Přítel mluví o jiných ženách

Anonymní
14.12.20 10:24

Pritel mluvi o jinych zenach

Zdravim, prosim o nestranny pohled na vec. Jsem s pritelem par mesicu a nejak od zacatku jsem si zacala vsimat, ze prede mnou mluvi o jinych zenach, jak se mu libi urcity typ, barva vlasu atd. Zacal mi posilat i fotky holek, co se mu libi. Co me zacalo stvat nejvice je, ze se prede mnou zacal rozplyvat nad konkretni zenou, jak byla krasna a ze z ni byl hotovy. Pripadam si v takovych chvilich jako debil. Nikdy drive mi zadny z partneru o jinych nebasnil, ani mi neposilal fotky. Me by taky nenapadlo mu vykladat, jak jsem pred par lety byla hotova z nejakeho chlapa, jak mel krasne telo apod. Prijde mi to nepatricne. Uz jsem mu parkrat rikala, ze mi to neni prijemne, chvili byl klid, ale zacal to delat znovu. Nevim, co od neho muzu cekat do budoucna, kdyz tohle dela po par mesicich.
Jinak neni to zadny Cassanova, holek mel jen par a neni to ani vylozene krasavec, ale mne se libi, je vtipny, upovidany, starostlivy, ochotny i pracovity a pritahuje me.
Poradte mi, jestli jsem divna ja, ze mi to vadi, nebo je to vazne divne, dekuji. Prosim nechat anonym, citlive tema.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
184
14.12.20 10:30

Jo máš pravdu je to divné. Bud se snaží zvýšit tvůj zájem a dělat ze sebe borce, nebo je prostě jen hlupák. Ty víš jak tvůj přítel vypadá tak jen ty víš jestli jsou tyhle jeho kecy reálné, protože to že se mu někdo líbí ještě neznamená že by s ním některá s těch žen chtěla něco mít. Na rovinu mu řekni že je trapný a pokud touží po jiných tak ať jde.Jak to tak vidím nebude to žádná škoda. Nebo ať si vyzkouší jaké to je a začni vychvalovat jiné chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.12.20 10:32

Mne by to teda taky vadilo a hodne. Kor kdyz jste spolu tak kratce. To by mel mit oci jen pro tebe, kdyz jste spolu. Nerikam, ze se na jinou ani nepodiva, ale tohle je pro me pres caru teda…na rovinu bych mu rekla, ze tohle mi teda vadi a jestli neprestane, tak to asi nema cenu ;)

Příspěvek upraven 14.12.20 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
14.12.20 10:32

Taky by mi to nebylo příjemný. Jako může se mu líbit x žen, ale nemusí ti to přece říkat.
Kolik je vám let? Příjde mi jako puberťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5899
14.12.20 10:33

Pošli mu taky pár fotek svých idolů a básni o nich, ono ho to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
14.12.20 10:33

Jako opravdu se chceš nechat ponižovat hned od začátku? Nebo proč si to necháváš dál líbit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.20 10:36

@Simča30
Diky za nazor. Chystam se mu udelat to same a jsem zvedava na jeho reakci. On je jinak moc fajn, umi me pochvalit, dava mi najevo, ze se mu libim a dela pro me prvni posledni i sam od sebe. Vadi mi jen tahle jedina vec. Jen nevim, co ode me ceka, kdyz mi vyklada takove veci. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.20 10:38

@Angry_birds
Jsme dospeli, obema nam je pres 30, ja jsem rozvedena, on mel dlouhy vztah, oba bezdetni.

• Citovat
  • Upravit
12893
14.12.20 10:41

Hodně divné, udělala bych mu to samé, kdyby to dělal pořád, tak se na něho vybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
14.12.20 10:42

Řekla bych, že se vás snaží dotlačit ke změně vzhledu. Jasně, když chlap vidí hezkou ženu, tak se podívá, občas možná okomentujte pár slovy, ale tím to končí.

V tomhle ohledu bych na něj asi byla hodně nepříjemná a jste-li spolu jen krátce, tak bych ho poslala k šípku, protože první rok mívá většina lidí spíš zidealizované představy o svém partnerovi než aby mu ukazovali jak ho jiná okouzlila. Jsou to takové podivné psycho hrátky, že bych vůbec nezkoumala jejich původ (nejistota, žárlivost, sériov_ vra_ vysazený na brunery s brýlemi,…) a poslala pána o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
14.12.20 10:43

Prosimtě hlavně mu nedělej na truc naschvály, že ty se zase budeš rozplývat nad jiným, to je jak u malých dětí. Mu to takhle nedojde. Třeba jen chce abys třeba změnila něco na sobě a neví jak ti to podat normálně. Nebo je prostě s EQ hodně nízko a nedochází mu, že ti to může vadit. Prostě se ho zeptej na rovinu co tím sleduje a podle toho se zachovej. Čekala bych, že lidi 30+ umí řešit věci jako dospělí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.20 10:52

@Parninas
Uvedomuju si, ze to neni idealni reseni, ale kdyz jsem mu to rekla normalne, tak to nepadlo na urodnou pudu. Nekdy je mozna treba, aby si to zazil, aby pochopil, jak to muze byt nevhodne a neprijemne.
A nemyslim si, ze by na me chtel neco menit, jsem jeho typ a ty holky, ktere mi posila se lisi jen jinym oblicejem nebo tvarem postavy.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
14.12.20 10:56
@Anonymní píše:
@Parninas
Uvedomuju si, ze to neni idealni reseni, ale kdyz jsem mu to rekla normalne, tak to nepadlo na urodnou pudu. Nekdy je mozna treba, aby si to zazil, aby pochopil, jak to muze byt nevhodne a neprijemne.
A nemyslim si, ze by na me chtel neco menit, jsem jeho typ a ty holky, ktere mi posila se lisi jen jinym oblicejem nebo tvarem postavy.

No tak jestli to ví, že ti to vadí a i tak s tím nic nedělá, tak nechápu co řešíš. Pochybuju, že se chytne za hlavu a už to niiiikdy neudělá. Prostě je v tomhle emočně plochý a buď si na to zvykni nebo ho pošli do oběhu. Nejste spolu tak dlouho abys musela očividnou nekompatibilitu tolerovat.

• Citovat
  • Upravit
12
14.12.20 11:03

opakovat

Na takové chování je možné reagovat buď tím, že budeš opakovaně sdělovat, že o tom se nechceš bavit nebo si zvyknout nebo zkusit hodnotit muže kolem sebe podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modrásek modrý
14.12.20 11:09

Ptala ses ho proč ti to posílá? A proc ti to posílá, když ví, že se to tobě nelíbí?…
Za mě, vadilo by mi to určitě. Myslela bych si, že není spokojený s mým vzhledem a zamyslela bych se, proč má potřebu vyhledávat fotky jiných žen a zamýšlet se nad nimi a navíc sdílet. Myslela bych si, že je to ten typek, co není nikdy spokojen s tím, co má a vždy bude hledat něco dalšího, hezciho, vzrušujícího. Další otázka, kterou bych si kladla, proč mi stále dělá to, o čem ví, že mi vadí. Celkově by mi asi vyšlo, že bych ho poslala hledat své štěstí jinam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky