Přítel si honí u mě v posteli

25.10.22 00:11

Přítel si honí u mě v posteli

Ahojte, mám takový problém, můj přítel si ho honí u mě v posteli tak kolem 4té hodiny odpolední zatímco já tvrdě dřu v práci. Každý jeho pohyb mi chodí jako upozornění na mobil (chuvicka).
Dnes to bylo šle trochu jiné, omylem jsem rozklika video zatímco mi přišel zákazník.
PS: přítel je nezaměstnaný.
Co mám dělat? Co dělám špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
115
25.10.22 00:20

Vypni chůvičku… (solved)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11974
25.10.22 01:07
@hankapradelnikova32 píše:
Ahojte, mám takový problém, můj přítel si ho honí u mě v posteli tak kolem 4té hodiny odpolední zatímco já tvrdě dřu v práci. Každý jeho pohyb mi chodí jako upozornění na mobil (chuvicka).
Dnes to bylo šle trochu jiné, omylem jsem rozklika video zatímco mi přišel zákazník.
:lol: vysilat na netu a zpeněžit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
25.10.22 01:33

No dopřát mu dostatek sexu až přijdeš z kolbenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22569
25.10.22 06:53

Proč máš na přítele chůvičku?
Proč máš nezaměstnaného?
Začni s ním spát.

Co chceš radit víc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40302
25.10.22 07:36

..a proč je dotaz v sekci „Když dítě nechce jíst“,mi nějak nedošlo. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
25.10.22 08:17

Nahnat do práce. Očividně se musí a neví, co s časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.10.22 09:09

A proč ho smíruješ? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
25.10.22 09:28

Bud rada, ze si to v tve posteli nerozdava se sousedkou :nevim: a ze neni inpotent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
27.10.22 17:46

Cha, když jedu pryč, manžel si vždycky dělá legraci, že si bude užívat na mé půlce postele a místo kapesníčku pouzije můj malý polštářek, který mám jako druhý pod hlavu a je jen můj (a mám k němu silný citový vztah) :lol: Vtipálek.
Oba si ale velice dobře uvědomujeme, že takovéto zábavy jsou velice soukroma vec (a děláme to každý, že )a ani jeden z nás by takhle soukromí druhého nenarušil.
Ale pokud bylo myšleno ve vaší posteli, tak bych řekla, přestaň ho šmírovat, je to jeho věc..

• Citovat
  • Upravit
146
9.11.22 05:01

Pták se musí pravidelné provětrat a čtvrtá odpolední je tak akorát hodinku před čajíčkem o páté.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko