Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč zrovna ženušky? Každý chlap přece ví, že mezi počuráním a polucí je setsakramentský rozdíl. Cožpak ženské ho nevidí?🤔
V příspěvku píšu, že si myslím, že to moč není
ale on mi tvrdí: „Že co jiného by to potom bylo”…tak si jen nejsem jistá a zajímají mě zkušenosti ostatních.
Dobře, moc díky!!!
@Anonymní píše:
Ahoj, ženušky. Jdu si za vámi pro radu s vidinou, že snad nějaká budete vědět o co se jedná.
Poslední dobou se nám stává, že se přítel v mé blízkosti “počůrá”, lehce si prostě cvrnkne. Já osobně si myslím, že to není moč (to by šlo přeci cítit), ale napadly mě poluce. Ale nejde mi do hlavy to, že máme teda aktivně sex ob den, někdy i každý den.
Přítel mi říkal, že když je sám, tak se mu to nestává, ale jenom, když je v mé blízkosti…
Vůbec mě nenapadá co s tím dělatříkám si, že za to nejspíš nemůže…ale i tak je to dost zvláštní, když má vždy mokré trenky, když se spolu mazlíme, nebo jdeme spát
![]()
Předem vám děkuji za odpovědi a prosím o anonym, chodí zde rodina
A krásnou neděli
Preejakulat
@Anonymní píše:
Poslední dobou se nám stává, že se přítel v mé blízkosti “počůrá”, lehce si prostě cvrnkne…
Pořád lepší než kdyby se posral… ![]()
@Anonymní píše:
V příspěvku píšu, že si myslím, že to moč neníale on mi tvrdí: „Že co jiného by to potom bylo”…tak si jen nejsem jistá a zajímají mě zkušenosti ostatních.Dobře, moc díky!!!
To jako fakt chlap neví, co mu teče z ptáka??
@Moringa píše:
Pořád lepší než kdyby se posral…
Přesně tak, lepší mokrá stopa než hnědka na textilu.
Při mazlení nebo už když zmáčkneš zvonek? ![]()
Kolik vám je, 12? Že nevíte, co to je😳
Hele, Honimíre, co takhle změnit lokál? ![]()
@Janli píše:
Zřejmě se jedná o preejakulát, někdy ho může být hodně.
To jako ejaulatio praecox?🤔
@Anonymní píše:
@karkarka očividně ten můj ne
No tak to bych ho nechtěl zažít při odběru semene na CARu. To by byl tedy trapas, kdyby namísto očekávaného genetického materiálu odevzdal vzorek moči.😊 Ihned by ho vyřadili z databáze potenciálních dárců a poslali s tím na urologii.
Příspěvek upraven 28.05.23 v 14:53
Ahoj, ženušky. Jdu si za vámi pro radu s vidinou, že snad nějaká budete vědět o co se jedná.
), ale napadly mě poluce. Ale nejde mi do hlavy to, že máme teda aktivně sex ob den, někdy i každý den.
říkám si, že za to nejspíš nemůže…ale i tak je to dost zvláštní, když má vždy mokré trenky, když se spolu mazlíme, nebo jdeme spát

Poslední dobou se nám stává, že se přítel v mé blízkosti “počůrá”, lehce si prostě cvrnkne. Já osobně si myslím, že to není moč (to by šlo přeci cítit
Přítel mi říkal, že když je sám, tak se mu to nestává, ale jenom, když je v mé blízkosti…
Vůbec mě nenapadá co s tím dělat
Předem vám děkuji za odpovědi a prosím o anonym, chodí zde rodina
A krásnou neděli