni. Ja vysvetlila moji pozici, proc mam v teto veci tradicni nastaveni.

• Citovat
  • Upravit
24167
16.9.22 08:52
@Traceyy píše:
@My Melody Tady to zavání úchylkou až to hezký není

Přestože normálně považuju @My Melody za prolhanou, mírně pomatenou antivaxerku, v tomto případě se jí musím zastat… Je o trošku lepší, naž ty, jakožto ohavná rasistka… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.9.22 10:16
@My Melody píše:
Protoze se mi libi, kdyz je chlap aktivnej, kdyz usiluje o zenu. Libi se mi, kdyz dela chlap vsechny ty silene a krasne veci kvuli zene.A druhej duvod, proc nebalim chlapy, je, protoze snad neni chlap, ktery by odmitl zenu. ( nemyslim ted muze, kteri jsou zadani ) Takze zena muze sbalit vice- mene temer kazdeho. Na sex, ne na vztah. Takze kdybych balila chlapa, nema to pro mne zmysl, protoze by jaksi asi prirozene cekal, ze bude sex.
Ja sex bez lasky a zamilovani nechci, nezajimaji me muzi jen na sex.
Jenze kdybych chlapa balila na vztah, tak mi asi nejspis neprijde pritazlivej takovej chlap, kterej neumi dat nejavo, ze ji chce, neumi ji dat nejevo, jak moc se mu libi.
Zaroven ale nevidim nic spatne na tom, ze to jine zeny maji jinak, delaji jinak, nejsme stejni. Ja vysvetlila moji pozici, proc mam v teto veci tradicni nastaveni.

No tak když balím, tak asi i se sexem. A mířím na toho, koho chci.
Myslíš, že chlapi balí protože nemají s kým hrát šachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
16.9.22 13:24
@Zebrina píše:
No tak když balím, tak asi i se sexem. A mířím na toho, koho chci.
Myslíš, že chlapi balí protože nemají s kým hrát šachy?

Samozrejme, souhlas, kdyz chces sex, pak ma logiku, ze sbalis chlapa, vetsina muzu zenu neodmitne. Jenze ja psala, ze to mne zrovna nezajima.

Chlap te bali, protoze:

• libis se mu, pritahujes ho, chce nejen sex
  • je do tebe zamilovanej, chce nejen sex
  • chce jen sex
  • tak nejak ze zetrvacnosti, typ obsournik, bali kazdou zenskou, ktera jakz-takz ujde, neda jedna, da druha. Typ motylek, atd..
  • a pak mini kategorie, ruzni psychousi, kteri si pohravaji, libi se jim hazet udicky, natahovat zenskou, hrat si s ni, nebo takovej, co si furt musi neco dokozovat, atd.

Prvni 3 moznosti jsou nejcastejsi. Treti moznost me nezajima. Pro mne jsou zajimave jen prvni dve moznosti. V tom pripade proc bych balila chlapa ja, vzdyt mne bali on? :)

Příspěvek upraven 16.09.22 v 13:44

• Citovat
  • Upravit
6710
16.9.22 13:32

@My Melody chapem, ze podla teba je chlap ten, co to iniciuje. Ale v urcitom momente sa zena musi pridat, inak by z toho nic nebolo.
A myslim si, ze kazda zena to ma inak v tom, co povazuje za prejaveny zaujem od chlapa. Napr. jej nemusi robit problem ho oslovit, ale ten zaujem od neho citit potrebuje. Aj ked asi v ine podobe a intenzite ako napr. ty. V tomto sa vsetci budeme lisit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
16.9.22 13:38
@Mkmkz píše:
@My Melody chapem, ze podla teba je chlap ten, co to iniciuje. Ale v urcitom momente sa zena musi pridat, inak by z toho nic nebolo.
A myslim si, ze kazda zena to ma inak v tom, co povazuje za prejaveny zaujem od chlapa. Napr. jej nemusi robit problem ho oslovit, ale ten zaujem od neho citit potrebuje. Aj ked asi v ine podobe a intenzite ako napr. ty. V tomto sa vsetci budeme lisit.

Jasne, souhlas. Taky jsem to psala, ze je to vzajemny, ja jen ty prvni kroky nechavam na chlapa.

Rozdil je v tom, ze ja nespim s chlapem, ktery neni do mne zamilovanej a ja do nej. Tim padem me nezajima chlap, s kterym by byl mozna jen suk a pak se uvidi a tim padem nemam duvod chlapa balit.

A taky jsem napsala, ze na tom nevidim nic spatne, pokud zena bali chlapa, casy nasich babicek jsou pryc, svet se meni.

• Citovat
  • Upravit
6710
16.9.22 13:43
@My Melody píše:
Jasne, souhlas. Taky jsem to psala, ze je to vzajemny, ja jen ty prvni kroky nechavam na chlapa.

Rozdil je v tom, ze ja nespim s chlapem, ktery neni do mne zamilovanej a ja do nej. Tim padem me nezajima chlap, s kterym by by jen suk a tim padem nemam duvod chlapa balit.

A taky jsem napsala, ze na tom nevidim nic spatne, pokud zena bali chlapa, casy nasich babicek jsou pryc, svet se meni…

Ale ved chlapa nemusis balit na sex. Ale moze v tebe nieco vyvolat a mozes to nejakym sposobom prejavit (bez nejakych dalsich umyslov, skratka zareagovat). Hovorim o citoch / pocitoch voci nemu, jeho spravaniu. Samozrejme prejavit adekvatnym sposobom :)
Ale rozumiem, ako to myslis. A mas to nastavene tak, aby ti to vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
16.9.22 13:44

Byl nenápadnej a stydlivej, já koketující barmanka, bál se mě. Po dvou letech jsem si ho už pořádně všimla, byl perfektní. Sbalila jsem ho vcelku bez práce, byl devatenáctileté ucho :oops: Takže vlastně jo, impuls jsem dala já, on by seděl a civěl na mě dodnes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
16.9.22 13:58

@Mkmkz
Rozumies mi, o com pisem/

Idem do postele len s chlapom, ktery je do mna zamilovany. Je to strategia, ktoru som si vedome nevybrala, proste to tak mam odjakziva nastavene a ja tusim aj preco to tak je. Ma to logiku a tato strategia mi ( zatial ) vychadza. Idem do toho naplno, davam 100%, dam do toho vsetko.
Tato strategia je vlastne ochrana, prevencia zranenia. Neviem mat sex bez citov, tym padom, keby som ja balila chlapa, da si povedat kazdy, ale to ja nechcem, chcem lasku. A k nej sex samozrejme. : -)

Volakedy trvalo dlho, nez som si chlapa pustila k telu, musela som si byt viac-menej ista, ako to ma on so mnou a aspon trochu vediet, co je zac. So sucastnym to bolo rychle, verila som instinktu, tomu co citim, bola to laska na prvy pohlad.

• Citovat
  • Upravit
6710
16.9.22 14:02
@My Melody píše:
@Mkmkz
Rozumies mi, o com pisem/

Idem do postele len s chlapom, ktery je do mna zamilovany. Je to strategia, ktoru som si vedome nevybrala, proste to tak mam odjakziva nastavene a ja tusim aj preco to tak je. Ma to logiku a tato strategia mi ( zatial ) vychadza. Idem do toho naplno, davam 100%, dam do toho vsetko.
Tato strategia je vlastne ochrana, prevencia zranenia. Neviem mat sex bez citov, tym padom, keby som ja balila chlapa, da si povedat kazdy, ale to ja nechcem, chcem lasku. A k nej sex samozrejme. : -)

Volakedy trvalo dlho, nez som si chlapa pustila k telu, musela som si byt viac-menej ista, ako to ma on so mnou a aspon trochu vediet, co je zac. So sucastnym to bolo rychle, verila som instinktu, tomu co citim, bola to laska na prvy pohlad.

Ano. To chapem. Tiez to tak mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22102
16.9.22 14:23
@My Melody píše: :) Lenka, jako zcasti ano, sportem jde lecos udelat, ale neni to to ono :), nektere cernosky a cernosi maji tak nejak zvlastne vysunutej zadek, ze to proste sportem nedas, to je asi nejspis o prehnuti stavcu, nebo co. :D
A ty nozdry :mrgreen: no, cernosi si je nechavaji na plastice zuzovat, pomatena Melody tam nakluse a necha si je rozsisit az po usi a je po problemu. Asi jak v tom filmu od Polivky udelali poradnej frnak Goldflamovi. :)

Americký černošky jsou ze svých genetických dispozic častio frustrovaný - a nemyslm barvu kůže, ale právě tělesný typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
16.9.22 14:52
@KalamityJohn píše:
Americký černošky jsou ze svých genetických dispozic častio frustrovaný - a nemyslm barvu kůže, ale právě tělesný typ.

Ja vim. A asi nejen americky cernosky.
Kdyz mluvim u nas s domorodymi zenami a obdivuju jejich pro mne exotickej zjev a nekdy reknu spontanne: „jak hezke vlasy mate“…ony mi zas rikaji, ze jsem hezka ja a nechapou, co ja muzu videt hezke na nich.

• Citovat
  • Upravit
20.9.22 21:48

Ženy, nebalte chlapy, to nemá úroveň. Nechte je, ať se snaží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8331
20.9.22 23:02
@Mamhlucnehosouseda píše: Ženy, nebalte chlapy, to nemá úroveň. Nechte je, ať se snaží.

ale vis ty, jak nam to zvysuje sebevedomi,
kdyz krasna zenska projevi zajem,
to se neda odolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.9.22 23:15

No, zena kolikrat nemusi balit, staci si zaridit, aby byla ve spravny cas na spravnem miste…

Panenku v koute nikdo nenajde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria