Přítel má chřipku

eevcca
27.2.12 07:15

Přítel má chřipku

Holky přítel se dneska ráno probudil s děsnou chřipkou, má horečky 39, někdy 39,5. Srážím jak můžu, ale dost se bojím o miminko, sem ve 36+5tt a nerada bych aby se něco stalo, už tak sem dost na nervy, aby bylo vše v pořádku. a nemůžu se o něj přestat starat a odjet… Může to nějak ublížit prckovi?? Nebo co když ji dostanu taky, snažím se s ním být co nejmíň, ale máme malou garsonku a nejde se mu úplně vyhnout.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
27.2.12 07:28

Kdyby bylo nemocné tvé dítě a čekalas druhé, neřešila bys to :hug:
Myslím, že je minimální pravděpodobnost, že by se miminku něco mohlo stát. Jsou ženské, které rodily i s antibiotiky. Být tebou, zavedla bych přísnější hygienu (u tebe i přítele) a omezila bych pusy/líbání, prostě bych se snažila to nechytnout. Příteli bych nasadila drsnou léčbu (i kdyby měl polykat paličky česneku :mrgreen: ), aby byl co nejdřív zdravý a silný, mohl pečovat o tebe i mimčo! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.2.12 08:02

chtělo se mi napsat upřímnou soustrast, chřipkový moribundus u chlapa, no to potěš :mrgreen: Ale neboj, ikdyž to chytneš ty, miminku nic nehrozí, už se nevyvíjí, není nic, co by mu mohl virus udělat a v bříšku chřipku nechytne. Do porodu budete fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
27.2.12 08:32

také jsem chtěla napsat upřímnou soustrast, ten můj tady ležel včera s 37,8 večer skoro umíral a to měl 37,2 :roll: :mrgreen:

K věci: i kdybys to chytla, tak se nic nestane, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
27.2.12 10:09

Moc děkuju,že jste mě uklidnily :o) už to došlo i na to, že mě přítel nutí nosit roušku, přes ní se mi teda pěkně blbě dýchá… tak děkuji

• Citovat
  • Upravit
20518
27.2.12 10:28

Maximálně dodržuj hygienu a bude to dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.2.12 10:33
ten je vtipnej, ať roušku nosí on, na co ty? V nemocnici taky roušku nosí lékaři, aby případně nenakazlili pacienty, nikoliv proto, aby sami něco nechytli. Tak ať si dá roušku on, ať tě nenakazí.
eevcca píše:
Moc děkuju,že jste mě uklidnily :o) už to došlo i na to, že mě přítel nutí nosit roušku, přes ní se mi teda pěkně blbě dýchá… tak děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.2.12 10:35
terinka4444 píše:
ten je vtipnej, ať roušku nosí on, na co ty? V nemocnici taky roušku nosí lékaři, aby případně nenakazlili pacienty, nikoliv proto, aby sami něco nechytli. Tak ať si dá roušku on, ať tě nenakazí.
eevcca píše:
Moc děkuju,že jste mě uklidnily :o) už to došlo i na to, že mě přítel nutí nosit roušku, přes ní se mi teda pěkně blbě dýchá… tak děkuji

To je fakt! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast