Přítele vyhodili z práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.3.23 20:22

Pritele vyhodili z prace.

Hezky vecer. Mam takovej problem. S pritelem jsme skoro 5let a mame spolu dite. Pritele vyhodili pred mesicem z prace. Vubec mi to nepriznal, az dneska kdyz se porad vracel driv jsem na neho uderila a priznal se. Mezitim si nasel novou praci a zitra nastupuje. Nedokazu se s tim smirit, ze jsem celej ten mesic nic na něm nepoznala. :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
8.3.23 20:25

Ahoj, přijde mi zvláštní že ti nic neřekl když jste spolu docela dlouho na to, abyste měli už plnohodnotný vztah. Zeptala ses ho na důvod? Třeba se bál tvé reakce, nebo se styděl? Nebo zkrátka to chtěl pořešit sám. Kdoví. Hlavní ale že našel jinou práci a nebudete mít starosti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22370
8.3.23 20:30
@Anonymní píše:
Hezky vecer. Mam takovej problem. S pritelem jsme skoro 5let a mame spolu dite. Pritele vyhodili pred mesicem z prace. Vubec mi to nepriznal, az dneska kdyz se porad vracel driv jsem na neho uderila a priznal se. Mezitim si nasel novou praci a zitra nastupuje. Nedokazu se s tim smirit, ze jsem celej ten mesic nic na něm nepoznala. :-(

Asi ti nechtel pridelavat starosti. Hlavne, ze ma praci novou a brzy nastupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
8.3.23 20:31

Vysvětlil to proč ti to neřekl? Styděl se za důvod propuštění? Bál se tvé reakce?
Setkala jsi se s tímto chováním u něj už? Je vůbec jisté, že zítra nastupuje?
Tohle je velký malér a chápu, že budeš teď mít problém mu věřit.
A k tomu aby jsi mohla znova důvěru budovat musíš znát odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
8.3.23 20:55

To bylo v nějakém filmu, ze chlap ztratil práci, ale předstíral před manželkou, že nikoli, ona mu pak zakrouzkovala inzeráty v novinách… účastníci zájezdu! Nehraje si na ten film? :lol: Ale jako pardon, normální to není, snad se takové věci normálně říkají. A kam vůbec cely ten měsíc chodil na tak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
8.3.23 20:57
@Semtex píše:
To bylo v nějakém filmu, ze chlap ztratil práci, ale předstíral před manželkou, že nikoli, ona mu pak zakrouzkovala inzeráty v novinách… účastníci zájezdu! Nehraje si na ten film? :lol: Ale jako pardon, normální to není, snad se takové věci normálně říkají. A kam vůbec cely ten měsíc chodil na tak dlouho?

A jo, to by mě také zajímalo. Kam teda ten měsíc chodil? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
8.3.23 21:00

Jak mate ten vypadek prijmu pokryty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
8.3.23 21:04

Leda, že by byla zakladatelka, věřím na trolla, taková semetrika, že by se jí pan manžel bál cokoliv bližšího sdělit. V normálním dlouhodobém partnerství, dvou alespoň průměrně inteligentních jedinců, je to naprostý nesmysl. Snad počnu dítě teprve s člověkem, ve kterého mám důvěru, a naopak. Je to i takové narychlo a nepořádně napsané. Jako většina zdejších uspávanek na dobrou noc.

• Citovat
  • Upravit
LindenSkyHope
8.3.23 21:05
@Lu66 píše:
A jo, to by mě také zajímalo. Kam teda ten měsíc chodil? :think: :think:

Chodil se schovat k mamince, protože doma na něho číhala ukrutná harpyje :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
14574
8.3.23 21:11

Mě baví, jak ji na cele té kauze nejvíce mrzi, že na nem nic nepoznala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
8.3.23 21:14
@Semtex píše:
Mě baví, jak ji na cele té kauze nejvíce mrzi, že na nem nic nepoznala :lol:

Tak to jsme dvě :mrgreen: Chudinka, taková záhada. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
8.3.23 23:57

Tys nic nepoznala, on doma nekvákl. Ste si kvit :palec:

• Citovat
  • Upravit
3745
8.3.23 23:59
@matkabagristy píše:
Jak mate ten vypadek prijmu pokryty?

Výpadek mít nemusí, jestli dostal třeba odstupné na 3 měsíce a bez práce byl jen měsíc, tak budou ještě v plusu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
9.3.23 00:24

Třeba ti tají i jiné věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
9.3.23 05:42
@Anonymní píše:
Hezky vecer. Mam takovej problem. S pritelem jsme skoro 5let a mame spolu dite. Pritele vyhodili pred mesicem z prace. Vubec mi to nepriznal, az dneska kdyz se porad vracel driv jsem na neho uderila a priznal se. Mezitim si nasel novou praci a zitra nastupuje. Nedokazu se s tim smirit, ze jsem celej ten mesic nic na něm nepoznala. :-(

Styděl se a chtěl ti to podle mě říci, až bude v nové práci, aby tě nestresoval. Vůbec za tím nevidím špatný úmysl. Zkus ho pochopit a nebabrej se v blbostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí