Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, mám před porodem který chceme prožít oba s přítelem. Bohužel se mému příteli stal v práci úraz po kterém je na neschopence a má napsané vycházky dopoledne a v podvečer. Zajímá mě jestli když mě to chytne tak jestli přítel může odjet se mnou a být u porodu i přes to že zrovna nebude mít vycházku a nebo jestli musí zůstat doma?..Dělají v tomhle ohledu nějaké vyjímky nebo jak je to?.. Děkuji za vaše rady a zkušenosti. ![]()
@Pavel.Tayler Ne, oficiálně žádné vyjímky nejsou… i když tohle by možná ukecal, kdyby vzal na vysvětlování fotky dítka ![]()
Domluvte s jeho osetrujicim lekarem, jestli by v pripade potreby, kdyby prisla kontrola, byl schopen dat v tomto pripade razitko, ze byl zrovna osetrovan u nej. Pokud by jsi rodila v noci, tak bych to neresila.
@Pavel.Tayler Jaký má uraz? Kdyby náhodou v tu dobu kontrolovali, domluvila bych se s doktory na ambulanci, že byl na převazu, nebo něco takového. Určitě to pochopí. jinak jak píšou holky, musí dodržovat. Pokud by to bylo v ordinační doby, tak bych se domluvila spíše s obvodní, že měl prohlídku, jinak nějakou tu ambulanci.
Určitě at si porod nenechá ujít, je to krásný a zároven velká opora pro ženu.
Já myslím, že pokud doloží, že byl u porodu, tak by přimhouřili oči, pokud by je rovnou nezavřeli.
@chs.jasmin píše:
@Pavel.Tayler Jaký má uraz? Kdyby náhodou v tu dobu kontrolovali, domluvila bych se s doktory na ambulanci, že byl na převazu, nebo něco takového. Určitě to pochopí. jinak jak píšou holky, musí dodržovat. Pokud by to bylo v ordinační doby, tak bych se domluvila spíše s obvodní, že měl prohlídku, jinak nějakou tu ambulanci.Určitě at si porod nenechá ujít, je to krásný a zároven velká opora pro ženu.
Oni už to dneska často dělají tak, že hodí lístek, ale nepíšou přesný čas.