Přítel chodí na seznamku

134
5.5.17 16:05

Přítel chodí na seznamku

Ahoj. S přítelem se známe vlastně docela krátce do pár měsíců. Seznámili jsme se přes placenou seznamku. Já ho mám moc ráda a on mě taky, aspoň to tvrdí. Když jsem nemocná tak se o mě stará a všechno je ok, ale zjistila jsem, že na tu seznamku chodí každý den a když ne každý den tak ob den. Hodně mě to znervóznilo. Jednou mi říkal, že mu pořád chodí na mail návrhy partnerů a že ho to už obtěžuje a že nechá to placené členství skončit a už pochopitelně si nic platit nebude. A před 3 dny mu to skončilo a já pořád vidím, že i dnes se tam přihlásil. Nevím co si o tom myslet. Trápí mě to :-( Možná je jen zvědavý kdo se na něj chodí dívat na jeho profil (on neví, že se na něj dívám), ale možná taky ne… Ve vztazích jsem si toho už dost prožila špatného a fakt se nechci spálit znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
5.5.17 16:09

Tak pokud máš potřebu svého partnera šmírovat na profilu a máš pochybnosti, je zřejmé, že ani tentokrát to není ten pravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
5.5.17 16:11

@Tudii6- Tak ho nesmiruj a nebudes se tim trapit :nevim: Bud mu veris a bud s nim, nebo mu neveris a najdi si nekoho jineho. Jine reseni neni. Ale smirovat po par mesicich vztahu, to vazne ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
5.5.17 16:11
@hanka.br. píše:
Tak pokud máš potřebu svého partnera šmírovat na profilu a máš pochybnosti, je zřejmé, že ani tentokrát to není ten pravý.

To jakože když on chodí na seznamku je ok? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
5.5.17 16:15
@Tudii6- píše:
To jakože když on chodí na seznamku je ok? :lol: :lol: :lol:

Pokud chodí dál na seznamku, pak má zřejmě potřebu se seznamovat - a kdyby byl s tebou šťastný, nechtěl by o tebe přijít a byla bys pro něj všechno, tu potřebu by asi neměl. Takž pro mě by to bylo celkem jasné. Ale šmírovat někoho v jeho soukromí mi přijde naprosto ponižující a nedůstojné takže pokud se k tomu někdo sníží, musí být hodně zoufalý. Máš potřebu setrvávat ve vztahu, pokud jsi takhle zoufalá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.5.17 16:19

A ty na tu seznamku chodíš taky, když vidíš, že se přihlásil. Je možné, že je jen zvědavý. Nebo si výběrem není stopro jistý a kouká se, jestli se nenaskytne někdo „lepší“. Asi bych ho přestala sledovat ve virtuálním světě a všímala si, kolik pozornosti mi věnuje, jak se chová, co říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.5.17 16:21

Ahoj zakladatelko, zkoušela sis o tom s přítelem promluvit? Zeptat s ho proč na tu seznamku dál chodí? A ty jsi na té seznamce pořád zaregistrovaná taky nebo jsi to zjistila nějak náhodou, že on tam stále chodí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
5.5.17 16:22
@hanka.br. píše:
Pokud chodí dál na seznamku, pak má zřejmě potřebu se seznamovat - a kdyby byl s tebou šťastný, nechtěl by o tebe přijít a byla bys pro něj všechno, tu potřebu by asi neměl. Takž pro mě by to bylo celkem jasné. Ale šmírovat někoho v jeho soukromí mi přijde naprosto ponižující a nedůstojné takže pokud se k tomu někdo sníží, musí být hodně zoufalý. Máš potřebu setrvávat ve vztahu, pokud jsi takhle zoufalá?

Tak to je smutný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
5.5.17 16:25
@Lady_Anne píše:
Ahoj zakladatelko, zkoušela sis o tom s přítelem promluvit? Zeptat s ho proč na tu seznamku dál chodí? A ty jsi na té seznamce pořád zaregistrovaná taky nebo jsi to zjistila nějak náhodou, že on tam stále chodí? :think:

Mě to členství nevypršelo, ale chodím tam prakticky jen skrz to jestli tam chodí on (zvenku bez registrace se tam nedá dostat) a pokaždé když vidím, že je přihlášený, tak mě to uvrhne do depky. Tak on chodí na seznamku a nakonec jsem já ta špatná? Jednou jsem mu navrhla, že to smažeme ty profily, pro mě žádný problém, on řekl, že počká na vypršení členství, že pak stejně se to samo zruší, tak v klidu. A když sem se ho zeptala zda tam chodí, tak řekl, že zřídka že se podívá co mu doslo na mail za návrhy a rozklikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.5.17 16:26

Nevíš, co tam dělá.

Pokud tě to opravdu trápí tak se ho na to zeptej..

Ale obecně na seznamkách není o chlapi tolik zájem, tak se na to vypr*dni, pokud se jinak chová dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
5.5.17 16:27

Zeptej se ho, co tím můžeš zkazit, vůbec nic, jen se tím přestaneš trápit a budeš vědět na čem jsi než se tím každý den užírat. Normální to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.5.17 16:28

@Tudii6- nevěříš mu už teď? pak se na to vykašli, nemá to budoucnost.. mmchdm, chlap, co chodí na placenou seznamku, je dost zoufalec :think: tedy pokud má babu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
5.5.17 16:29
@flybe píše:
Nevíš, co tam dělá.

Pokud tě to opravdu trápí tak se ho na to zeptej..

Ale obecně na seznamkách není o chlapi tolik zájem, tak se na to vypr*dni, pokud se jinak chová dobře.

Jednou jsem mu seděla na klíně a on byl u PC a chtěl mi ukázat video, tak sme se koukali a pak předemnou si rozklikl mail a říkal že zase mu píšou s tím členstvím a rozklikl ten mail a já že ze strandy zda si ho bude platit znovu a on že: néé, jsi normální.

Ale nechápu proč tam chodí. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.5.17 16:31

@Tudii6- Nikde jsem nenapsala, že jsi špatná. Mě by taky vadilo, kdyby přítel dál na tu seznamku chodil. Třeba prostě jen vidí, že tam třeba chodíš taky, tak má pocit, že není zapotřebí to rušit, když jsi to neudělala ani ty. :nevim: Já bych si s ním o tom znovu promluvila a řekla mu, že tě to takhle trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
5.5.17 16:31
@Tudii6- píše:
Mě to členství nevypršelo, ale chodím tam prakticky jen skrz to jestli tam chodí on (zvenku bez registrace se tam nedá dostat) a pokaždé když vidím, že je přihlášený, tak mě to uvrhne do depky. Tak on chodí na seznamku a nakonec jsem já ta špatná?Jednou jsem mu navrhla, že to smažeme ty profily, pro mě žádný problém, on řekl, že počká na vypršení členství, že pak stejně se to samo zruší, tak v klidu. A když sem se ho zeptala zda tam chodí, tak řekl, že zřídka že se podívá co mu doslo na mail za návrhy a rozklikne.

Myslím, že oba jste ne úplně v pohodě. Oba tam chodíte, nemáte si co vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí