Přítel si mě nechce vzít

Anonymní
17.8.25 22:50

Pritel si me nechce vzít

Ahoj,

Jsme s přítelem 2r a když jsem se mu někdy zmínila, že mám zájem o posun vztahu, (je mi 27 a jemu 33), tak mi řekl, že ho akorat nutim a ze svatbu proste nechce. Dnes mi to oznámil jako definitivní verdikt. Pry ma strach, ze by to nevyšlo a byl by v budoucnu problém a on tak přišel o penize, přitom vyděláváme v podstatě stejne. Asi to myslel tak, ze on je vice spořivý.

Co s tim? Vesměs je náš vztah v pohodě, ale nevim, jestli se dokážu takhle přenést přes můj sen mít svatbu a rodinu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
17.8.25 22:57

Zeptej se ho, zda by si tě vzal, kdyby jste měli předmanželskou smlouvu.
Pokud by si tě nevzala i s PS, tak bych mu řekla čau.
Takhle jsem to měla s ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.8.25 22:58

Pokud mu jde jen o penize, tak mu navrhni predmanzelskou smlouvu.

Jinak za me, ja bych chlapa do svatby nutit nechtela. Chtěla bych, aby si me chtel vzít, protože me miluje a ne protoze jsem ho do toho dokopala. Ty znáš svého chlapa nejlépe, tak musis tušit, jeslti potrebuje jenom cas anebo si te opravdu vzit nechce.

V začátku meho vztahu tehda jen pritel rekl, ze nechce svatbu, ja to respektovala a rekla mu, ze ja ano a kdyz mame jine priority vážný vztah z toho nebude, coz jsem myslela vazne a ne nej manipulativne. No a po nejake dobe se to v něm samo zlomilo a za 2 roky me požádal o ruku a mame miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1976
17.8.25 23:00
@Anonymní píše: Více

Vážně chceš být s chlapem co si tě nehodlá vzít? Takže děcko je menší závazek? Naštěstí ses mladá, hledej někoho kdo ten zájem o tebe mít bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22217
17.8.25 23:02

Nechce se s tebou podelit o sve zdroje.
Za me je jasny.
Je pro tebe bezpecne mit s nim rodinu? Neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.25 23:03

Tak rodinu ve smyslu partner + děti můžeš mít i bez svatby.
Pokud je pro tebe svatba tak důležitá, rozejdi se a hledej jinde (nebo hledej jinde a pak se rozejdi :mrgreen: ), tenhle týpek jasně sdělil, co od něj čekat můžeš/nemůžeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.25 23:05

Chápu tebe ale chápu i jeho. Už tu zkušenost mám za sebou a přineslo to víc škody než užitku. Do další svatby mě už nikdo nikdy nedostane. I kdyby byla PS. A už hlavně kvůli těm penězům. Svoje úspory už do žádného vztahu nedám :mrgreen: Nebo něco samozřejmě dám ale dle uvážení za co a pěkně fifty fifty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.25 23:06

On právě nechce ani dítě.. prý to tak necítí a není připravený se starat a mít starosti.. a ze neví co bude za X let

• Citovat
  • Upravit
Cirrus fibratus
17.8.25 23:09

No tak jestli ty už toužíš po svatbě a rodině, není co řešit.

• Citovat
  • Upravit
520
17.8.25 23:09

V tom případě si hledej partnera který bude mít stejné životní priority.

Mě osobně do svatby také nikdo nedotlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.25 23:16

Tak máš jasno, ne? Aspoň se vyjádřil
jednoznačně a netahá tě x let za fusekli.
On až potká tu pravou, patrně názor změní, ale ty se zařiď podle svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22217
17.8.25 23:19

:mrgreen: zatímco vsichni, co maji svatbu a dite, to vedi.

Jasne ti rekl, ze mu za ten risk nestojis. Akorat to obecne zaobalil, aby jsi nezdrhla driv, nez si najde jinou.

Ale nemysli si, ze to je o tobe, to v zadnem pripade. To je o nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
17.8.25 23:49

No tak když ty chceš rodinu a děti, tak asi není o čem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
18.8.25 00:42

Víš na čem jsi. Teď si to ujasni v sobě, jak je to pro Tebe důležité. A buď k sobě upřímná. Svatba, resp. manželství JE důležitá věc. Zde se nedají dělat kompromisy. Buď jsi vdaná anebo ne. A opravdu je rozdíl být ve stavu „manželka“ anebo „přítelkyně“. Teď jde o to, jak moc ten rozdíl vnímáš a prožíváš. Když zásadně, tak se vaše cesty rozdělili.

• Citovat
  • Upravit
1417
18.8.25 01:30

Jako rozvedená svatby lituji. Nic se tím obřadem nezměnilo, leda k horšímu. Ale jestli nechce děti, tak nevím, na co čekáš a proč je to ještě partner. Jestli je to poslední svobodný v zemi, tak pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí