Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, přijde mi zvláštní že ti nic neřekl když jste spolu docela dlouho na to, abyste měli už plnohodnotný vztah. Zeptala ses ho na důvod? Třeba se bál tvé reakce, nebo se styděl? Nebo zkrátka to chtěl pořešit sám. Kdoví. Hlavní ale že našel jinou práci a nebudete mít starosti. ![]()
@Anonymní píše:
Hezky vecer. Mam takovej problem. S pritelem jsme skoro 5let a mame spolu dite. Pritele vyhodili pred mesicem z prace. Vubec mi to nepriznal, az dneska kdyz se porad vracel driv jsem na neho uderila a priznal se. Mezitim si nasel novou praci a zitra nastupuje. Nedokazu se s tim smirit, ze jsem celej ten mesic nic na něm nepoznala.
Asi ti nechtel pridelavat starosti. Hlavne, ze ma praci novou a brzy nastupuje.
Vysvětlil to proč ti to neřekl? Styděl se za důvod propuštění? Bál se tvé reakce?
Setkala jsi se s tímto chováním u něj už? Je vůbec jisté, že zítra nastupuje?
Tohle je velký malér a chápu, že budeš teď mít problém mu věřit.
A k tomu aby jsi mohla znova důvěru budovat musíš znát odpovědi.
To bylo v nějakém filmu, ze chlap ztratil práci, ale předstíral před manželkou, že nikoli, ona mu pak zakrouzkovala inzeráty v novinách… účastníci zájezdu! Nehraje si na ten film?
Ale jako pardon, normální to není, snad se takové věci normálně říkají. A kam vůbec cely ten měsíc chodil na tak dlouho?
@Semtex píše:
To bylo v nějakém filmu, ze chlap ztratil práci, ale předstíral před manželkou, že nikoli, ona mu pak zakrouzkovala inzeráty v novinách… účastníci zájezdu! Nehraje si na ten film?Ale jako pardon, normální to není, snad se takové věci normálně říkají. A kam vůbec cely ten měsíc chodil na tak dlouho?
A jo, to by mě také zajímalo. Kam teda ten měsíc chodil?
![]()
Leda, že by byla zakladatelka, věřím na trolla, taková semetrika, že by se jí pan manžel bál cokoliv bližšího sdělit. V normálním dlouhodobém partnerství, dvou alespoň průměrně inteligentních jedinců, je to naprostý nesmysl. Snad počnu dítě teprve s člověkem, ve kterého mám důvěru, a naopak. Je to i takové narychlo a nepořádně napsané. Jako většina zdejších uspávanek na dobrou noc.
@Lu66 píše:
A jo, to by mě také zajímalo. Kam teda ten měsíc chodil?![]()
Chodil se schovat k mamince, protože doma na něho číhala ukrutná harpyje
.
Mě baví, jak ji na cele té kauze nejvíce mrzi, že na nem nic nepoznala ![]()
@Semtex píše:
Mě baví, jak ji na cele té kauze nejvíce mrzi, že na nem nic nepoznala
Tak to jsme dvě
Chudinka, taková záhada. ![]()
@matkabagristy píše:
Jak mate ten vypadek prijmu pokryty?
Výpadek mít nemusí, jestli dostal třeba odstupné na 3 měsíce a bez práce byl jen měsíc, tak budou ještě v plusu..
@Anonymní píše:
Hezky vecer. Mam takovej problem. S pritelem jsme skoro 5let a mame spolu dite. Pritele vyhodili pred mesicem z prace. Vubec mi to nepriznal, az dneska kdyz se porad vracel driv jsem na neho uderila a priznal se. Mezitim si nasel novou praci a zitra nastupuje. Nedokazu se s tim smirit, ze jsem celej ten mesic nic na něm nepoznala.
Styděl se a chtěl ti to podle mě říci, až bude v nové práci, aby tě nestresoval. Vůbec za tím nevidím špatný úmysl. Zkus ho pochopit a nebabrej se v blbostech.